Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin вижда Барса на финал за сметка на Реал

0
барселона реал мадрид
Снимка: БТА

Отборите на Барселона и Реал Мадрид излизат тази вечер в петото Ел Класико през сезона. Двата тима се изправят в мач-реванш от полуфиналите за Купата на Краля. Букмейкърът alphawin.bg дава 2.47 коефициент за победа на Барселона. За равенство ставката е 3.56, а за победа на Реал – 3.16.

Първата среща на „Сантяго Бернабеу“ бе спечелена от Барса с 0:1. Каталунците ще използват този аванс за реванша на „Камп Ноу“, като ще опитат да не загубят срещата, за да се класират за големия финал.

Реал обаче няма да се откаже и ще търси попадение на „Камп Ноу“. С alphawin bonus code можете да потърсите различни пазари за под/над голове в Ел Класико. Предстои да видим дали Барса или Реал ще играе на големия финал за Купата на Краля.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.