ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin счита Ботев Пд за аутсайдер срещу Черно море

0
Лудогорец - Ботев Пловдив
Снимка: LAP.bg

Този вторник отборът на Ботев Пловдив гостува на Черно море в мач от 11-ия кръг на Първа лига. Съдейки по коефициентите в alphawin casino, „канарчетата“ са абсолютен аутсайдер. Дали обаче действително ще бъде така?

Черно море стартира много силно сезона, като има седем победи и три равенства, а все още нямат поражение. Ботев Пловдив пък започна кошмарно новата кампания, но вече започва да се завръща към познатото си ниво.

За предстоящия мач на „Тича“ ставката за победа на Черно море е 1.77. Равенството се котира на 3.50, а победа за Ботев се оценява на 4.75 коефициент. За мача може да се използва алфауин бонус, както и за останалите футболни срещи в бългаския и световен футбол.

*Коефициентите могат да търпят промени.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.