Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер ще играе на финал за Суперкупата на Италия, отчита Alphawin

0
Интер - Фрозиноне
Снимка: БТА / BTA

Тази седмица ще стане ясен носителят на трофея за Суперкупата на Италия. Обичайно за отличието се борят шампионът в Серия А и победителят в Купата на страната, но от този сезон италианците предприеха любопитна промяна, като създадоха минитурнир с четири отбора – шампионът и подгласникът му в първенството, както носителя на Купата и финалистът. Подобен сценарий се разиграва за Суперкупата на Испания вече няколко години.

Първият ½-финал противопоставя шампионът Наполи и финалистът за националната купа от миналия сезон Фиорентина. Във втория двубой в петък, 19 януари, от 21:00 часа, един срещу друг се изправят носителят на Купата Интер и сребърният медалист от Серия А Лацио. Букмейкърът AlphaWin дава предимство за „нерадзурите“ с коефициент за победа от 1.72 срещу 5.40 за успех на римските „орли“. Ставката за равенство, което ще означава продължения, е определена на 3.95. По-рано през кампанията двата отбора вече се срещнаха в Калчото, а Интер постигна успех с 2:0 на „Олимпико“ в италианската столица през декември.

Конкретно в битката за Суперкупата двата тима са играли един срещу друг през вече далечната 2009-а година, когато „небесно-сините“ печелят с 2:1 и вдигат трофея. Всеки от Вас може да се възползва и от AlphaWin app, където може да заложите на този мач и още редица спортни събития навсякъде и по всяко време. В последните няколко сезона Суперкупата на Италия се провежда в близкия Изток и тази година не е изключение, като мачовете ще се играят в Рияд, Саудитска Арабия.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.