Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin очаква тежък мач за България срещу Иран

0
Литва - България
БТА / BTA

Националният отбор по футбол на България се изправя тази вечер срещу Иран в контролна среща. Коефициентите в алфауин показват, че „лъвовете“ ги очаква тежък мач. И нормално, след като иранският тим игра на Световното по футбол в Катар.

„Трикольорите“ ще използват срещата на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив като репетиция за предстоящата евроквалификация срещу Черна гора, която е след три дни. За предстоящия мач с Иран са налични различни алфауин бонус оферти за феновете. Те могат да бъдат използвани на разнообразни пазари.

Впечатление правят ставките на букмейкъра за победа на България. Коефициентът след алфауин регистрация за победа на „лъвовете“ е 4.45, като това е с 0% марж. Ставката за победа на Иран е 1.98. Равенството се котира на 3.66.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.