Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin очаква тежка вечер за Ювентус в Испания

0
Ювентус - Севиля
БТА / BTA

Тази вечер ще станат ясни финалистите във втория най-силен европейски клубен турнир – Лига Европа. Единият полуфинален сблъсък противопоставя отборите на Севиля и Ювентус, а alphawin очаква много равностоен сблъсък между двата тима.

Ювентус и Севиля завършиха без победител в първата среща в Торино след равенство 1:1. За предстоящия мач с alphawin bonus може да се играе на различни пазари, като за краен изход букмейкърът дава 2.54 коефициент за победа на Севиля, 3.20 за равен и 3.00 за победа на Ювентус.

Залози на мача могат да се правят директно през alphawin app, откъдето и да се потърсят по-интересни пазари и високи коефициенти. Може да се използва и функцията за създаване на залог, с която да комбинирате различни пазари от двубоя.

Двубоят Севиля – Ювентус започва в 22:00 часа българско време.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.