ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin не вижда как ЦСКА може да сгреши срещу Ботев Враца

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА излиза в събота срещу тима на Ботев Враца в мач от шестия кръг на Първа лига. Съдейки по коефициентите в alphawin.bg, „червените“ няма как да направят нова грешна стъпка, тъй като са абсолютни фаворити. Дали обаче и Ботев мисли така?

ЦСКА влезе в серия от четири поредни мача без победа, като загуби три от тях. Тимът не успя да победи и Славия, завършвайки наравно 1:1 на „Армията“. За предстоящия мач в алфауин мобилна версия може да се потърси 1.28 коефициент за победа на ЦСКА. Равенството се котира на 5.50, а победа за Ботев – на 10.00.

Двубоят е в събота от 21:15 часа на градския стадион във Враца. „Червените“ ще търсят победата на всяка цена, но и Ботев ще опита да се противопостави, така както го направи и срещу Левски на „Герена“.

*Коефициентите могат да търпят промени.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.