ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin: Локо Пд не би трябвало да има проблеми с Берое

0
Локомотив Пловдив - Славия
Снимка: LAP.bg

Отборът на Локомотив Пловдив посреща днес тима на Берое при завръщането на българския футбол след паузата на националните отбори. Според alphawin casino bg „железничарите“ не би следвало да имат проблеми да вземат победата. Берое обаче със сигурност ще иска да измъкне нещо от Пловдив.

Локомотив Пловдив е лидер в Първа лига и продължава да се представя на много високо ниво. Берое пък започна силно кампанията, но след това се забеляза спад в представянето на тима. За предстоящия мач alphawin mobile предлага 1.59 коефициент за победа на Локомотив, 4.30 за равенство и 5.95 за победа на Берое.

Тези ставки са с функцията „подобрени коефициенти“ на букмейкъра. Освен това са налични и други alphawin бонус предложения както за двубоя в Пловдив, така и за другите пазари на сайта.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.