Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin.bg дава леко предимство на Тиафо срещу Гришо

0
Григор Димитров
БТА / BTA

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза за третия си мач на Уимбълдън 2023. Българинът ще се изправи срещу Франсис Тиафо, а alphawin.bg дава леко предимство на американеца.

Коефициентът за победа на Тиафо е 1.88, докато за победа на Гришо – 1.97. Всички пазари за мача могат да бъдат намерени в alphawin app, където може да се залага през мобилно устройство.

Гришо е достигал до полуфиналите на Уимбълдън, но това се случи преди близо десетилетие. Тиафо пък наскоро спечели титла на трева – в Щутгарт, и се намира в много добра форма.

Ако се чудите какъв alphawin бонус може да ползвате за мача Димитров – Тиафо, вижте секцията с промоции на букмейкъра.

*Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.