ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Алекс Димитров от ЦСКА надигра пловдивчанин на Max Fight 55

0
Алекс Димитров
Снимки: "Макс файт"

Боецът на ЦСКА Алекс Димитров победи пловдивчанина Георги Иванов на галата Max Fight 55 в Свети Влас. Възпитаникът на Станислав Бахчеванов постигна своята трета победа на ринга на организацията.

От самото начало Алекс взе контрола на ринга и с отлична техника наложи доминацията си през трите рунда. С точни и тежки удари той пресираше и наказваше възпитаника на Терес. В края на първия рунд Димитров отвори аркада на своят противник с точно ляво маваши в главата.

Алекс Димитров

Следвайки точно наставленията на своя треньор Алекс постигна убедителен успех с 3:0 съдийски гласа.

„Изключително съм доволен от представянето на моя боец. Искам в бъдеще все по-сериозни и класни противници, за да надграждаме и израстваме професионално. За честа и славата на нашия любим клуб ЦСКА и България“, коментира треньорът му Бахчеванов.

Алекс Димитров

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.