ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Александър Тунчев отправи предупреждение към своите

0
Арда
Снимка: lap.bg

Треньорът на Арда Алекснадър Тунчев предупреди своите играчи да си избият от главите всякакво подценяване на „канарчетата“ във вторник в Пловдив. Тунчев не смята, че разпространените информации, че Ботев ще играе само с българи и юноши, и без добрите си чужденци, са напълно достоверни.

Дори обаче те да се окажат истина, тези, които ще попаднат в състава на „жълто-черните“, ще горят от амбиция да се докажат и затова кърджалийци са длъжни да са максимално концентрирани и мобилизирани, и да играят своята игра, ако искат да си свършат работата.

Известно е, че при победа Арда ще играе бараж за участие в Лига на конференциите в София срещу Левски или ЦСКА 1948.

Стана ясно също, че Тунчев смята да спази футболното правило, че когато отборът върви, съставът не се бута и да заложи на 11-те, които излязоха срещу Славия. При положение все пак, че наставникът направи една или две промени в офанзивен план, това едва ли ще се отрази на представянето на Арда, тъй като отборът разполага с равностойни изпълнители в средата на терена и атака. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.