Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Александър Станков: Рационална и шампионска победа за ЦСКА в Бистрица

0
Александър Станков
LAP.bg

Бившият треньор на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив – Александър Станков, коментира пред Nostrabet най-интересния мач от изминалия кръг в efbet Лига.

Става въпрос разбира се за станалото популярно като „червено“ дерби между ЦСКА 1948 и ЦСКА. Тимът от Борисовата градина победи с минималното 1:0, като автор на гола стана единственото зимно попълнение Тобиас Хайнц. Станков е на мнение, че за „червените“ от „Армията“ този мач е бил по-скоро рационален, докато в съперника им от Бистрица се е усещало известно напрежение.

ЦСКА

„Като цяло продукцията не беше добра. Постен мач, без много футболни достойнства. Определено личеше, че има напрежение и особено в ЦСКА 1948. За мен ЦСКА си направи рационална и шампионска победа. Вината за загубата всъщност си е на ЦСКА 1948, сами се биха. Не знам дали съставът беше оптимален за конкретната среща, но така са си преценили“, сподели Станков.

За феновете мачът имаше сериозна емоционална тежест. Те считат, че проектът от Бистрица е направен само да пречи на столичния гранд и да всява дезинформация чрез социалните мрежи. Те показаха ясно позицията си, като не влязоха на стадиона. Около 1000 души изгледаха срещата от близкия хълм и така през 2023 година станахме свидетели на това да има повече хора на могилка, отколкото по трибуните.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.