Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ал Джафра представи Георги Миланов

0
Георги Миланов
Снимка: Сайт на Ал Джафра

Отборът на Ал Джафра официално представи Георги Миланов като ново попълнение. Това съобщиха от клуба от Обединените арабски емирства. Това ще бъде поредната чужда авантюра на бившия футболист на Левски, който вече е играл в елитните първенства на Русия с екипа на ЦСКА Москва, на Швейцария с Грасхопърс и на Унгария  с МОЛ Види.

Миланов ще бъде запомнен с добро от феновете на „сините“, тъй като се съгласи да подпише с клуба, когато в касата нямаше никакви пари, а дълговете притискаха шефа Наско Сираков всеки ден. Още тогава Сираков обеща на играча, че в знак на неговата лоялност, няма да го спира за чужбина, ако си намери тим.

Миланов е също с основна заслуга за спечелване на Купата на България през 2022 година, като по този начин Левски сложи край на 13-годишната суша без трофей.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.