ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Айнтрахт задържа звездата си за мачовете с Левски

0
Рандал Коло Муани
Снимка: Туитър

Отборът на Айнтрахт Франкфурт не иска да пуска звездата са Рандал Коло Муани в Пари Сен Жермен. Засега преговорите между двата клуба зациклят, като от Айнтрахт отхвърлиха, без да се замислят, първата оферта от 70 милиона евро. Тяхната позиция е ясно, Муани може да напусне клуба само срещу 100 милиона евро.

Французите обаче нямат намерение да плащат подобна сума този сезон и надеждата им е футболистът да притисне клуба да го пусне за малко по-пари. Муани вече е постигнал споразумение за годишната заплата.

Предполага се, че Франкфурт ще го пусне, тъй като не са инвестирали нищо в него. Муани пристигна в клуба преди две години от Нант като свободен агент.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.