50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Аякс би шута на Шрьодер след поредната издънка

0
Аякс
Официален сайт на Аякс

Алфред Шрьодер беше освободен от поста старши треньор на Аякс. Това се случи веднага след равенството с Волендам (1:1) в мач от 18-ия кръг на Ередивизи късно снощи. 

Грандът няма победа в последните 7 шампионатни мача, което не се е случвало от 1965 година. Специалистът започна с пет поредни победи, а сега изравни най-лошата серия в историята на отбора. 

Той пое Аякс след преминаването на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед през лятото на 2022 г. Преди това беше негов помощник. Мнозина неглижираха рокадата и побързаха да се просмеят на Тен Хаг за сила на нидерландското първенство. 

Снощи Аякс създаде 35 опасности пред противниковата врата срещу само две пред своята. Поредният разочароващ резултат обаче остави отбора на цели 7 точки от лидера Фейенорд. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.