Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Айнтрахт и Борусия Дортмунд поделиха точките след шест гола

0
Айнтрахт Франкфурт Борусия Дортмунд
Снимка: БТА

Айнтрахт Франкфурт и Борусия Дортмунд завършиха наравно 3:3 в много зрелищен спектакъл от неделната програма на Бундеслигата. По традиция и днес феновете на многото голове не останаха разочаровани на германска земя.

В осмата минута Омар Мармуш отбеляза от дузпа след удар в средата и даде тон за шоуто. Десет след това натискът на Айнтрахт доведе до второ негово попадение за радост на домакинската публика. В продължението на първото полувреме Марсел Забицер беше намерен чудесно от Никлас Фюлкруг върна интригата в мача за 1:2.

След почивката паднаха още три попадения. В 54-ата минута Юсуфа Мукоко изравни, ала в 68-ата минута Айнтрахт си върна преднината чрез Фарес Шаиби.

В 82-рата минута Борусия отново възстанови паритета. Карим Адейеми изведе отлично Юлиан Бранд, който оформи крайното 3:3 на празна врата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.