Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Агент разкри: Левски търси играчи на три поста

0
ЦСКА - Левски Николай Костов
Снимка: LAP.bg

Футболният агент Лъчезар Танев разкри, че Левски търси играчи на три поста за бъдещата си зимна селекция. Легендата на ЦСКА обаче не разкри пред „Дарик“ на кои постове „сините“ търсят футболисти. Той заяви, че е говорил с мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Даниел Боримиров. Танев определи Левски като лимитиран откъм заплати отбор и зад Лудогорец и ЦСКА в това направление.

„Клубна тайна е. Ще искат да подобряват отбора, но не е лесно, когато имаш задължения. Лимитиран си откъм заплати, не можеш да плащаш трансферни суми. Най-добрите скаути се намират в отбори, които не са толкова богати. Трябва да гледат голям мащаб от футболисти, защото нямат необходимите средства“, започна Танев, който коментира и сагата с новия договор на капитана на Левски – Андриан Краев.

„Аз мисля, че Краев има желание да преподпише. Или ще стане този месец, или трудно ще се получи. Познавам първия и сегашния му агент“, допълни футболния мениджър и заяви, че с Краев може да съдейства, но не и с Жереми Петрис, който може да изпадне от сметките на Николай Костов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.