Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Адриан Андреев не успя да направи последната крачка за „Ролан Гарос“

0
Адриан Андреев
Снимка: lap.bg

Адриан Андреев остана много близо до това да се класира за пръв път в основната схема на Откритото първенство на Франция, но 22-годишният българин загуби последния си мач от пресявките. Андреев, който заема 214-о място в света, загуби на финала на квалификациите от аржентинеца Дженаро Алберто Оливиери с 1:6, 7:5, 4:6 за 2:34 часа.

Адраин реализира 2 аса срещу нито един за неговия съперник. Българинът допусна 6 двойни грешки, докато южноамериканецът, който е 227-ми в света, сбърка само 2 пъти. Андреев отрази 7 от 14 възможности за пробив на Оливиери и на свой ред успя да пробие противника си 5 пъти, но препъни камъкът се оказаха непредизвиканите грешки – 50 за Адриан и 28 за Оливиери.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.