ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ачиари: България е много хубава, харесва ми да работя тук

0
Берое
Снимка: lap.bg

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари изрази задоволство от продукцията на тима срещу Етър, въпреки че не успя да победи. Срещата в Стара Загора завърши при нулево равенство, след като домакините изпуснаха куп положения, а и вратарят на гостите имаше ден.

„Направихме много добър мач. Имахме много положения от различни ситуации, отдалеч, статични положения, центрирания, но топката така и не искаше да влезе. Това е нещо, кето трябва да подобрим. В много мачове от есента се получи същото – имахме много положения, но не успяхме да вкараме. И днес не успяхме да вкараме и да спечелим. Не можахме да подарим тази победа на феновете у дома“, каза Ачиари.

„Футболът, който показахме, бе много добър и поздравявам играчите си. Не излизаме от този мач щастливи, защото не спечелихме трите точки, но работата, която свърши моят отбор, бе добра. Представихме се добре и в защита нямахме много работа, а в същото време създадохме много положения за гол“, каза още Ачиари. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.