50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

94% от читателите на Nostrabet не искат Десподов капитан

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Гласувалите в анкетата дали Кирил Десподов заслужава капитанската лента на България са категорични – не. Повече от 24 часа, след като ви попитахме за мнение, отчитаме 94% отрицателен вот.

Едва 2% биха гласували доверие на футболиста на Лудогорец, а други 4% не следят изявите на националния отбор и не се вълнуват от темата. 

Мнозина сочат именно Десподов за един от виновниците напоследък. Като капитан той трябва да носи оромна отговорност, а не винаги да се оправдава пред журналистите тип „бяхме плахи, те са класен съперник и ни липсва увереност“. Лентата тежи и трябват лидери, които да вдъхнат увереност сред сравнително младия колектив.

Много от националите дебютираха наскоро и имат нужда „старите кучета“ в отбора да ги поведат към победи… каквито са кът за националния отбор на България.

Кирил Десподов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.