Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 очаква успех на Славия срещу Септември София

0
Ахмед Ахмедов
Снимка: Сайт на Славия

Предсезонната подготовка е в разгара си и скоро отборите трябва да са в бойна готовност за новия сезон. Славия и Септември София се изправят един срещу друг в любопитна контрола. Мачът е в понеделник, 2 юли. 

С новия си старши треньор – легендата на Барселона Хосе Мария Бакеро, Славия е фаворит за спечелването на проверката. Такова е и становището на букмейкъра 8888 бг, който дава коефициент 1.50 за успех на „белите“. Равенството е оценено на 3.50, а победа на Септември ще изплати залозите по 4.20.

Бакеро иска да наложи атакуващ и атрактивен стил на игра в Славия. Опитният специалист има възможността да направи пълна подготовка с отбора и това е важно за бъдещи успехи. 

Септември изпадна от елита, но ще се опита бързо да се завърне. Очаква се този млад отбор, в който почти изцяло играят български футболисти, да продължи линията си на развитие. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.