ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 очаква лесна победа за Айнтрахт срещу Левски

0
Левски - Айнтрахт
Снимка: LAP.bg

Айнтрахт Франкфурт посреща Левски в четвъртък (31 август) от 21:30 часа. Двата отбора ще играят реванш за влизане в груповата фаза на турнира Лига на конференциите. В София те завършиха наравно 1:1.

Този път обаче домакините са изявен фаворит. Според букмейкърските къщи те ще успеят с лекота да се справят с българския отбор на своя стадион „Дойче банк“. Атмосферата ще е приповдигната с 58 хиляди души по трибуните. Това е една от причините коефициентът за „орлите“ от 8888 бг да е 1.19. Равенството е със ставка 6.85, а победа на Левски ще умножи залозите по 13.25.

Големият отсъстващ за Айнтрахт е звездата на отбора Коло Муани. Френският национал чака трансфер в Пари Сен Жермен и отказа да тренира със своите съотборници. От клуба се принудиха да го отстранят. Неговата липса обаче ще бъде запълнена от някой измежду всички налични звезди в състава.

Николай Костов ще може да разчита на най-доброто. Левски вече е във Франкфурт, където ще се опита да сътвори чудо. Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.