ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 не дава големи шансове на Левски в Израел

0
Левски - Шкупи
БТА / BTA

Левски гостува на израелския Апоел Беер Шева в четвъртък от 20:30 часа българско време. Двата отбора играят за място в плейофите на турнира Лига на конференциите, където ги чака германският Айнтрахт Франкфурт.

Вековниците са считани за аутсайдер при тази своя европейска визита. Коефициентът от 8888 за тяхна победа е 4.75. Равенството е оценено на 3.75, а домакинският успех ще умножава залозите по 1.62. Така според букмейкърските къщи „сините“ по-скоро ще загубят в Израел.

Те имаха проблеми при заминаването. Наложи се полетът им да бъде сменен за два часа по-късно поради технически проблеми с първия самолет. Отборът едва ли се намира в най-доброто възможно настроение, след като загуби визитата си на Локомотив Пловдив (1:2) през уикенда.

В Апоел Беер Шева до скоро игра Данило Асприля, който вече е част от ЦСКА. Предстои да разберем дали без неговото отсъствие отборът ще има затруднения пред вратата на Левски. Колумбиецът беше голмайсторът на отбора през миналия сезон.

Коефициентите търпят промени преди началото на мача!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.