ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 фаворизира Майнц срещу Шалке

0
РБ Лайпциг - Майнц 05
БТА / BTA

Кьолн приема Шалке във втория мач от петъчната програма на Бундеслигата. Гостите имат нужда от задължителна победа, за да увеличат шанса си за оцеляване в Бундеслигата. 

Според букмейкърските къщи обаче предимството на Майнц е осезаемо. От 8888 определиха коефициент 1.70 за успех на домакините. Равенството е оценено на 4.00, а изненадващ триумф на „кралско сините“ би умножил залозите по 4.75.

Освен това очакванията са за много резултатна среща. След линията за 2.5 гола започват да се предлагат сериозни ставки, а съвсем не е изключено да видим дори 4-5 гола. По презумпция германското първенство винаги предлага шоу. 

Феновете на качествения футбол ще могат да отбележат своята петък вечер подобаващо с атрактивния сблъсък – Майнц срещи Шалке. Мачът е от 21:30 часа. 

Коефициентите търпят промяна! 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.