Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 дава супер коефициент за ЦСКА срещу Славия

0
ЦСКА - Славия Дюкенс Назон Станислав Шопов
Снимка: LAP.bg/Юлиан Тодоров

ЦСКА ще има тежко гостуване на Славия в петък от 19-ия кръг на efbet Лига. „Белите“ победиха Лудогорец с 3:2 в понеделник и летят високо в шампионата. Тяхната серия при Златомир Загорчич изглежда все по-заплашителна.

Все пак класата е на страната на 31-кратния шампион и букмъйкърите отчитат това. На 8888 бг поставиха коефициент 1.70 за успех на ЦСКА в столичния квартал „Овча купел“. Равенството е оценено на 3.45, а победа за Славия ще умножи прогнозите по 5.00.

Домакините са в подем, но същото можем да кажем и за възпитаниците на Нестор Ел Маестро. ЦСКА може да се похвали с първо място във временното класиране, макар и да започна кошмарно сезона. Само преди два месеца почти всички отписваха „червените“ за челните места. Сега дори има шанс те да завършат полусезона на 8 точки пред Лудогорец.

За целта обаче първо трябва да победят Славия.

*Всички коефициенти търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.