Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

3 отбора искат млад вратар на Левски

0
наско сираков левски
Снимка: lap.bg

19-годишният вратар на Левски Иван Андонов е искан от три български отбора – Арда, Септември и Локомотив София, твърди „Тема Спорт“.

В момента най-настоятелни за подписа на младия страж са столичните „железничари“. Причината е, че Локо София е заплашен да остане без титулярен вратар.

Иван Андонов изкара период в дублиращия тим на Фиорентина, където изигра 31 мача за отбора във всички турнири и спечели Купата и Суперкупата на страната.

Сега той се завърна в Левски, но едва ли ще остане на „Герена“, където титулярен страж е Пламен Андреев. Той има 11 мача за юношеските формации на националния отбор.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.