ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

10 от Етър оцеляха на канонадата срещу Берое

0
Етър Берое
Снимка: LAP.bg

Берое и Етър Велико Търново не си вкараха гол в последния мач от 20-ия кръг в Първа лига и респективно от футболната есен в шампионата.

Домакините могат много да съжаляват, че изпуснаха победата в Стара Загора, защото държаха инициативата почти през цялото време и създадоха над дузина положения. В герой се превърна вратарят на „болярите“ Мартин Величков. Неговите страхотни спасявания донесоха важна точка за гостите в борбата за оцеляване. В края на сезона в efbet Лига тя може и да се окаже решителна. 

В 75-ата минута Кольо Станев остави Етър с десет човека, след като Сегундо Пачаме го фаулира, а при падането изрита съперника. Никола Попов преразгледа ситуацията и прати защитника под душовете преждевременно. 

Така Берое вече има актив от 25 точки и заема временното девето място в класирането, а Етър е последен с едва 9 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.