10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ясен Петров: Локо Пловдив е Черешката на тортата

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

Бившият национален селекционер Ясен Петров коментира развоя на елитното ни първенство. Пловдивският Джанини не скри, че очаква изненада, като в края на сезона някой да детронира Лудогорец. Той засипа с похвали и лидера Локомотив Пловдив, на който е бил и треньор.

„Тази година първенството ще е много интересно. В Лудогорец работят много професионално, и това е показателно, че 12 години са шампиони. ЦСКА виждаме, че надигат глава. При моят много добър приятел Николай Костов Левски израсна и практикува добър футбол. Черно море е изненада, ще са фактор отново в първенството“, каза Петров.

„Локомотив Пловдив е черешката на тортата. Заслужено е без загуба, и е лидер. Имат доста специфичен стил на модерен отбор. Който разбира от футбол, ще ме разбере, че в играта им стикованите детайли им помагат за успехите. Доста е интересен шампионата, и искам да има нов първенец, но нека изчакаме. Божа работа“, каза за BgDerby.com Ясен Петров.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.