10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хосе Мари Бакеро: Опитваме нещо ново в клуба

0
Хосе Мария Бакеро
LAP.bg

Старши треньорът на Славия – Хосе Мари Бакеро, говори след първата си победа начело на Славия. „Белите“ спечелиха визитата си на Етър Велико Търново с 0:1 в последен мач от първи кръг на efbet Лига.

„Етър игра по-добреп рез първите 25 минути, но това е разбираемо. Тогава бяха опасни, но след това ние заиграхме доста по-спокойно. Имахме 3-4 ситуации, в които беше нормално и трябваше да се разпишем“, заяви легендата на Барселона.

„Работихме и направихме доста промени. Доволен съм от играчите. Опитахме една нова идея в клуба и в отбора. Бяхме агресивни и се вижда, че се подобряваме. Няма как да не съм доволен. Важното е качеството на играчите. Не е важно с колко защитници ще играем. Това е една концепция, която с тези играчи можем да развиваме. Така искам да играем всеки път“, добави испанецът.

„Първо ще анализирахме какво направихме днес и ще празнуваме, но тази победа не променя пътя ни. Има много аспекти, които трябва да подобрим. Ще работим, за да направим по-добра структурата на игра“, каза още Бакеро.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.