10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 срещу Левски: Статистика, състави, новини

0
ЦСКА 1948 - Левски
Снимка: LAP.bg
Прогноза
Победа за Левски1.831.84
Под 2,5 гола1.651.71

*Коефициентите подлежат на промяна

Започналият ударно сезона Левски гостува на непобедения за първенство до момента ЦСКА 1948 на стадион „Витоша“ в село Бистрица. Мачът е от 19:15 часа в неделя, 15 септември. Главен съдия ще бъде Валентин Железов. За системата ВАР ще отговаря Васимир Маруан Ел-Хатиб.


Последни новини за Левски

Полузащитникът Карлос Охене вече тренира с основната група на Станислав Генчев и може да се завърне в игра срещу бившия си отбор. Африканецът страдаше от вирусно заболяване. Кристиан Макун и Клемент Икена пък не бяха част от тренировъчния процес през седмицата. Първият беше при националната селекция на Венецуела в квалификациите за Мондиал 2026 срещу Боливия и Уругвай. Икена пък бе болен, но вече е преодолял неразположението. Наказани футболисти няма.

Любопитна новина е началото на сътрудничество на „сините“ с психолог. Стана ясно, че специалистът предлага индивидуални и отборни консултации за спортисти и е от фирмата на криминалиста Тодор Тодоров.

Феновете на столичния гранд пък се вбесиха от малката бройка отпуснати билети. Едва 300 талона бяха предоставени от домакините и съвсем логично свършиха на момента. Привържениците призоваха за още.

Форма на отбора

Левски се намира в добра форма от началото на сезона. Постигна пет победи, равенство и само една загуба с обща голова разлика 16:2. Така заема първо място с 16 точки, но има два мача повече от Лудогорец (13 т.).

Левски
Левски - Хебър Пазарджик, "сините" праазнуват гола на Кристиан Димитров (Снимка: БТА)


Последни новини за ЦСКА 1948

През седмицата към клуба се присъедини алжирският младежки национал Мохамед Риад Белхадж, който играе като централен защитник. Малко преди това в Бистрица се подсилиха с трио млади играчи – Светослав Славов, Ел-Хаджи Усман и Роберт Марианович. Все пак очакванията са те да не вземат участие във важния мач.

Защитникът Симеон Василев е аут. Бранителят премина успешно операция в Барселона и тепърва ще се възстановява. По-специален ще е сблъсъкът за Марто Бойчев, който е внук на легендата на Левски – Михаил Вълчев. Младокът се намира в отлична форма и очаква да получи шанс за изява от треньора Валентин Илиев.

Форма на отбора

ЦСКА 1948 има две победи и три равенства. Головата разлика на „червените“ впечатлява – 7:2. Те се намират в серия от два поредни успеха, срещу Славия (2:0) и Ботев Враца (3:0).

ЦСКА 1948
ЦСКА 1948 (Снимка: БТА)


Един срещу друг

Любопитно е, че ЦСКА 1948 е един от малкото отбори, които имат превес в баланса си срещу Левски. От Бистрица са побеждавали три пъти съперника, а са губили само два. Четири срещи завършват наравно. Общата голова разлика пък е 8:6 в полза на „сините“.


Вероятни състави:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Петър Маринов – Стив Фуртадо, Емил Ценов, Райън Бидунга, Том Рапнуи – Неделко Пишчевич, Парвизджон Умарбаев – Бирсент Карагарен (к), Талис Енрике, Октавио Мантека – Евгений Сердюк.

Левски (3-5-2): Матей Маркович – Вендерсон Цунами, Кристиан Димитров, Келиан ван дер Каап – Майкон, Асими Фадига, Евертон Бала, Джавад Ел Джемили, Алдаир – Мустафа Сангаре, Александър Колев.


Къде да гледаме ЦСКА 1948 – Левски по ТВ?

Сблъсъкът по традиция ще бъде предаван по DIEMA SPORT. Онлайн ще се излъчва на живо в платформата Play Diema Xtra, която изисква платен абонамент.


Прогноза за мача

Очаквам двата отбора да заложат повече на сигурността, което ще лиши зрителите от атракция. Домакините почти винаги влизат в графата „под 2,5 гола“ и това е естествен избор в техните срещи.

Все пак Левски би трябвало да спечели, макар и трудно. Би било логично „сините“ да измъкнат точките след успех с 1:0 или 2:0.

Още прогнози за ЦСКА 1948 – Левски от типстъри може да откриете в специалната секция на Nostrabet!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.