Betano Вземи бонуса
3.0/5
Оценено от експертите на Nostrabet
Как оценяваме?

Евробет

Линк към Евробет+Начален бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Последна актуализация
12.03.2024
Въвлечени Експерти
5 експерти
Часове на тестване
11 часа
Свързани материали7 страници
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP

Какво представлява Евробет?

В тази част на сайта ще ви представим един от старите и успешни продукти на българския пазар. Евробет (или както го изписват „Eurobet“) се доказа с годините и се превърна в един от най-предпочитаните начини за забавление. Компанията разполага с богато портфолио, което предлага на клиентите много различни начини за печалба. Евробет стартира в България през далечната 2006 година. За много кратко време събира широка популярност и се превръща в най-големия конкурент на останалите фирми в развлекателния бизнес. Игрите на Евробет са лицензирани от Държавната комисия по хазарта, така че участието в тях е напълно законно.

Компанията предлага своите продукти, както онлайн, така и чрез различни оторизирани търговци. Партньорската мрежа на Евробет се увеличава постоянно, което носи допълнителни приходи за лица, занимаващи се с малък и среден бизнес. Числовите игри носят най-голям успех на Евробет и създават положителен имидж на дружеството. Наградите, които са раздадени за малко повече от 10 години, преминават границата от половин милиард лева.


История

Стартът на компанията, както споменахме, бива даден през 2006, като първият продукт е „Еврошанс“. Игра, която с годините не загуби от своя блясък. Четири години по-късно Евробет решава да разшири своя асортимент, като предложи нова числова игра на своите клиенти – „Lottomania“. Този продукт, изненадващо или не, отново се харесва на феновете на числови игри. Това вдъхва самочувствие на собствениците на Евробет, които през 2011 г. решават да опитат с нещо иновативно за българския пазар. Скреч картите, които малко по-късно стават по-популярни с наименованието си “Лотария България”, са едни от най-предпочитаните продукти в последните години.

Те могат да се закупят от почти всички магазини, будки и бензиностанции. Билетчетата, както са по-известни, преобръщат тотално бизнес модела на голяма част от търговците. Те генерират впечатляващи приходи, а печалбите, които биват предвидени за потребителите, са удивителни за българските стандарти. В следващите години биват добавени “Случайни събития”, при които всеки може да заложи на интересни политически сблъсъци или да прогнозира победителя в дадено реалити предаване.

2014-та е годината, в която покерът навлиза и в Евробет. Игра, която изпитва вашите покер умения по един доста нестандартен начин. 2017-та година се оказва наистина една от най-силните за компанията. Добавена е нова числова игра “5 от 11”, както и “Спорт шанс”, който за кратко време успя да се превърне в любимец на феновете.

Евробет не спира да се развива. Постоянно биват добавяни нови развлекателни услуги, които да обхващат по-широк кръг от хора. Целта на това начинание е всеки да намери играта, която усеща, като най-близка до него.


Регистрация в Евробет

регистрация в eurobet bg
Стъпки за регистрация в Eurobet.bg

Стъпките, които трябва да изпълните, за да получите достъп до услугите на сайта, са изключително лесни. Нужно е да се регистрирате в системата на Евробет.

 1. Това става, чрез бутона за регистрация, който се намира в горния десен ъгъл.
 2. Данните, които ще попълните е задължително да са достоверни, защото с тях ще бъдете идентифицирани.
 3. Не попълвайте грешни данни, защото сметката ви може да бъде закрита и няма да имате възможност да изтеглите наличните средствата от нея.
 4. От вас се изисква да попълните имейл и телефон, които служат за връзка с вас, парола, име и фамилия.
 5. За да завършите своята регистрация, потвърдете, че сте съгласни с правилата и условията на Евробет и сте навършили 18 години.
 6. * ВАЖНО! Ако сте непълнолетен гражданин на Република България, то вие нямате право на регистрация в сайта.

Регистрирайте се оттук


Активиране на онлайн залозите

След като сте се регистрирали в сайта на Евробет и сте влезли в системата, няма да имате пълен достъп до всички екстри на сайта. За да финализирате своята регистрация е нужно да активирате онлайн залозите. В горната част на сайта ще откриете поле “Активирай онлайн залози”. Ще получите пълна функционалост с попълването на вашето ЕГН. Евробет е регистриран администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни, затова няма повод за притеснения. С активирането на онлайн залозите, вашият профил ще бъде неограничен, което ви осигурява достъп до всички екстри на Евробет.


Предлагат ли се спортни залози в Евробет

Както вече споменахме, компанията постоянно добавя нови функционалности. Очаква се в скоро време да се появят и спортни залози. Все още подобна услуга не е налична, но от Евробет се надяват реализирането й да стане факт. Ще бъдат добавени много различни видове спорт с голямо разнообразие от пазари. От букмейкърския пазар се опасяват, че Евробет ще бори конкуренцията с много високи коефициенти, което най-вероятно ще привлече стотици фенове на залаганията. Друг интересен факт, който по всички вероятности ще се сбъдне, е добавянето на уникални бонуси за нови и вече регистрирани потребители.


Еврошанс

Тази числова игра се появява още през 2006 година и бързо се превръща в любима на стотици фенове на залаганията. Играта цели предвиждането на даден брой числа, като той може да бъде определен от вас. Еврошанс е изключително забавен, като правилата му са много прости. Играта ви дава възможност за бърза печалба в рамките само на няколко минути. Може да научите детайли в нашето ревю за Еврошанс с включени подробности за тегленията, талоните и видовете залози.

Правила на Еврошанс

Лесните правила, с които разполага Еврошанс, го правят толкова предпочитан. Във всяко теглене участват числата от 1 до 80. Вие сами избирате с какъв брой числа да участвате в дадено теглене. Един вид всеки определя печалбата за която ще играе. Например, ако заложите само на 1 число, то вие ще спечелите сума равна на вашия залог умножен по 2,5. Ако изберете залог от 12 числа и успеете да познаете всяко едно от тях, вие ще спечелите максималната сума от 1 милион лева. Можете да избирате брой числа от 1 до 12. Ако не се чувствате уверени в себе си, може да потърсите случайния избор на числа. Към играта са добавени и специални залози. Те са много интересна екстра, която ви позволява да търсите общия сбор на числата, какво ще бъде първото изтеглено число, дали сборът им ще бъде четен или нечетен. Еврошанс ви дава възможност да залагате на много опции, които биха могли да увеличат значително вашата печалба.

Теглене на живо в Еврошанс

Еврошанс предлага на своите потребители бързо действие на събитията. Тегленията са на всеки 5 минути. Вие имате достъп до тяхното пряко излъчване. Може да ги наблюдавате на следната страница: https://www.eurobet.bg/page/live-eurochance, където се излъчват тегления на живо.

Статистика на числата в Еврошанс

Вероятно много от вас се питат кои са най-често изтегляните числа. Точно за любителите на статистиката, Еврошанс са изградили страхотна платформа, която ви позволява да откриете важни статистически данни. Ще откриете дванайсетте най-печеливши числа, както и тези, които са изтегляни най-рядко. Има информация за броя на изтегленията за всяко едно число от началото на играта. Ако сте фенове на статистическите залози, това приложение ще ви даде актуална информация, която може да използвате. Открийте колко често вашите любими числа се превръщат в печеливши тук: https://www.eurobet.bg/page/statistics_eurochance

Как да проверим талон в Еврошанс?

Изпуснали сте някои тегления и се чудите кои са били изтеглените числа? Не се притеснявайте. Имате шанса да извършите пълна проверка на всяко едно теглене. Системата се нуждае от номера на тиража, номера на тегленето, както и попълнените от вас залози. Това е информация, която присъства на всеки един хартиен или онлайн фиш. Мястото, където се извършва проверката е на следния линк:https://www.eurobet.bg/page/eurochance_talon

 • Основен талон – чрез него може да проверите, дали вашите числа са попаднали сред печелившите в съответното теглене. Трябва само да селектирате числата, на които сте заложили и да попълните вашия залог или комбинация, ако сте направили такава.
 • Специални залози – ако сте избрали в дадено теглене да заложите на специалните опции за игра, то тук може да проверите, дали сте успели да познаете. Проверката на талона за специални залози става след попълване на опциите, върху които сте заложили и изберете вашия залог. Отделните опции са разделени в различни графи за осъществяване на по-бърза проверка.
 • Фигурални залози – това е страхотна опция за хората, които попълват своите числа в определена последователност. В момента, Еврошанс разполага с шест готови шаблона, които може да изберете или да попълните предпочитаните от вас редове и колони. Проверката е много лесна и бърза. Печалбите ви се изписват в синьото поле “Резултати”.

Големите печалби в Еврошанс

Играта не спира да радва своите клиенти и постоянно раздава уникални печалби. Те са в размер на хиляди левове, а залозите в голяма част от случаите са направени със стотинки. Еврошанс е единствената по рода си числова игра, която не спира да раздава големи суми на своите потребители. Може сами да проверите последните печалби от Еврошанс. Те са подредени по дати, като в тях е включена информация за печелившите числа, техния брой, залога, както и града, в който са спечелени. Имате възможност да извършите проверка за по-стари тиражи от минали години. Това става на следната страница на сайта:https://www.eurobet.bg/page/winnings@eurochance&menu_id=232

История и хронология на тиражите

Еврошанс разполага с огромна база от данни, в която са съхранени всички печеливши числа за дадено теглене. На първата страница се показват числата от последните тегления, но чрез търсачката вие може да осъществите проверка по зададени от вас критерии. Позволено е да променяте датата, часа, номера на тиража и номера на тегленето. Страницата ви дава подробна информация, която ще ви е от полза при създаването на залози на база статистика. Потърсете кои са били печелившите числа тук: https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@eurochance&menu_id=227


Спорт шанс

спорт шанс спортни залози
Раздел „Спорт шанс“ със спортни залози

Играта със спортни залози „Спорт Шанс“ се присъедини наскоро към предложенията на Eurobet. Насочена е към феновете на спортните залагания. Дава възможност на потребителите за броени секунди да увеличат своите средства по лесен и забавен начин. „Спорт шанс“ разполага с лайв картина за всеки един двубой, която е придружена с професионален български коментар. Уникално красива и реалистична игра, която ще ви докосне до истинския футбол.

Какво представлява „Спорт шанс“?

Това е виртуален футболен симулатор. На всеки пет минути се провежда дадено събитие, което е предварително заложено по програма. Играта използва правилата за истинския футбол, което внася голяма доза реализъм. За всеки двубой има налични 73 опции за залог, като най-популярните са краен изход, под/над голове, първо полувреме/краен изход, точен резултат, хендикапи и куп други варианти за игра. Високите коефициенти, предвидени от Евробет, ще помогнат за трупането на високи печалби за кратък период от време. За майсторите на футболните предвиждания това е много достъпен и приятен начин да усетят тръпката от залаганията.

Как се играе Спорт шанс? (правила)

Играта разполага с елементарни правила, което я прави лесно разбираема. Попълването на талоните онлайн, дори е още по-лесно, като единствено е нужно да селектирате избрания от вас пазар и да добавите залог към него. Залози се приемат до началото на самата среща, която продължава 60 секунди. Минималният залог на талон е 60 стотинки, а максималният е 1000 лв. Печалбите се изплащат веднага след края на даденото събитие, като тяхното изчисляване става след умножение на коефициента с поставения залог. Максималният брой голове, които могат да бъдат реализирани в една среща е четири.

Проверка на фиш в „Спорт шанс“

Спорт шанс” разполага с възможност за онлайн проверка на фиш. Информацията, която се изисква, е за номера на тиража и номера на тегленето. Може да ги откриете на всяка една квитанция. След това попълвате опцията, която сте избрали за дадената среща и най-долу маркирате вашия залог. Сумите в полето “Залог” се събират. Ако искате да отбележите 60 стотинки например, трябва да маркирате “0.1” и “0.5”. Има възможност за умножаване на залога по множители x2, x3 и x5. За залог от 2.50 лв. е необходимо да маркирате “0.5” и “x5”. Резултатите от проверката биват отбелязани в дясното синьо поле.

Големите печалби в „Спорт шанс“

Макар това да е сравнително нова игра, „Спорт шанс“ разполага с голям брой печеливши, спечелили впечатляващи суми. Те са подредени по дата, но вие може да ги сортирате според годината и тиража. Видими за потребителите са спечелената сума, датата, пунктът, прогнозата и залогът, които са направени. Най-голямата печалба досега е близо 1000 лв. със залог от едва 4.80 лв. на точен резултат.

„Спорт шанс“ предлага история с тиражите

В тази секция на сайта ще откриете всички изиграни двубои. Вие може да ги търсите по дата, час, номер на тираж, номер на теглене или на самото събитие. Включени са всички изиграни срещи от началото на тираж 557. Получавате информация за началния час на срещата, отборите, които са се изправили един срещу друг, както и за резултата. От бутона “+”, който се намира в края на всеки ред, имате възможността да проверите печелвшите опции за всеки един пазар.

Това е една уникална по рода си игра, която предлага на потребителите много забавление и бързо развитие на събитията. Само за секунди вие може да разберете, дали сте спечелили. “Спорт шанс” разполага с множество опции за залог, лайв картина и коментар на живо. Може да откриете играта на следния линк: https://www.eurobet.bg/sportchance


Лотария България

Лотария България от Евробет
Раздел с играта Лотария България

„Лотария България“ е доказана марка в бизнеса със скреч карти. Началото на играта бива дадено през 2011 г., но добива голяма популярност с едноименното шоу по БТВ, което стартира през 2015 година. Голямото разнообразие от продукти, наличието им в голям брой обекти са само част от предимствата на играта. Тя ви предоставя възможност да спечелите уникални суми на момента. Популярността на “Лотария България” говори достатъчно за нейния успех на българския пазар.

Какво представлява „Лотария България“?

Това е моментна игра под формата на скреч карти. Разбирате, дали сте спечелили веднага след изтриването на талона. Ако някой от печелившите символи или числа съвпада с вашите, то вашата скреч карта е печеливша. Обектите, от които може да закупите продуктите на “Лотария България”, се срещат във всяко едно населено място. Цената на талоните е между 1 лв. и 5 лв., а сумите, които има вероятност да спечелите надхвърлят 100 000 лв. Не случайно играта заема едно от челните места в портфолиото на Евробет. Успехът й се корени именно в огромните суми, които се разиграват. Шансовете ви за успех са големи, а цената за участие минимална.

Какви са правилата за участие в Лотария България?

Подобно на другите игри предоставени от Евробет и тук участие могат да вземат само лица навършили пълнолетие. След закупуването на билета вие трябва да прочетете правилата за неговото ползване, които са описани подробно на задната му част. Нямате право да преправяте билети, защото това се наказва по-силата на закона и носите отговорност за действията си. Нямате право да изтривате полето “Не изтривай”, защото билетът ви ще стане невалиден. Печалбите се изплащат в определените за това места, но до дадена сума. Ако сте горд собственик на талон с голяма печалба, ще получите своята сума, след като го предоставите в централния офис на фирмата.

Как да проверим билет от „Лотария България“?

Проверката може да се извърши по няколко начина. Най-познатият е с проверка на числата и символите, но това не е особено надежден начин, защото е възможно недоглеждане и изпускане на някой от символите. Може да проверите своя билет на всеки обект обозначен със символ “Лотария България”. Там обслужващият персонал ще ви уведоми, дали талонът ви е печеливш. Също така имате възможността да извършите проверка онлайн в сайта на Евробет. Нужно е само да въведете кода на билета и веднага ще разберете, дали сте спечелили и каква е печелившата сума.
проверка фиш от Лотария България
Как изглежда менюто за проверка на фиш в лотария България

Какви печалби се срещат в „Лото България“?

Във всеки талон може да откриете различни печалби. Те започват от 2-3 лв. и достигат до наистина умопомрачителни суми. Най-голямата печалба, която се среща в билетите на “Лотария България” е 1 500 000 лв. Спечелилите от играта са стотици, а раздадените суми са на стойност милиони левове.

Какви видове фишове се продават?

Както вече неведнъж споменахме “Лотария България” предлага голям избор от фишове. Те са на цени от 1 до 5 лв. Всяка игра има своята история и начините за печалба са различни. Предлаганите от компанията талони са:

Кеш лабиринт, Пасианс, 100 милиона кеш, Кръстословица, Bingo милиони 4 в 1, Вегас, 24 карата, Златото на инките, Милион подаръци, Супер кеш, Бинго милиони, Кеш 1 милион, Неочаквана ваканция, Левче кефче, Кеш на мига и Астро.


Лотомания

лотомания игра
Раздел с играта Лотомания от Eurobet

Играта с числа „Lottomania“ се появява като пряк конкуренция на Еврошанс, въпреки че и двете са дело на Евробет. Бързо добива голяма популярност и се разраства във всяко едно направление. Евробет я създават по различен начин и това се харесва на техните фенове, които се увеличават след появата на играта. За разлика от “Еврошанс”, тук участват значително по-малко числа, което увеличава шансовете за печалба. За да спечелите максимална сума, предвидена от “Лотомания”, трябва да познаете 8 от 20 числа и 1 от 4-те звезди. Печели всеки успял да познае поне 4 числа и звездата.

Правилата на Lottomania

Участниците в играта трябва да са навършили 18 години. Може да играете, както онлайн, така и в някой от пунктовете на Евробет. Вече споменахме, че от вас се изисква да предвидите 8 от общо 20 числа, а за да увеличите печалбата си трябва да познаете и печелившата звезда. Талоните на “Лотомания” са максимално опростени, така че да не се затрудняват допълнително потребителите. Попълват се избраните от вас 8 числа, залогът и броят на тегленията. Минималният залог е 0.50 лв., а максималният 10 лв. За познаването на определен брой числа вие получавате коефициент, който се умножава по залога ви. Колкото повече пари заложите, толкова по-голяма става потенциалната ви печалба.

Проверка на фиш в „Лотомания“

Може да извършите проверката на вашите талони по няколко начина. Най-лесна, обаче, е тази онлайн. Става за секунди и ви гарантира достоверност. От вас се иска да попълните номера на тиража и номера на тегленето, както и избраните от вас числа и залога към тях. Веднага получавате информация, затова дали сте спечелили в лилавото поле.

„Лотомания“ и тегленията на живо

Тегленията на “Лотомания” са на всеки 5 минути. Те започват в 8:01 ч., а последното теглене за деня е в 22:58 ч. В сайта на Евробет може да наблюдавате на живо изтеглянето на числата. Първо биват изтеглени печелившите числа, а комбинацията завършва с печелившата звезда.

Какви печалби има в „Lottomania“?

Максималната печалба, която може да спечелите от играта е 100 000 лв. „Лотомания“ не спира да радва своите фенове, като раздава уникални суми. За познаването на определен брой числа вие печелите коефициент, който се умножава по вашия залог. Може да откриете таблицата с печалбите в началната страница на „Лотомания“.

Възможност за проследяване на историята на тиражите

Има налична опция в страницата на „Лотомания“, която ви показва печелившите числа за дадено теглене. Вие може да зададете вашите критерии в дясното меню, което да опрости търсенето ви. Показват се печелившите числа, звездата, както и номерът на тиража и тегленето. Тази услуга е достъпна за всички потребители и не е нужна регистрация в сайта. Уникално приспособление, с което да проверите, кои са били изтеглените числа.

Статистика на числата

Вече може да проверите, колко често биват изтегляни любимите ви числа в „Lottomania“. В добре структурирана таблица, която бива лесно разбираема, ще откриете информация за всяко едно число и броя на неговите изтегляния. Ако залагате на статистиката при осъществяването на вашите залози, то “Лотомания” ви предоставя възможност да се запознаете подробно с нея.

Можете да играете “Лотомания” онлайн. Само с няколко клика вие избирате вашите любими числа и желаната от вас звезда. Със създадения от вас талон може да участвате за максималната сума от 100 000 лв. Ще откриете играта тук: https://www.eurobet.bg/page/lottomania


„5 от 11“ игра с числа

5 от 11 игра с числа
Как изглеждат числата от 5 от 11 в Eurobet

Новата игра с числа “5 от 11” се появи на българския пазар с цел да улесни феновете и да превърне по-голям брой хора в късметлии. За разлика от други развлекателни игри, където числата са в пъти повече, то тук вие имате лесната задача да познаете 5 числа от общо 11. Звучи наистина просто, нали ?! Така е, затова и спечелилите от играта постоянно се увеличават. Може да играете “5 от 11”, както онлайн, така и в стотиците пунктове на Евробет. Тегленията са на всеки 5 минути, което ви позволява постоянно да имате достъп до любимата си числова игра.

Как се играе “5 от 11”? (правила)

Подобно на останалите числови игри и тук трябва да предвидите определен брой числа. Във всяко тегелене се разбъркват общо 11 числа. Вие може да играете по няколко различни начина. “Игра без точен ред” е предпочитана, защото от вас се изисква единствено да познаете числата, но не и поредността им. Попълването им става в най-горната част на хартиения талон, като след това е нужно да маркирате вашия залог в лева, както и броя на тегленията, в които искате да участвате. В онлайн версията на играта просто селектирате числата в таба “Игра без точен ред” и отбелязвате залога.

Игра с точен ред” е малко по-трудна, но при нея печалбите нарастват значително. Тук вие трябва да прогнозирате числата в правилния ред. Селектирането им на хартиения фиш става с отбелязване на всяко число на отделния ред. Осъществяването на онлайн залога е доста по-лесен, като от вас се иска да отбележите числата в реда, в който очаквате да бъдат изтеглени.

В талоните за “Супер игра 2 тегления” трябва да попълните по 5 числа за всяко едно теглене. С тях участвате за следващите 2 тегления след пускането на фиша. Минималният залог на талон в игрите на “5 от 11” е 0.60лв. При маркиране на няколко суми в полето “Залог в лева”, те се събират. Право на участие имат лица навършили 18 години.

Как се прави проверка на фиш в „5 от 11“?

За клиентите изпуснали дадено теглене на играта, Евробет предоставя възможност за онлайн проверка на фиша. Трябва да попълните коректни данни, за да не стане разминаване. Нужна е информация за номера на тиража и тегленето. Старайте се да отбележите числата 1:1. Проверката се извършва мигновено и получавате информация в дясната част на сайта, дали вашият талон се е оказал печеливш.

Теглене на живо

“5 от 11” разполага с високо технологичен софтуер за излъчването на тегленията. Те са на всеки 5 минути и вие може да ги наблюдавате по два начина. Първият е с живо предаване. При него имате възможност да следите завъртането на топките в самата сфера. Придружени са с водеща, която прочита изтеглените числа. Има и втора опция за наблюдаване на тегленията. Тя е под формата на анимация. Добър вариант, ако желаете да се концентрирате главно върху самите числа.

Какви печалби се срещат в играта с числа „5 от 11“?

Максималната печалба, която може да спечелите в играта “5 от 11” е 1 000 000 лв. Разбира се, тя зависи и от залога, който ще направите. Победителите в играта постоянно се увеличават и това доказва, колко успешна е самата игра. В страницата с печалби може да откриете сумата, мястото, където е спечелена, както и часа, и пункта. Сами ще се убедите в големия шанс, който ви предоставя тази числова игра.

Страница с история на тиражите

В тази секция на сайта ще намерите печелившите числа за всяко едно теглене. Подредени са по начина им на изтегляне. Това може да ви помогне, ако залагате, според статистиката. Можете да променяте критериите по ваше усмотрение.

Повече подробности за числовата игра “5 от 11” ще откриете на адрес: https://www.eurobet.bg/5_ot_11


Покер шанс

покер шанс от евробет
Изглед от играта ПОКЕР ШАНС в сайта на Евробет

От Евробет са се погрижили феновете на покера да не останат незадоволени. За тях е създадена играта “Покер шанс”, а стартът й е през 2014 година. Използвани са правилата на тексаския покер. Пред вас се откриват три маси, като вие трябва да прогнозирате победителя на избраната от вас. Участниците на всяка маса са различен брой (4, 6 и 8). Етапите, при които се развива действието на масата са: раздаване на картите, флоп, търн и ривър. След последното действие става ясен победителят на масата. Вие може да залагате след всеки един етап. Тегленията са на 5 минути и вие може да ги следите в онлайн платформата на сайта.

Как се играе Покер шанс? (правила)

“Покер шанс” се основава на правилата на тексаския покер, затова е необходимо да сте запознати подробно с него. В сайта на играта можете да откриете силата на ръцете. Всеки участник, който се намира в неизгодна позиция може да се откаже (фолд). Коефициентите на играта се определят спрямо възможността на всеки играч да спечели в даден етап от развитието. Предимство е това, че вие сами избирате залога, който искате да направите. Минималната сума е 1 лв. Има фиксирани залози, които може да променяте, чрез множителите. Реално вие търсите крайния победител на избраната от вас маса.

История на тиражите в Покер шанс

Може да проследите представянето на всеки един участник в историята на тиражите. Има подробна информация за победителите на всяка една маса, както и номерата на тиража и тегленето. Вие може да променяте търсенето спрямо вашите предпочитания.

Препоръчваме ви преди да играете “Покер шанс” да се запознаете с правилата на Texas Hold’em Poker. Това рязко би увеличило вашите печалби. Играта ви дава възможност да се докажете, като истински познавач и да надделеете над останалите. Ето повече за този вид игра: https://www.eurobet.bg/page/poker


Дават ли се бонуси в Евробет?

Компанията постоянно радва своите клиенти с раздаване на допълнителни печалби. Те са под формата на пари, безплатни залози или предметни награди. В много от случаите достигат до наистина впечатляващи суми. Всеки клиент на Евробет може да се възползва, от който и да е бонус, стига да е изпълнил условията му. Бонусите се раздават, както онлайн, така и в наземните пунктовете. Следете сайта на Евробет, за да получите подробна информация за всички актуални оферти. Следвайте правилата, за да спечелите допълнителни печалби. В последната кампания на Евробет бяха раздадени 470 000 лв.

Вземете своя бонус от Евробет


Сравни Евробет с още букмейкъри

Евробет мобилна версия и апликация

eurobet мобилна версия
Благодарение на мобилната версия на Евробет вече може да играете любимите си игри директно през вашето мобилно устройство. Версията е олекотена, което позволява бързо зареждане на страниците, лесен достъп до десетките функции на сайта, осъществяване бързо на залозите и следене на живите тегления.

Все още Евробет не разполага с апликация, но се очаква в скоро време тя да стане факт. Мобилната версия ползва много малко от вашите мобилни данни и не заема допълнителна памет на устройството ви.

Можете да залагате през различни телефони, таблети, без значение каква е тяхната операционна система. Може да залагате в Eurobet на устройства, които използват почти всички видове плафторми – Андроид, iOS, Windows mobile или Blackberry. Снимката, която сме използвали е от мобилната сайт версия, която е заредене през Iphone.


Методи за депозиране и теглене

Евробет разполага с много различни начини за извършване на транзакции. Включени в системата са най-популярните методи, които са предпочитани от потребителите. Българските фирми, занимаващи се с парични преводи – ePay и Easypay, са сред основните методи за извършване на депозит или теглене на средства от сметката. Чрез тях можете да заредите акаунта си веднага. Друг срещан метод е банковият превод, който отнема значително повече време за обработка. Плащането с банкови карти също е налично в Евробет. Осъществява се чрез виртуален Пос терминал, а сумата ще бъде заредена веднага след приключване на процедурата.

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозитТакси
Visa LogoVisa10 лв.5 000 лв.НезабавноНяма такси
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.5 000 лв.До пет работни дниСпоред банката
MasterCard LogoMasterCard10 лв.5 000 лв.НезабавноНяма такси
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.5 000 лв.НезабавноНяма такси
Maestro LogoMaestro10 лв.5 000 лв.НезабавноНяма такси
Bank Cards LogoBank Cards10 лв.5 000 лв.НезабавноСпоред банката
Начин на плащанеМинимум за тегленеМаксимум при тегленеВреме за тегленеТакси
Visa LogoVisa---Няма такси
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer---Според банката
MasterCard LogoMasterCard---Няма такси
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.Не е посоченоНезабавноНяма такси
Maestro LogoMaestro---Няма такси
Bank Cards LogoBank Cards---Според банката

Контакт с Евробет

При възникването на недоразумения, въпроси или достъп до използването на дадена услуга, вие може да се свържете по всяко време с представител на екипа на посочените имейли и телефони или да посетите някой от офисите на компанията.

 • За връзка с централен офис на Евробет:
  адрес: 1505 София, бул. „Ситняково“ № 48
  Бизнес сграда Сердика, ет. 4
  тел.: 0700 20 270
  факс: 02/ 807 25 01
 • Работно време: 09:00 ч. – 18:00 ч.
 • За връзка с отдел „Help desk“:
  тел.: 02/ 903 25 25
  тел.: 0700 20 260 (регистрация на код „Лотария България“)
  факс: 02/ 807 25 01
  e-mail: bm@eurobet.bg

Нашето мнение и оценка

Евробет е доказана фирма на българския пазар. Над 10 години се занимава с организиране и провеждане на различни развлекателни игри. В портфолиото й са включени скреч карти, спортни залози, числови игри и покер. Ние оценяваме работата на компанията и ви даваме възможност да се запознаете отблизо с нейните продукти. Уникалност и коректност са думите, които описват най-добре Евробет.

Няма повод за притеснения, защото защитата на вашите данни и сигурността на игрите са на най-високо ниво. Наличието на мобилна версия, лесното осъществяване на депозитите са част от предимствата. Ако сте решили да се регистрирате в системата на Евробет, няма да допуснете грешка.

Посетете Eurobet

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Остави отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!