Европа ФК може и да изненада уелския ТНС

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара

Начало: Вторник 27 Юни 21:00 ч.

В мач от първия квалификационен кръг на Шампионска лига ще се изправят тимовете на ТНС и Европа ФК. Домакин в първия мач е уелският ТНС. Гостите от Европа ФК са представители на Гибралтар. Ще бъде любопитно да видим какво ще се случи в този мач, а реванша е седмица по-късно.

ТНС е абсолютен хегемон в Уелс

Отборът на „Дъ Ню Сейнтс” спечели първенството на Уелс във всеки един от последните 6 сезона. Освен това тимът е достигал до втория кръг в Шампионска лига при последните си 5 участия. Големият проблем за тима може да се окаже липсата на официални срещи от доста дълго време. Тимът нямаше големи затруднения при спечелването на първенството на страната, но последният им мач бе финалът за купата в края на Април, който те загубиха. От тогава насам не са участвали в официални мачове и въпросът тук е доколко подготвени са те за тази среща, след контролите, които са изиграли. Различни възможности за залози ще откриете в Спортната Борса на Betfair, която е сред най-популярните места за залози от този тип.

Европа ФК ще търси изненадата

Тимът на ФК Европа спечели титлата на Гибралтар за пръв път от 65 години насам. Те не могат да се похвалят с много успехи в европейските турнир, но пък през миналия сезон записаха първата си победа, в мач от Лига Европа. Това е някакъв успех за тях. Сега ще се опитат да сътворят изненадата срещу ТНС. Ясно е, че задачата на тима ще бъде доста сложна, но поне могат да опитат.

Двата тима се срещат за първи път

ТНС и Европа ФК не са играли помежду си, преди предстоящия мач. През последните сезони и двата тима бяха хегемони в своите домашни лиги. Спечелиха ги без особени затруднения. Сега им предстои сблъсък в Шампионска лига. Основният недостатък за уелсците е липсата на официални мачове в последните 2 месеца. Гибралтарският шампион не е играл официален мач от месец насам. В тима на Европа ФК играят предимно испански футболисти, което донякъде им доставя определена класа, въпреки че те не са някакви звезди. ТНС е тимът с повече опит в европейските турнири, но ние ще потърсим момента на изненадата и ще предположим победа за Европа ФК. Нищо чудно да се получи изненада в първия официален мач и за двата тима през новия сезон. Под 2,5 гола е втората ни прогноза.

Прогноза: 2, под 2,5 гола

Коефициент в Ефбет за 2: @12.70

Видяно 17 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!