3.4/5
Оценено от експертите на Nostrabet
Как оценяваме?

Лотомания – проверка талон и залози

Вземи Бонуса
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Последна актуализация
08.03.2024
Въвлечени Експерти
6 експерти
Часове на тестване
13 часа
Свързани материали7 страници
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP

Проверка на фиш в Lottomania

Относно „Lottomania“

Представяме ви една от най-забавните числови игри в България. Появява се през 2010 година и за кратък период от време добива голяма популярност сред българските потребители. Получава много добри отзиви и се превръща в страхотна конкуренция за останалите подобни игри. „Лотомания“ ви дава шанс да спечелите впечатляващи суми без да се изисква познаването на голям брой числа. Явно това е причината за нейния успехи и бързото издигане над останалите.

лотомания лого Преди създаването на „Лотомания“, компанията Евробет имаше опит с изграждането на числови игри, което помогна за усъвършенстването на този продукт. Организаторите й си поставиха висока цел, която видимо постигнаха. В тази статия ще ви разкрием повече подробности около самата игра, както и ще ви помогнем с няколко лотомания прогнози, които да увеличат в пъти вашите приходи. Важно е да споменем още в началото, че участието в играта „Лотомания“ е разрешено само за лица навършили 18 години.


Какво представлява „Лотомания“?

Разликата с останалите числови игри е повече от видима. Създателите на „Лотомания“ са вложили иновативност и креативност, за да постигнат подобен краен резултат. В тегленията на играта участват числата от 1 до 20, както и четири звезди с номера от 1 до 4. Вашата задача е да познаете определен брой от тях, като правилното предвиждане на звездата не е задължително, но би увеличило вашата печалба. Печеливш е всеки, който е познал поне 4 числа и 1 звезда. Тегленията в играта са на всеки 5 минути и ви дават възможност да спечелите до 100 000 лева. Правилата са повече от лесни, а печалбата ви е предварително определена. Играта е сред топ избора на всеки обичащ залаганията, поради тези няколко причини. Печалбите са удивителни, а числата, от които трябва да избирате – малко. Забавлението с „Лотомания“ ви е гарантирано.


Как се играе „Lottomania“ в Евробет?

Преди да започнете със залаганията е важно да се запознаете с правилата на самата игра. Те са много лесни и смятаме, че бързо ще ги научите. Попълването на талоните е почти еднакво, както при онлайн залозите, така и при маркирането върху хартиените талони.

Участието ви в „Лотомания“ става чрез попълване на фиш. На него вие трябва да маркирате желаните от вас числа, както и звездата, която очаквате да е печеливша. Броят на числата трябва да е осем. Ако не вярвате в своя избор, може да маркирате полето “Случаен избор”, тогава компютърната система ще определи на случаен принцип вашите числа за съответното теглене.

В полето “Залог в лева” трябва да маркирате стойността на вашия залог, с който ще участвате. Печалбата ви се формира след умножение на залога по коефициента на познатите от вас числа, така че неговия брой е важен за крайния ви успех.

„Лотомания“ ви дава възможност за участие с две предвиждания с различен залог в едно теглене. За да се възползвате от тази екстра, трябва да отбележите желаните от вас числа и звезда, както и залога към тях в секция Б. Така само с един талон, вие участвате в тегленето с две колонки. Ако смятате, че числата и звездата, които сте маркирали, ще бъдат печеливши и в следващите тегления, то може да определите в колко от тях да участвате. Това става с попълване на полето, което се намира в най-долната част на фиша.

Правилата на играта са лесно разбираеми, но се изисква от потребителите да ги спазват. „Лотомания“ може да ги променя, но при подобни ситуации вие ще бъдете уведомени.


„Лотомания“ залози онлайн

лотомания залози
Залози на Lottomania в сайта на Eurobet

Развитието на Евробет продуктите се случва много бързо и засяга абсолютно всеки един от тях. „Лотомания“ е достъпна за онлайн залагания, като използва много добър софтуер за попълване и пускане на фишове. Вие може да избирате любимите си числа и да участвате с тях в тегленията на играта. Те са в много кратки интервали от само 5 минути. Може да залагате директно в сайта на играта: https://www.eurobet.bg/page/lottomania


Теглене на живо

лотомания теглене на живо
Изглед от тегление на живо

В сайта на Евробет може да наблюдавате тегленията на „Лотомания“ на живо. В реално време пред вас се изтеглят печелившите числа, както и номерът на звездата. Приложението е направено по-много добър начин, разбираем за потребителите. Изтеглените числа се оцветяват в лилав цвят, а избраната звезда в жълто. В горната част на таблото с изтеглената комбинация, ще откриете данните за самото теглене, като номер, тираж, дата, което ще ви помогне да се ориентирате по-бързо.

* Тегленията започват в 8:01 ч. всяка сутрин, а последното от тях е в 22:58 ч.

От този адрес може да проследите излъчванията на живо: https://www.eurobet.bg/live-lottomania.


Проверка на талон от „Лотомания“

проверка на талон от лотомания
Как изглежда проверката на фиш в Lottomania

Съвсем нормално е да сте пропуснали дадено теглене от играта. Това вече не е проблем, с наличната опция за проверка на талон директно в системата на „Лотомания“. От вас се изисква попълването номерата на тегленето и тиража. След това в секциите А и Б трябва да маркирате числата и звездата, които присъстват във вашия фиш. Тази информация присъства на всеки един талон, независимо дали той е създаден онлайн или е на хартиен носител. Ръчната проверка на фиш е вече в историята. Проверяването онлайн е много по-сигурно и достоверно. Попълването на залога и броя на тегленията не е задължително, но е препоръчително, за да получите 100% сигурна информация за печалбата, която вие сте спечелили от „Лотомания“.

Разберете, дали печелите от „Лотомания“, като проверите талона си от този линк: https://www.eurobet.bg/page/lottomania_talon


Статистика на числата

Специално за статистиците, сайтът на „Лотомания“ разполага със секция, в която е събрана подробна информация за всички числа. Може да откриете какъв е броят на изтегленията на всяко едно число от 1 до 20, както и коя е най-често срещаната звезда. Сами може да определяте за какъв период от време искате да видите статистиката. В горната част са подредени “горещи” и “студени” комбинации. Първите показват най-изтегляните числа в комбинация, а вторите тези, които най-рядко се появяват на екрана.

Разгледайте статистиките до този момент: https://www.eurobet.bg/page/statistics_lottomania


Големи печалби от играта „Лотомания“

Дългата история, с която може да се похвали играта, нормално води до много раздадени печалби през годините. Всеки ден „Лотомания“ се сдобива с нови късметлии, които са усетили максимално щастието от играта. Вие може да се превърнете в следващия печеливш, затова не спирайте да вярвате. Печалбите, които се раздават са на стойност до 100 000 лв. В страницата с щастливците сами може да се убедите, че „Лотомания“ не спира да радва своите потребители. Ще откриете информация за последните спечелени суми, комбинациите, които са били използвани, мястото, където е била спечелена голямата печалба, както и размера на залога. С минимални средства вие имате шанса да увеличите вашата банкова сметка с хиляди левове. Открийте последните големи печалби в този раздел на сайта: https://www.eurobet.bg/page/winnings@lottomania&menu_id=238


История и хронология на тиражите в „Лотомания“

история на тиражите в лотоманиа
Хронология с изминалите тиражи

Евробет притежава огромна база от данни, където съхранява информация за своите игри. Играта „Лотомания“ също разполага със страница, в която всеки един може да провери изтеглените числа и печелившата звезда в дадено теглене. За по-лесна ориентация са добавени номера на тегленето, часът и датата. В дясното поле се намира търсачката, която ви позволява сортиране по желани от вас критерии. Вие сами може да определяте времето, за което искате да видите печелившите комбинации. Това е една удобна справка, която да ви покаже, кои числа носят най-голям късмет в последните теглнения.

Ето връзка към историята на тиражите: https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@lottomania&menu_id=235


Има ли бонус в „Лотомания“?

Бонусите в играта постоянно се обновяват. Следете сайта на „Лотомания“, за да сте в час с последните оферти, предлагани от организаторите. Съществува програма за лоялни клиенти по-позната като “Евробет клуб”. С нея редовните потребители на играта могат да спечелят невероятни предметни награди или безплатни залози. „Лотомания“ редовно предлага и моментни бонус игри, които да увеличат вашите приходи. Последната такава оферта предложи на залагащите бонуси до 470 000 лв. Следете новините около „Лотомания“ и се информирайте за всички актуални предложения.


„Lottomania“ през мобилна версия и апликация

лотомания мобилна версия Вече може да играете любимата си числова игра през вашето мобилно устройство. „Лотомания“ разполага с мобилна версия, която се поддържа от всички видове смартофони, използващи Android, iOS и другите платформи. Необходими са ви браузър и интернет, за да се впуснете в приключението през мобилното си устройство. В мобилната версия на „Лотомания“ може да използвате всички функции, които са налични и в десктоп версията. Залагането е улеснено и се осъществява много бързо.

Версията е олекотена, което ви позволява по-бърз контрол над действията. Играйте „Лотомания“ и наблюдавайте тегленията на живо директно през вашия телефон или таблет. Все още не е налична апликация, но се очаква в скоро време, тя да стане факт.

През мобилния сайт на „Лотомания“ може да използвате всички опции, както при десктоп версията, като да гледате тегленията на живо и да проверите своя талон през смартфона си.


Методи за депозиране и теглене

За да участвате онлайн в играта „Лотомания“, вие трябва да имате налични средства във вашия акаунт. Методите за депозиране и теглене са еднакви. Използват се популярни начини за разплащане в интернет пространството. Налични са дебитни, кредитни карти и банков трансфер. За българските потребители има още по-удобни методи, като ePay и Easypay. Нужно е само да посетите близък офис на фирмата, за да извършите вашите транзакции. Евробет не начислява такси при превод на пари от и към вашата сметка. Ето ги и възможните разплащателни методи, които ви позволяват да залагате онлайн в играта „Лотомания“.

МетодМин. депозитВреметраенеИма ли такса
ePay10 лв.веднагаНе
Easypay10 лв.веднагаНе
Банков превод10 лв.до 3 работни дниЗависи от банката
Visa electron10 лв.веднагаНе
Visa debit10 лв.веднагаНе
Mastercard10 лв.веднагаНе
Maestro10 лв.веднагаНе

Контакти с екипа от „Лотомания“

При възникване на проблеми или въпроси с играта, вие може да се свържете с представител на екипа. Възможно най-скоро ще получите отговор на отправените въпроси. Начините за връзка са няколко. Може да се свържете директно с централния офис на Евробет или да се обърнете към “Help desk”, който се занимава с решаването на подобен вид въпроси.

За връзка с „Lottomania“ и офиса на Евробет:

    • 1505 София, бул. „Ситняково“ № 48
    • Бизнес сграда Сердика, ет. 4
    • тел.: 0700 20 270
    • факс: 02/ 807 25 01
    • Работно време: 09:00 ч. – 18:00 ч.
За връзка с отдел „Help desk“:

Нашето мнение и оценка

След направения подробен анализ на „Лотомания“ е време да дадем нашето крайно мнение и оценка. Тази числова игра ви предоставя един нов и по-забавен начин за залагане. Вие имате по-голям шанс да спечелите, защото в тегленето участват доста по-малко числа. Тегленията са на всеки 5 минути, което ви дава възможност за постоянно следене и създаване на залози в удобно за вас време.

Организаторите се грижат за спазването на всички закони и защитават вашите данни. Това е едно от най-важните условия, когато избирате дадена игра, в която залагате с реални пари. Разучили сме детайлно „Лотомания“, затова можем да ви съобщим, че играта е напълно коректна и печалбите са гарантирани. Препоръчваме ви я, като един страхотен начин за забавление в свободното време.

Опитайте Лотомания

Още предложенията на Евробет, на които сме направили обзор:
Последно обновяване:
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Добави Отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!