Спорт Шанс от Евробет – залози онлайн

Играйте Спорт Шанс

Въведение в „Спорт шанс“

Единствено спортни залози липсваха в дългото портфолио на компанията, но ето, че вече и те са факт. „Спорт шанс“ ви предоставя уникалния шанс да се докоснете до най-популярния спорт. Само за броени минути вие може да подкрепите вашите любими отбори, като заложите на тях. Виртуален футбол с уникален дизайн, който се доближава максимално до реалността.

спорт шанс лого Имената на тимовете са реални, атмосферата, която създават феновете е впечатляваща, а всичко това придава едно незабравимо усещане сред феновете на играта.

Популярността, която трупа с всеки изминал ден, доказва успеха, с който могат да се похвалят организаторите на „Спорт шанс“. „Спорт шанс“ е най-новата игра в голямото семейство на Eurobet, където се предлагат игри с числа и такива с билети.


Какво представлява „Спорт шанс“?

„Спорт шанс“ е развлекателна игра, която има за цел да забавлява клиентите на Евробет. Вие получавате възможност да правите залози и наблюдавате десетки мачове всеки ден. Срещите протичат в рамките на 1 минута, за която се случват доста положения пред двете врати. Включени са най-важните правила от истинския футбол, което придава голямо доза реализъм. Пред вас се откриват над 70 опции за залог, от които може да избирате. Залозите се създават много лесно. От вас се изисква единствено да маркирате желания от вас пазар и да поставите залог на него.

Печалбите се изплащат веднага след края на срещата. Двубоите в играта са на всеки пет минути, като отборите се завъртат. Разполагате с нужното време, за което да изберете и осъществите вашите предположения. Не забравяйте, че „Спорт шанс“ е игра с цел забавление. Избягвайте рискованите залози с големи суми.


Как се играе? (правила)

Срещите в играта “Спорт шанс” протичат в рамките на 1 минута. Може да пускате вашите фишове преди първия съдийски сигнал в дадения мач. Максималният брой голове, които могат да се отбележат в една среща, е 4. Отборът, който е записан вляво е домакин, а този вдясно – гост. Предвиждането на няколко срещи става, чрез маркиране на съответния брой в полето “Брой срещи”. Минималният залог за фиш е 0.60 лв., а максималният 1000 лв.

Нека да разгледаме подробно какви опции се предлагат в играта и какви са техните значения:

 • Краен изход – това е най-предпочитаното събитие. То ви позволява да търсите победителя в дадена среща. Възможните опции са три. Отборът, който е записан вляво е домакин, а този вдясно е гост. Може да залагате на двоен или троен знак.
 • Първо полувреме – чрез тази опция на талона вие може да заложите на отбора, който според вас ще води след края на първото полувреме. Наличните варианти за игра са (1,x или 2).
 • Двоен шанс – ако изпитвате колебания в победата на даден отбор, този пазар ви позволява да подсигурите залога ви. Тук отново вариантите за игра са три (1X, X2 и 1-ца – 2-ка).
 • Под/над – максималният брой голове, които могат да бъдат реализирани в играта “Спорт шанс” е 4. С тази опция вие предвиждате дали броят на головете ще е по-малък или по-голям от дадена линия (1.5 или 2.5).
 • Сбор голове – тук коефициентите са значително по-високи, защото от вас се изисква да предположите какъв ще е точният сбор на головете в срещата. Той може да бъде от 0 до 4 включително.
 • Още опции:

 • Хендикап – ако смятате, че някой от двата отбора ще победи с разлика, то това е опцията, която да изберете. Хендикапите биват 1:0 или 0:1, което означава, че трябва да се предвиди победителят в срещата, ако се прибави или извади гол.
 • Първи гол – опциите са три (домакин, без гол и гост). Единственото нужно е да предположите кой ще отбележи гол в срещата.
 • Последен гол – подобно на предходната опция отново трябва да предвидите кой ще реализира дадено попадение. Тук от вас се изисква да познаете отбора, отбелязал последен гол.
 • Кой ще отбележи гол? – залага се с “Да” и “Не”, като пазарите са три: “Двата отбора да отбележат”, “Домакин да отбележи” и “Гост да отбележи”.
 • Краен изход и двата отбора да отбележат – една от опциите, които предлагат много високи коефициенти, защото тук трябва да прогнозирате две събития. Например, може да заложите за победа на домакина и двата отбора да реализират в срещата.
 • Първо полувреме/краен изход – изключително трудно предвидимо събитие, за което се изискват нужните познания, но коефициентите тук са много атрактивни. Възможностите за игра са: 1/1, X/1, 2/1, 1/2, X/2, 2/2, X/X, 1/X, 2/X.
 • Резултат за първо полувреме – опция, която изисква от вас да предположите с какъв резултат ще завърши първото полувреме на срещата. Възможните варианти за залог са: 1:0, 0:0, 0:1, 2:0, 1:1, 0:2 и “друг” (резултат различен от изброените).
 • Точен резултат – най-високите коефициенти може да ги срещнете именно тук. Налични за игра са абсолютно всички резултати с общ сбор на головете до 4 включително.

Спортни залози онлайн

спортшанс залози онлайн
Залози в Спорт Шанс – главен раздел

Освен в пунктовете на Евробет, вие може да залагате на любимата си спортна игра онлайн. Получавате достъп до живо излъчване на всеки един двубой. Интервалите, в които се провеждат срещите е 5 минути, а продължителността им – 1 минута. Тази платформа ви позволява следене на залозите ви в реално време. Посетете следната страница за да се запознаете по-подробно: https://www.eurobet.bg/sportchance


Проверка на талон в „Спорт шанс“

проверка на талон в спорт шанс
Проверка на талон в играта на Спорт Шанс

Сайтът на играта ви позволява да правите постоянна проверка на своите фишове. Тя е съвсем реална и ви доставя точна информация за талоните и печалбата, която сте спечелили. Проверката се извършва по-много лесен начин. Необходимо е да попълните номерата на тиража и тегленето. След това внимателно маркирайте опцията, която присъства във вашия талон. При попълване на залога и броя тегления ще получите точна информация за спечелената от вас сума във всяко едно теглене. Дори да сте убедени, че не сте спечелили е полезно да направите проверка на фиша, за да напълно сигурни в крайния резултат. Използвайте онлайн платформата за преглед на талони тук: https://www.eurobet.bg/page/sportchance_talon


Големи печалби от „Спорт шанс“

За краткия период, в който функционира играта, десетки играчи се превърнаха в печеливши. „Спорт шанс“ раздаде страхотни суми и продължава да радва своите потребители с всеки изминал ден. Многото срещи ви дават по-голям шанс за печалба. Единствено се изисква от вас постоянство и разбиране на играта. В сайта може да откриете големите печалби, които са спечелени до този момент. Има информация за мястото, където е спечелена сумата, нейния размер, както и за залога, и избраната опция. С тази услуга може да проверите кои са най-печелившите варианти за игра. Вижте едни от големите печалбите в „Спорт шанс“: https://www.eurobet.bg/page/winnings@sportchance&menu_id=302


История и хронология на тиражите

история на тиражите в Спорт Шанс
История на тиражите в Спорт шанс

Възможно е да сте заложили, но да не сте наблюдавали някоя от срещите. Този проблем вече може да бъде решен, чрез уникалния софтуер, който е събрал историята на всички изиграни срещи в играта. Освен крайния резултат вие получавате информация за всички печеливши опции в съответния мач. Страхотен вариант да улесните своите залагания и да спестите ценно време. Проследете хронологията на изиграните двубои, за да добиете представа за възможностите на даден отбор. Уверете се в неговите сили и направете своя залог безрисков. Шансът да увеличите своите печалби ще нарастне. Посетете следния линк за пълна история на срещите в „Спорт шанс“.


Има ли бонус за „Спорт шанс“?

От Евробет предоставят постоянно различни бонуси в своите игри. „Спорт шанс“ не остава по назад от останалите и може да се похвали със страхотни оферти, които постоянно се обновяват. В очакване сме на новото предложение от организаторите. Последният бонус, който беше предвиден за участниците, включваше безплатни залози. Например, ако сте осъществили залог на стойност по-голяма от 10 лв., то вие можеше да спечелите безплатни залози от 2 лв., 3 лв. и 5 лв. В най-скоро време ще разберем за новото предложение от играта. Следете сайта, за да получавате първи новините.


„Спорт шанс“ през мобилна версия и апликация

спорт шанс мобилна версияЧрез удобната мобилна версия на сайта може да играете любимата си игра навсякъде и по всяко време. Бърз контрол, лесни залози и невероятна картина са само част от предимствата на мобилната версия. С нея получавате всички екстри, които може да откриете и в десктоп версията. Залагането в „Спорт шанс“ през телефона вече е по-лесно от всякога.

Може да контролирате залозите си независимо от вашето местоположение. Не трябва да се притеснявате за вашата сигурност при използването на Wi-fi.

Данните ви са защитени и криптирани. Към момента няма мобилна апликация, от която да играете в „Спорт шанс“, но се надяваме, че скоро Евробет ще вземат мерки и ще разработят своя. И все пак, може да залагате в „Спорт шанс“ независимо дали сте на смартфон с Андроид, iOS или други операционна система.


Методи за депозиране и теглене

За да извършвате залози онлайн, трябва да имате налични средства във вашата сметка. Може да депозирате по всяко време и по много различни начини. Тегленето става бързо и лесно, като от вас се изисква да попълните начина на теглене, както и да заявите желаната от вас сума. „Спорт шанс“ разполага с удобни начини за транзакция, като те са сред най-популярните разплащателни методи в Интернет.

МетодМин. депозитВреметраенеИма ли такса
ePay10 лв.веднагаНе
Easypay10 лв.веднагаНе
Банков превод10 лв.до 3 работни дниЗависи от банката
Visa electron10 лв.веднагаНе
Visa debit10 лв.веднагаНе
Mastercard10 лв.веднагаНе
Maestro10 лв.веднагаНе

Контакти със „Спорт шанс“

Съвсем нормално е при използването на даден продукт да изпитвате някакви затруднения. Ако това е така, то може да се обърнете по всяко време към представител на играта, който ще отговори на всичките ви запитвания. Може да се свържете по повод въпроси, проблеми, предложения или нередности. За да осъществите връзка с екипа на „Спорт шанс“ посетете централния офис на фирмата, който се намира на адрес:

1505 София, бул. „Ситняково“ № 48 Бизнес сграда Сердика, ет. 4.

По-удобен начин е да използвате телефоните и имейлите на компанията. Всеки един от тях е валиден.


Нашето мнение и оценка

Нашите специалисти се постараха да направят пълен преглед на играта, който да бъде в полза на потребителите. Запознахме се обстойно с всички предлагани услуги от „Спорт шанс“, както и с възможностите на играта. „Спорт шанс“ е много добро предложение, което определено вдигна летвата високо. Пред клиентите се открива възможност за залози на много малки интервали от време, опциите са в изобилие, а графиката и начинът на излъчване впечатляващи.

Компанията се е постарала да създаде един нов вид развлекателна игра, близка до феновете на футбола. Тук виртуалното се преплита с реалистичното, което превръща „Спорт шанс“ в едно от топ произведенията на букмейкърските компании.

Влезте в Спорт Шанс

Ето и други игри на Евробет, за които сме направили ревюта:
Коментирай

Няма коментари.