5 от 11 – новата игра с числа

Играйте 5 от 11

Относно “5 от 11”

5от11 лого Стартът на „5 от 11“ бе даден в началото на 2017-та година. Определено се хареса на феновете, които не спират да следят с интерес тегленията в играта. От компанията си поставиха за цел да разнообразят своето портфолио и видимо успяха с това си творение. “5 от 11” ви предоставя възможност за постоянно следене на тегленията. Те са с живи предавания на всеки 5 минути и се водят от красиви момичета. Получавате шанс за печалби над 1 милион лева с минимален залог.

За разлика от много други числови игри, тук участват само 11 числа. Това увеличава шансовете за успех в пъти. Не случайно спечелилите в последните няколко месеца са стотици. Това е и най-новата игра с числа, която брандът Евробет пусна в сайта си.


Какво представлява играта “5 от 11”?

Това е числова игра, в която участват числата от 1 до 11. Може да участвате във всяко теглене с три различни игри. Шансовете ви за печалба са много големи и се определят от предварително зададени коефициенти. Например, ако желаете да участвате в играта без точен ред, то вие може да маркирате до 8 числа. Ако 5-те изтеглени, присъстват във вашия талон, вие ще спечелите сума, образувана от произведението на коефициента и вашия залог. Другите варианти за игра също ще ви донесат много незабравими моменти.

Играта с точен ред носи най-големите печалби на потребители. При нея се изисква точно познаване на реда, в който ще бъдат изтеглени числата. Супер играта ви позволява участие с две предвиждания, което умножава шансовете за успех. “5 от 11” е страхотно предложение за феновете на числовите игри. Следете тегленията и си изградете печеливша стратегия.


Как се играе „5 от 11“ в Евробет?

Играта “5 от 11” разполага с елементарни правила, които наподобяват тези на останалите числови игри. Печалбите се формират на база познати числа. Както вече споменахме в тегленията участват числата от 1 до 11. Вие може да изберете с коя игра да участвате, като попълните съответното поле на фиша. Опциите са три – “Игра без точен ред”, “Игра с точен ред” и “Супер игра 2 поредни тегления”.

Игра без точен ред

игра без точен ред
Игра с числа без точен ред

В тази игра единствено трябва да познаете част от изтеглените числа, независимо от тяхната подредба. Това е най-предпочитаната опция, защото шансът ви за успех е много голям. На талона е нужно да маркирате избраните от вас числа, както и тяхната бройка. Може да избирате максимум до 8 числа. Ако изберете опцията “Случаен избор”, системата ще определи на случаен принцип числата ви. В полето “Залог в лева” отбележете сумата, която желаете да заложите. Минималната сума на един талон е 0,60 лв. За да заложите сума, различна от предоставените, използвайте множителите или маркирайте няколко различни суми, като те се събират. Например, отбелязването на 6 лв. може да стане по различни начини, чрез маркиране на полета “1” и “5” или “2” и “x3”. В най-долната част на талона ще откриете поле, което ви позволява участие в няколко поредни тегления с едни и същи числа. Отбелязаният от вас брой ви включва в следващите тегления на играта.

Игра с точен ред

игра с точен ред в 5 от 11
Избор на числа в точен ред

В тази игра коефициентите са значително по-високи. За познаването на 5 числа в тяхната последователност, получавате коефициент 37000. Отбелязването на числата, с които искате да се включите, става в секцията “Игра с точен ред”. Максималният брой отбелязани числа е 5. Маркирането на всяко число трябва да става на нов ред. Не забравяйте да маркирате залога ви за участие в тегленето. В тази игра също получавате опция за включване в няколко поредни тегления с едни и същи числа, като изберете броя им в най-долната част на талона. За участие със случайни числа отбележете полето “Случаен избор”.

Супер игра 2 поредни тегления

супер игра с две тегления
Предложение за числа от две тегления

Тази опция ви предлага участие с един залог в две поредни тегления. Отбележете по пет числа за следващите две тегления, в които искате да се включите. Минималният залог на един талон е 0,60 лв. Използвайте множители или маркирайте повече суми, за да формирате различни залози. С този фиш участвате за следващите две тегления след осъществяването на залога.


“5 от 11” залози онлайн

Освен в пунктовете на Евробет, може да играете любимата си числова игра онлайн. Получавате достъп до всички видове игри. Може да следите тегленията, които са на всеки 5 минути, в платформата на сайта. Онлайн версията на “5 от 11” разполага с живи предавания и анимирани тегления. Изборът как да ги наблюдавате остава във вашите ръце. Забавлявайте се с една от най-добрите игри с числа. Връзка към играта: https://www.eurobet.bg/5_ot_11


Проверка на талон от “5 от 11”

Динамиката, с която се развиват тегленията в играта, не позволява постоянното им следене. Затова организаторите са изградили удобна платформа, в която всеки може да провери своите фишове. Софтуерът гарантира точна и бърза проверка на талон, независимо към коя игра е предназначен. Вие трябва да попълните в най-горната част номерата на тиража и самото теглене.

проферка на фиш в 5 от 11
Проверка на талон – № на Тираж и № на теглене

След това внимателно отбележете числата, така както са във вашия фиш. Особено внимавайте с проверката при “Игра с точен ред”, защото при нея числата ви трябва да са подредени в правилната последователност. Не пропускайте маркирането на залога и броя на тегленията, за да не стане разминаване между вашите очаквания и показания резултат. За да получите точна проверка на фиш, попълвайте вярно данните, които присъстват на него.

Проверете дали сте спечелили тук:

https://www.eurobet.bg/page/5ot11_talon

Големи печалби от играта “5 от 11”

Независимо от това, че е сравнително нова игра, късметлиите са стотици. Хората, спечелили големи суми от играта, може да откриете в страницата с печалби. Има подробна информация за числата, които са донесли желаната печалба, мястото, където е бил осъществен залогът, както и спечелената сума. Сами ще се убедите, че “5 от 11” е възможно най-добрата числова игра. Победителите са много, а заработените суми – хиляди. Проверете големите печалби от този линк: https://www.eurobet.bg/page/winnings@5ot11&menu_id=296


История и хронология на тиражите в “5 от 11”

списък с тиражи в 5 от 11
Списък с всички тиражи в играта 5 от 11

В тази секция на сайта присъства подробна информация за всяко теглене и числата, които са били изтеглени в него. Ще откриете всички печеливши числа от самото начало на “5 от 11”. Те са подредени в реда им на изтегляне, което ще ви улесни, ако сте играли с точен ред. Присъства информация за номерата на тиража и тегленето, което служи за допълнителен ориентир. Системата ви позволява сами да променяте критериите на вашето търсене. Може да проследите хронологията на този адрес: https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@5ot11&menu_id=297


Статистика на числата

Хората, които предпочитат статистическите залози, ще се чувстват облагодетелствани. “5 от 11” разполага с подробни статистически данни за всяко едно от числата. Ще откриете броя на изтегленията за всяко число от 1 до 11. Присъстват две категории, които определят “най-горещите” и “най-студените” числа.

статистика на числата в 5от11
Страница със статистика на изтеглените числа

Първите включват най-често изтегляните числа в играта, а вторите логично показват тези, които най-рядко попадат сред печелившите. Може да променяте периода, което ще ви помогне да откриете статистика за по-малък отрязък от време. Разберете кои са най-често срещаните числа в “5 от 11” тук: https://www.eurobet.bg/statistika_5ot11


Има ли бонуси в играта “5 от 11” на Евробет?

Бонусите в игрите на Евробет са нещо често срещано. Компанията ежемесечно добавя нови оферти за своите лоялни потребители. “Евробет клуб” предлага постоянни игри за предметни и парични награди. С участието си в “5 от 11” вие бивате включени в кампанията и имате шанс да се превърнете в един от бонус късметлиите на Евробет. Събирате точки чрез своите залози, които може да обмените за безплатни залози. В една от последните оферти на фирмата, бяха раздадени 470 000 лв. под формата на безплатни залози. Участвайте в “5 от 11” и се информирайте за бонус предложенията, които да увеличат вашите приходи.


”5 от 11” през мобилна версия и апликация

5от11 мобилна версия
Онлайн залагането стана още по-лесно благодарение на тази услуга. Евробет ви представя удобна и олекотена версия за мобилни устройства. Може да играете “5 от 11” директно през вашия смартфон или таблет. Поддържат се всички видове операционни системи и мобилни устройства. Залагайте навсякъде използвайки мобилната версия на играта. Необходими са ви браузър и интернет. Все още липсва приложение за телефони, но очакванията са в скоро време, то да стане факт.

С тази мобилна версия може да играете и в останалите игри от Eurobet, като за целта е необходимо да използвате смартфон или таблет на Android, iOS (Iphone или Ipad), или други устройства като Windows phone, Nokia, Blackberry.

Мобилният сайт се адаптира към резолюцията на всяко устройство, така че не би следвало да имате каквито и да било затруднения.


Методи за депозиране и теглене

За осъществяване на онлайн залозите са ви нужни средства в акаунта. Може да депозирате по различни начини. Налични са популярните разплащателни методи за превод на пари.

strong>Депозиране:
Удобен начин е депозирането през каса на Easypay или използването на онлайн платформата ePay. Евробет работи с дебитни и кредитни карти, при които транзакцията се извършва на момента. Може да превеждате пари към своя акаунт чрез банков трансфер. Той отнема известно време, докато бъдат преведени средствата в сметката ви.

Теглене:
Тегленето на пари от акаунта се извършва по същите методи, както депозирането. Евробет не налага такси за превод на пари от и към акаунта. Ако са начислени такива, то те са от посредника. Ето и всички варианти, които може да използвате за извършване на транзакции в Евробет:

МетодМин. депозитВреметраенеИма ли такса
ePay10 лв.веднагаНе
Easypay10 лв.веднагаНе
Банков превод10 лв.до 3 работни дниЗависи от банката
Visa electron10 лв.веднагаНе
Visa debit10 лв.веднагаНе
Mastercard10 лв.веднагаНе
Maestro10 лв.веднагаНе

Контакт с екипа на “5 от 11”

Възможно е пред вас да изникнат въпроси, на които не може да намерите решение. Затова екипът на “5 от 11” е предоставил на своите потребители различни начини за връзка. При проблеми и нередности, използвайте посочените за това телефони.

За връзка с централен офис на Евробет:
1505 София, бул. „Ситняково“ № 48
Бизнес сграда Сердика, ет. 4
тел.: 0700 20 270/a>
факс:
02/ 807 25 01

Работно време: 09:00 ч. – 18:00 ч.

За връзка с отдел „Help desk“:
тел: 02/ 903 25 25
факс: 02/ 807 25 01
e-mail: bm@eurobet.bg


Нашето мнение и оценка

Завършваме с обзора на една от новите разлекателни игри на българския пазар. “5 от 11” направи страхотно впечатление на нашите експерти и логично решихме да ви запознаем с това неустоимо предложение. В играта присъстват само 11 числа, за разлика от много други подобни игри. За да участвате в някое от тегленията не трябва да чакате с дни и часове, защото тук те са на всеки 5 минути. Получавате възможност да ги наблюдавате на живо, както и да залагате директно от сайта на играта.

Пробвайте числата на 5 от 11

Налична е мобилна версия, която създава невъобразимо удобство на потребителите решили да залагат през мобилните си устройства. Препоръчваме ви “5 от 11” и ви уверяваме в коректността на играта. Вашите данни са защите, а залозите ви са напълно законни.

Още интересни игри и предложения на Eurobet, за които сме споделили мнение:

Един коментар
Коментирай
  1. Стоян
    Интересно да поробвам мобилна версия