Лотария България – проверка на билет и печалби

Проверете своя билет

Относно „Лотария България“

Голяма част от българите са се докосвали поне веднъж до този продукт на Евробет. Скреч картите се появяват през 2011 година и набират широка популярност в страната. Те стават още по-известни с шоуто, което стартира по БТВ през 2015 година – “Лотария България”. В него вземат участие всяка седмица десетки хора, които са регистрирали своите билети. Те си поделят невероятни суми, участвайки в различни интересни игри.

Лотария България лого „Лотария България“ дава възможност на всеки да опита своя късмет. Билетите са на минимална цена, но могат да ви донесат високи печалби. Шансът ви за успех е голям, а наградите стотици. Организаторите на играта са се погрижили за всички потребители и са създали много различни билети. Бройката им е двуцифрена, а дизайните и целите им са тотално различни.

Едно е сигурно, всеки талон може да ви превърне в стотици пъти по-богат. Може да опитате своят късмет, като закупите билет от разпространителите на „Лотария България“. Може да разгледате останалите предложения на Eurobet, които се намират отново в сайта и предлагат богат избор от игри с числа и билети.


Какво представлява играта „Лотария България“?

Със закупуването на билет вие участвате в играта „Лотария България“. Всеки талон си има своя история и начините за печалба са различни. При част от тях трябва някое от вашите числа да съвпада с печелившите, при други да имате еднакви символи и т.н. Информирайте се подробно какви са начините за печалба от даден билет, като те са най-често споменати на обратната страна. Печалбите в скреч картите са предварително определени и ги получавате, ако имате нужните символи или числа, които отговарят на дадена сума. Максималната сума, която може да спечелите от „Лотария България“ е 1 500 000 лв. Всичко се случва на момента. Динамиката и голямата вероятност за успех, превръщат „Лотария България“ в един невероятен продукт. Само с няколко изтрити числа, скреч картата може да увеличи банковата ви сметка.


Как да играем „Лотария България“ в Евробет?

За да участвате, в която и да е игра на Евробет, вие трябва да имате навършени 18 години. Единствено се изисква от вас закупуването на билет и неговата проверка за печалба. Ако билетът ви е печеливш, то може да получите наградите си срещу неговото предоставяне. За по-големи суми е нужно да посетите централния офис на фирмата. „Лотария България“ си запазва правото да не изплаща печалби от повредени билети, т.е такива, които са нагънати или е изтрито полето “Не изтривай”. Важно е да съхранявате и пазите своите талони. За подправяне на билети, извършителят ще бъде подсъдим и ще носи своята наказателна отговорност. Четете внимателно инструкциите за изтриване, които се намират на задната част на талоните. Те ще ви насочат към условията за ползване и полетата, които ви носят печалба.


Видове билети в „Лотария България“

Това е една от топ лотариите в България, които предоставят на клиентите си голямо изобилие от скреч карти. Изборът може да го правите в зависимост от цената на билета, печалбите в него или самия дизайн. Ето всички билети, които предлага „Лотария България“.

„Златните сейфове“ – това е едно от най-новите предложения на лотарията. Само срещу 3 лв. вие може да спечелите до половин милион. Ако вашите числа съвпадат с тези на даден сейф, то вие печелите определената на него сума.

 1. „Златните сейфове“ – това е най-новата игра от „Лотария България“, която ви предоставя шанса да спечелите 5х 500 000 лева, 20х 100 000 лева и 30х 50 000 лева.
 2. „Кеш Лабиринт“ – забавлението с този билет е гарантирано. Следвайте стрелките, за да стигнете до печалбата в билета. Възможно е да попаднете, както на изход, така и на дадена сума.
 3. „Бинго милиони 4 в 1“ – тук са събрани четири много интересни игри – „Ротативка“, „Колело на късмета“, „Кеш клуб“ и „Пачинко“. Всяка една от тях може да ви донесе печалба.
 4. „Кръстословица“ – билетът е изработен специално за феновете на игрите с думи. Изтрийте полето с буквите и образувайте възможните думи. Всяка нова дума увеличава вашата печалба.
 5. Допълнителни билети:

 6. „100 милиона кеш“ – едно от предложенията на „Лотария България“, което ще ви превърне в милионери. Шансът ви за успех се увеличава благодарение на зоната с бонус числа. Сравнете вашите числа с тези на цветните пътища. При съвпадение на всичките 5 числа от даден цвят, ще спечелите сумата изписана в съответното ковчеже.
 7. „Пасианс“ – реденето на пасианс вече може да ви донесе печалба. Сравнете вашите карти с тези от десетте игри и при съвпадение ще спечелите определената в полето сума.
 8. „Вегас“ – този билет ще ви пренесе директно в столицата на хазарта. Включени в него са популярните хазартни игри, като рулетка, ротативка, блекджек и зарове. Те могат да ви донесат печалба до 250 000 лв.
 9. „24 карата“ – името отговаря на възможните за спечелване награди. Талонът може да ви донесе 1 кг чисто злато само срещу 2 лв. Разполага с две игри, което увеличава шансовете ви за успех.
 10. Още билети:

 11. „Златото на инките“ – билетът ще ви пренесе в най-могъщата империя на американския континент. Изтрийте вашите числа и проверете, дали те запълват някое от стъпалата на пирамидата. При подобен случай печелите сумата изписана встрани от съответното стъпало.
 12. „Милион подаръци“ – печелите сумата под вашето число, ако то съвпада с някое от печелившите. Ако откриете символ “камбанка” печелите на момента 100 лв. С един талон може да спечелите две печалби.
 13. „Супер кеш“ – с този билет вие може да умножите вашата печалба, ако някое от вашите числа съвпада с това от бонус секцията. Наградите, които се крият в “Супер кеш” са на стойност до 200 000 лв.
 14. „Бинго милиони“ – един от най-популярните талони в историята на „Лотария България“. С него може да спечелите максималната сума в играта на стойност 1 500 000лв. Печелите, ако едно или повече от вашите числа съвпада с печелившите. Благодарение на множителя имате възможността да увеличите своята печалба.
 15. Други билети:

 16. „Кеш 1 милион“ – няма как да не обърнем внимание на този билет с уникално красив дизайн. В него вие ще намерите 3 игри, а шансовете ви за печалба са 11. Максималната сума, която може да откриете тук, отговаря на неговото име. Да, точно така, 1 милион лева чакат да бъдат спечелени.
 17. „Неочаквана ваканция“ – стилен и малък билет, който крие в себе си печалби до 10 000 лв.
 18. „Левче кефче“ – талон, който ще ви донесе на мига до 1 000 лв. Цената му е само 1 лев. След изтриването му, вие ще откриете шест символа, а ако три от тях са еднакви, то вие печелите обозначената сума.
 19. „Кеш на мига“ – по подобие на предните два билета и този е на цена само от 1 лев, но в него се крият моментни печалби до 20 000 лв. Открийте три еднакви суми и ги спечелете.
 20. „Астро“ – един от най-старите билети на „Лотария България“. Той ви позволява да участвате едновременно в две игри. Изтеглете вашата зодия и проверете късмета си.

Проверка на талон от „Лотария България“

Може да извършите проверка на билет по няколко начина. Най-познатият е чрез ръчно проверяване, но при него е възможно да се допуснат грешки и да се пропусне дадено число.

проверка на билет
Как да проверим своя талон

Има вариант за проверка в някои от пунктовете, които разполагат с терминали. Най-удобна и точна, обаче, е проверката на талони онлайн. През вашия компютър или мобилен телефон вие имате възможност да разберете, дали сте сред печелившите. От вас се изисква единствено да попълните кода на билета. Веднага ще получите информация за това, дали сте спечелили и каква е сумата.

Използвайте онлайн платформата за проверка на талон тук: https://www.eurobet.bg/barcode


Печалби от играта – късметлии

За няколко години „Лотария България“ раздаде десетки милиони. Доказа се, като една от най-щедрите развлекателни игри. Печелившите постоянно се увеличават, а вие може да ги откриете в страницата с “късметлии”. Там ще намерите подробна информация за всеки един, който е спечелил голяма сума от играта. Щастливците разказват за тяхната история и билетът, който ги е превърнал в по-богати.

Ето и някои истории на късметлиите на „Лотария България“: https://www.eurobet.bg/Kysmetlii-c259


Има ли бонус в „Лотария България“?

Организаторите на „Лотария България“ подготвят постоянно нови оферти за най-верните фенове на играта. В знак на уважение и благодарност за лоялността на клиентите, лотарията предлага различни бонуси, сред които е програмата “Евробет клуб”, която включва редица топ предложения. Всеки месец потребителите, които поне веднъж са участвали в „Лотария България“, биват включени в разиграването за десетки предметни и парични награди. Раздават се много безплатни залози, които получавате на момента. Следете всичко актуално в сайта на Евробет.


„Лотария България“ през мобилна версия и апликация

мобилна версия лотария България Една от най-добрите екстри на компанията е мобилната версия на сайта. Лекият и приятен за боравене дизайн, добре структурираната информация и лесното използване на услугите, превръщат мобилната версия в страхотно средство за проверка на вашите билети.

За използването й ви са необходими само браузър и интернет връзка. Това ще ви позволи осъществяването на бърза проверка, както и разглеждането на наличните талони. Дори, когато се намирате в пункта, от който ще си закупите билет, вие може да проверите кои от печалбите все още не са спечелени през вашия телефон. Минус на „Лотария България“ е липсата на мобилна апликация, но се надяваме в скоро време тя да бъде факт.

Лотарията може да се играе през мобилни устройства било то смартфони или таблети, които поддържат операционните системи на Android и iOS (Айфон и Айпад), но също и повечето устройства с Windows мобилна система.


Методи за депозиране и теглене

След създаването на акаунт в сайта на Евробет, следващата стъпка е депозирането на средства. Това може да стане по много различни начини. Системата използва много популярни начини за превод на пари от и към вашия баланс. За потребителите от България най-удобните начини са ePay и Easypay. Сайтът работи с различни дебитни и кредитни карти, както и с превод на пари по банков път. Като изключим последния метод, всички останали стават на мига. Бързият контрол над средствата е едно от големите предимства на онлайн платформата на Евробет. Ето и в систематизиран вид методите, които може да използвате:

МетодМин. депозитВреметраенеИма ли такса?
ePay10 лв.веднагаНе
Easypay10 лв.веднагаНе
Банков превод10 лв.до 3 работни дниЗависи от банката
Visa electron10 лв.веднагаНе
Visa debit10 лв.веднагаНе
Mastercard10 лв.веднагаНе
Maestro10 лв.веднагаНе

Контакт с екипа на „Лотария България“

При възникнали въпроси или нередности, трябва да се обърнете към член на екипа. Компанията разполага с различни методи, по които да се свържете. Може да отидете до централния офис на компанията, да се обадите на някой от предоставените телефони или да пишете на имейла. Има вариант за регистрация на билети по телефона.

 • За връзка с централен офис на Евробет:1505 София, бул. “Ситняково” № 48
  Бизнес сграда Сердика, ет. 4
  тел.: 0700 20 270
  факс: 02/ 807 25 01
 • Работно време: 09:00 ч. – 18:00 ч.
 • За връзка с отдел “Help desk”:
  тел.: 02/ 903 25 25
  факс: 02/ 807 25 01
  e-mail: bm@eurobet.bg

Нашето мнение и оценка

Скреч картите на компанията са доказан продукт на пазара. В последните няколко години те пребориха голямата конкуренция и се превърнаха в един от най-предпочитаните начини за развлечение. „Лотария България“ е игра, която стриктно спазва законите на Република България. Вашето участие е законно, а данните ви са защитени. Спазвайте правилата на играта и следвайте стриктно условията на всеки един билет. Голямото разнообразие и възможностите за уникални печалби създават положителния имидж на играта.

Пробвайте Лотария България

Други игри от списъка на Eurobet, които си струва да пробвате:

4 review
Коментирай
 1. Rumen Georgiev
  смотаняци оправете си генератора
 2. илия георгиев
  проверка на билет и печалби
 3. Николай Гостев
  Здравейте,
  Закупих билет "Златото на инките" с №3305244449375. При изтриването му установих, че чилото 9 от печелившите числа и числото 45 от бонус числата не присъстват в нито една от четирите игри.
 4. Елена Георгиева
  Вип Игри