Покер шанс от сайта на Евробет

Играйте Покер Шанс

Интродукция в „Покер Шанс“

Забравете скучните дни и нощи и се насладете на един от най-добрите продукти на българския пазар. „Покер шанс“ е иновативна игра, в която се изисква правилен анализ на обстоятелствата и бързо взимане на решенията. За разлика от други игра, тук печалбата зависи изцяло от вас. Вие сте компютъра, който взима крайните решения и контролира събитията на масата.

покер шанс лого Залозите и броят на играчите избирате вие. Няма друго подобно предложение, което да ви гарантира страхотни печалби само срещу минимални познания. Специално за любителите на покера от Евробет са създали една уникална игра, която изпитва вашите покер познания. Запознайте се с правилата на тексаския покер и се впуснете в невероятното изживяване, наречено “Покер шанс”. В това ревю сме разгледали подробно предложенията на играта, както и нейните положителни и отрицателни качества.


Какво представлява „Покер шанс“?

Това е един по-различен поглед над самата игра. Тук вие може да покажете пълния си потенциал, без да сте зависими от късмета. В „Покер шанс“ вие сте човекът, който определя залозите. Разполагате с достатъчно време за реакция, а раздаванията в играта са на всеки пет минути. Това ви доставя допълнителна възможност за повече залози и по-голям шанс за успех. Пред вас ще се открият четири маси, а от вас се изисква да познаете крайния победител. Играчите на масите са съответно по 4, 6 и 8. Следете развитието на всяка една от тях и вземете правилния ход. Добрите познания в тексаския покер ще ви помогнат за лесното анализиране на състоянието на играчите. Не подценявайте възможностите на всеки един от тях и бъдете подготвени за изненади. Коефициентите са високи, което ви позволява да пробвате едновременно повече от една опция. Стойността на залозите зависи изцяло от вас и вашия наличен баланс.


Как се играе „Покер шанс“ в Евробет?

„Покер шанс“ използва правилата на популярния тексаски покер. Ако все пак не сте наясно със силата на ръцете, то може да намерите подробна информация и подредба във възходящ ред в страницата на играта. Най-силната ръка в покера се нарича “Кралска кента” (Royal Flush) и се получава при наличието на най-високите карти (10, J, Q, K, A) от една боя. В „Покер шанс“ вие трябва да предвидите кой от играчите ще има най-силна ръка след отварянето на последната карта. Играч, който се намира в неизгодна ситуация, може да се откаже или т.нар. „Фолд-не“ (от англ. „fold”).

Попълването на фишовете не е трудно и не изисква особени познания. Трябва просто да изберете номера на играча, който според вас ще се окаже краен победител в разиграването. Вие може да търсите победители на повече от една маса. Едно разиграване протича в четири етапа. Първият е след раздаването на картите. Вторият след обръщането на първите три карти или този етап е по-познат, като „Флоп“. Третият етап е след отварянето на четвъртата карта (Търн/Turn) и завършва с Ривър (River), който определя победителя. Вие разполагате с известно време между етапите, в което да заложите за вашия фаворит. Коефициентите постоянно се променя, така че ги следете внимателно. Промяната се дължи на вероятността за успех на дадения състезател.

Важно е при попълването на фиша да изберете своя залог. Без тази опция той няма как да бъде приет в системата на „Покер шанс“. Вие разполагате с пет готови суми за залагане, които може да променяте с използването на множители.


„Покер шанс“ залози онлайн

залози на Покер шанс
Раздел с Покер Шанс в сайта на Eurobet

Освен по познатия начин чрез залагане в пунктовете на Евробет, вече може да играете „Покер шанс“ онлайн. Директното проследяване на тегленията от вкъщи или от офиса става предпочитан вариант за феновете на играта. Получавате достъп до разиграванията на живо, които са на всеки пет минути. Следите в реално време действията на масата и може да осъществявате вашите залози бързо и лесно с маркиране върху играча, който според вас ще се окаже победител.

Наблюдавайте тегленията в „Покер шанс“ тук:

https://www.eurobet.bg/page/poker

История и хронология на тиражите в „Покер шанс“

история с тиражите в Покер шанс
Хронология на тиражите в Покер шанс

Тегленията в играта са толкова често, че няма как да бъдат проследени подробно от всеки потребител. Затова създателите на „Покер шанс“ са добавили удобна опция, в която всеки може да открие резултатите за търсеното от него теглене. Страницата разполага с всички нужни данни, които да ви ориентират и същевременно да ви информират за победителите на отделните маси. Можете да намалите хронологията, като променяте данните, зададени в търсачката. Опцията ви позволява лесно откриване на резултати от даден ден, тираж или теглене. Използването на услугата е напълно безплатно и ви гарантира 100% сигурност.

Проверете печелившите номера на играчите на следната страница: https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@poker&menu_id=243

Има ли бонус за „Покер шанс“?

Организаторите на игрите в Евробет се грижат за клиентите си и постоянно добавят нови оферти за най-лоялните от тях. “Евробет клуб” е подобна програма, която насърчава редовните потребители и ги мотивира допълнително с различни предметни награди, като лаптопи, телевизори и таблети. В програмата са включени и безплатни залози, които може да получите на момента. Участието е безплатно, като се включвате в бонуса веднага след като бъде обработен вашият фиш.

Трупате точки, които в крайна сметка ще ви донесат допълнителни печалби. Това, обаче, не е всичко. С участието си в „Покер шанс“ вие може да попаднете в други различни томболи и да заработите допълнителни бонуси. Следете всички новини в сайта на Евробет и се информирайте за новите оферти, предлагани от компанията.


„Покер шанс“ през мобилна версия и апликация

мобилна версия на покер шанс Като една топ компания, Евробет разполага с мобилна версия, в която да играете „Покер шанс“. Стилният дизайн и елегантният интерфейс ще направят изживяването ви още по-впечатляващо.

Благодарение на мобилната версия вече може да изпробвате вашите покер познания от всяко едно кътче на света. Не е необходимо да заделяте от свободното си време за залози през компютъра. Нужни са ви само мобилно устройство и интернет, за да получите достъп до десетките налични екстри за потребителите.

Като отрицателна характеристика, ще споменем липсата на мобилна апликация. Тя може би ще стане факт съвсем скоро, но дотогава използвайте олекотената мобилна версия за „Покер шанс“. Може да играте на покер играта в Евробет независимо дали ползвате смартфон на Android, iOS, Windows mobile или друга платформа. Сайтът на Евробет и „Покер шанс“ се адаптират към резолюцията на устройството ви безпроблемно.


Методи за депозиране и теглене

Реално всички най-предпочитани опции за превод на пари в Интернет присъстват в сайта на играта. Участието ви в „Покер шанс“ изисква наличието на сума пари, която ще използвате при вашите залози. Едни от най-популярните методи на територията на България са ePay и Easypay. С едно отиване до някоя от касите, вие може да захраните вашата сметка или да изтеглите желаната от вас сума. „Покер шанс“ раполага с други известни методи, като дебитни, кредитни карти или директен банков превод. Той единствен отнема известно време за обработка на средствата.

МетодМин. депозитВреметраенеИма ли такса
ePay10 лв.веднагаНе
Easypay10 лв.веднагаНе
Банков превод10 лв.до 3 работни дниЗависи от банката
Visa electron10 лв.веднагаНе
Visa debit10 лв.веднагаНе
Mastercard10 лв.веднагаНе
Maestro10 лв.веднагаНе

Контакти с екипа

Имате възможност да се свържете с екип на играта всеки ден. Може да използвате тази услуга, ако изпитвате проблеми, имате въпроси или искате да съобщите за нередност. Връзката с представител на играта може да се осъществи по няколко начина, като посетите адреса на компанията, звъннете на някой от посочените телефони или просто пишете на имейла. Ето списък с възможните начини за контакт:

За връзка с централен офис на Евробет:

  • 1505 София, бул. „Ситняково“ № 48, Бизнес сграда Сердика, ет. 4
  • тел.: 0700 20 270
  • факс: 02/ 807 25 01

Работно време: 09:00 ч. – 18:00 ч.

За връзка с отдел „Help desk“:


Нашето мнение и оценка

„Покер шанс“ е страхотен избор, който ще ви избави от сивото и натоварено ежедневие. Ако разполагате с нужните покер познания, то играта ще ви донесе впечетляващи печалби. От вас се изисква постоянство, бърза мисъл и разумно залагане. Ние изпробвахме играта и смятаме, че същата е атрактивна и се подхожда коректно. Сумите се превеждат веднага по вашата сметка, а онлайн залагането е толкова лесно и приятно.

Пробвайте Покер Шанс

Наличната опция за залози през телефона превръща „Покер шанс“ във възможно най-удобната игра. Единствено се изисква от вас да познаете победителя на дадена маса. Вариантите за игра са много, а коефициентите повече от добри.

Други интересни игри от Евробет, за които сме писали мнения и оценки:

Коментирай

Няма коментари.