Еврошанс залози и прогнози

Nostrabet съветва:

Нашият екип не препоръчва игрите на Еврошанс! Съветът ни е да избягвате нерегламентирани игри, така че ви насочваме към лицензирани сайтове за залози и игри онлайн в България. Препоръчваме ви да разгледате:

Inbet
Betano
Sesame
Palms Bet
Bet365
Winbet
Още букмейкъри
Стартов бонус
400 лв.
Залози на живо
Излъчване на живо
Кешаут
Apps
Процент
100%
Врътки
3x
Рейтинг
4.8
Вземи 400 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
200 лв.
Залози на живо
Излъчване на живо
Кешаут
Apps
-
Процент
100%
Врътки
x6
Рейтинг
4.9
Вземи 200 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
550 лв.
Залози на живо
Излъчване на живо
Кешаут
Apps
Процент
-
Врътки
4x
Рейтинг
4.9
Вземи 550 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Какво е Еврошанс?

еврошанс logo Еврошанс предлага много възможности и е сред най-разнообразните лото игри. С годините трупа все по-голяма фенска маса и това я задържа на челните места в класациите. Предлага се, както онлайн, така и в наземни пунктове. Разполага с много опции за игра и високи коефициенти, което придава допълнителен стимул на участниците. Ако разполагате с нужните познания и късмет, вашият фиш може да се превърне в печеливш за броени минути. Това е първата числова игра, която се появява в България през 2006 година. Играта е създадена от Евробет – фирма, която получава лиценз в същата тази година от Държавната комисия по хазарта.

Занимава се с провеждането на развлекателни и хазартни игри, предназначени за лица, навършили пълнолетие. Еврошанс е част от визитката на Евробет.


В какво се състои играта?

Както вече споменахме това е числова игра. Общо в тегленето участват числата от 1 до 80, като от тях биват изтеглени 20. От вас се изисква да познаете определен брой от тях. Вие сами избирате какъв да е той. Може да избирате до дванадесет числа. Според броя им се определя коефициент, който се умножава по вашия залог. Например, ако отбележите само 1 число, то коефициентът е 2,50, ако сте маркирали всичките 12 числа играете за максималната печалба от 1 милион лева. Залозите се приемат до началото на самото теглене.

Може да участвате с един талон в няколко тегления, като затова е нужно да маркирате желания от вас брой. Важно е да споменем и другите опции, които предлага играта. Популярни сред залагащите са специалните залози. В тях може да предвиждате, дали числата ще са по-големи или по-малки, какъв ще е общият им сбор, дали ще е четен или нечетен и още куп други забавни варианти за игра. Еврошанс ви предлага изобилие от опции, които да увеличат вашите печалби.


Как се играе? (правила)

Играта разполага с много лесни правила. За да сте наясно с всички нейни възможности е добре да се запознаете по-отблизо с тях.

Основен талон

В талона за основна игра ще откриете три секции (А, Б и В), които може да попълните с желаните от вас числа. На всяко от полетата имате възможност да попълните различен залог. Минималната сума за един фиш е 0.60 лв. Отбелязването на залога става в определеното за това поле. За да маркирате 60 стотинки, трябва да отбележите полета “0.1” и “0.5”, т.е сумите се събират. Талонът ви няма да бъде приет, ако не сте маркирали броят на числата, с които ще играете.

evroshans основен талон
Как изглежда основния талон в Еврошанс

За увеличаване на шанса за печалба, Еврошанс ви предоставя опция за комбинации. Попълненото число в полето “Комбинация” не може да е по-малко от общия брой на числата. Например, ако сте отбелязали, като комбинация числото 4, а общият ви сбор на числата ви е 5, това означава, че играете с всички възможни четворки, които могат да се получат от маркираните ви пет числа. Това покачва в пъти вероятността да спечелите от играта.

Специални залози

Вече споменахме за специалните залози в Еврошанс. При тях талоните са разделени на четири полета, всяко предназначено за определена опция.

– В „секция А“ вие ще откриете “Големи и малки числа”. Ако смятате, че 12 от изтеглените 20 числа ще бъдат по-големи от 41, то трябва да маркирате полето “Големи числа”. Опцията за малки числа е печеливша, ако 12 или повече от изтеглените числа са в диапазона от 1 до 40. “Неутрални” е с доста по-малък коефициент, защото това е най-възможната опция. При нея очаквате 9,10 или 11 от числата да са малки/големи, т.е да са сравнително по равно.

талон за специални залози от еврошанс
Талон със специални залози от Еврошанс

„Секция Б“ е предназначена за предвиждане на общия сбор на изтеглените числа. Имате пет опции, от които може да избирате. Под всяка от тях е изписан коефициентът, който ще получите, ако залогът ви е печеливш.

– В третото поле вие получавате шанс да прогнозирате едновременно две опции – „сбор на числата“ и „четност“. Изисква се прецизно анализиране на ситуацията. Възможните опции са четири, но коефициентът си заслужава. Например, ако сте заложили на “висок” и “четен”, то печелите при четен сбор на числата, по-голям от 810. Сборът се формира чрез събиране на всичките двадесет числа.

– В последната секция на талона за специални залози е отделено място за предвиждане на първото изтеглено число. От вас се изисква да направите прогноза какво ще бъде изтегленото число, спрямо предишното теглене. Възможните опции за залог са:

 • “по-голямо четно”;
 • “по-малко четно”;
 • “по-голямо нечетно”;
 • “по-малко нечетно”;
 • както и “същото” – означава в две поредни тегления да съвпаднат първите изтеглени числа.

Фигурални залози

Еврошанс предлага един странен, но доста забавен начин на своите потребители да изберат своите числа. Играта разполага с шест готови шаблона („Диамант“, „Мишена“, „Тетрис“, „Шахмат“, „Пришълец“, „Осмица“), които може да използвате за вашия залог. Числата в една фигура са 40, а печалбата ви се формира на база това, колко от изтеглените 20 числа присъстват във вашия шаблон. Ако не ви допадат готовите фигури, може да си създадете своя собствена. Нужно е да маркирате даден брой редове и колони, така че общия сбор на числата да е 40.

тетрис фигурални залози
Фигурални залози в Еврошанс – фигурка: ТЕТРИС

Експрес талони

Експрес талоните биват няколко вида. При закупуването им вие участвате с определен брой предвиждания. Цената на готовите фишове е 2 лв., 3 лв., 5 лв. и 10 лв. Всеки от тях ви включва в следващото теглене на играта Еврошанс. Например, при закупуване на талон от 5 лв., вие получавате участие в едно теглене с пет предвиждания – 4, 5, 6, 7 и 12 числа. Залогът за всяко предвиждане е 1 лв., а максималната сума, която може да спечелите е 1 милион лева. Експрес талоните са уникална опция, ако смятате, че вашите числа няма да ви донесат късмет.

Залог и брой тегления

Във всеки един талон ще откриете тези две полета. Те са задължителни за попълване. В полето “Залог в лева” можете да маркирате повече от едно поле, като отбелязаните суми се събират. Сами може да определяте за колко тегления искате да участвате с вашите числа, като попълните полето “брой тегления”. Във всяко теглене участвате с отбелязания залог.

Теглене на живо

Тегленията на Еврошанс са на всеки 5 минути и вие може да наблюдавате всяко едно от тях. Компанията ви позволява да следите всичко случващо се в играта. Освен изтеглените 20 числа, директно получавате информация за печелившите комбинации в игрите със специални и фигурални залози.

теглене на числа на живо
Теглене на числа на живо в играта Еврошанс

Може да следите на живо тегленията в сайта на Еврошанс през този адрес: https://www.eurobet.bg/live-eurochance


Статистика на числата

Играта разполага с дълга база от данни, в която е съхранена информация за всяко едно число. Ако сте любител на статистическите залози, то Еврошанс ви предоставя уникално приспособление, което ще ви бъде от съществена полза. Страницата съдържа информация за най-теглените малки и големи числа, както и за тези, които попадат най-рядко в печелившия списък. Може сами да генерирате периода, за който желаете да получите информация.

Открийте колко често са теглени любимите ви числа тук: https://www.eurobet.bg/page/statistics_eurochance


Проверка на талон

Екипът на Еврошанс е наясно, че няма как клиентите да проследят всичките си тегления, особено, ако използват опцията за участие в по-голям брой тегления. Затова е изградена платформа, която ви позволява да извършвате моментална проверка на своите талони. Чрез нея ви получавате информация, затова дали вашите числа са се оказали печеливши в даденото теглене и каква е спечелената от вас сума. За извършването на щателна проверка системата изисква попълване номер на тиража, номер на тегленето, както и маркираните числа или опции за игра. Нека да разгледаме по-подробно процедурата за проверяване на талоните от играта.

Основен талон

проверка на основен талон в Еврошанс
Проверка на основен талон в Еврошанс

Използва се за участие в основната игра, а именно предвиждането на точните печеливши числа. За да извършите необходимата проверка на фиша си, трябва да въведете точните номера на тиража и тегленето. След това попълвате старателно вашите числа, като внимавате да не допуснете грешка. Ако участвате в даденото теглене с повече от едно предвиждане, може да попълните и останалите секции Б и В. Броят на числата се обновява автоматично, но в останалите полета, като “Залог в лева” и “Комбинация” трябва да въведете вашите данни от фиша. Тези полета се използват за по-обстоен преглед на фиша и предоставяне на точна и вярна информация.

Специални залози

проверка на фиш за специални залози
Проверка на фиш от Специалните залози

За проверка на талон за специални залози трябва да изберете втория таб. Пред вас ще се открие талон, който трябва да попълните с опциите, които сте използвали за игра. Отново е необходима информация за номерата на тиража и тегленето. Попълвайте данните достоверно, за да не стават обърквания. Маркирането на залога ще ви покаже точната сума, която сте спечелили.

Фигурални залози

проверка талон фигурални залози
Проверка на фиш от фигуралните залози

При ръчната проверка на фиш за този вид залози са възможни грешки. Затова използвайте системата на Еврошанс, която ви гарантира 100% достоверност. Попълнете в най-горната част № тираж и № теглене. След това изберете опцията, с която сте участвали в съответното теглене. Ако сте използвали готов шаблон, просто го маркирайте. При участие с ваша фигура е необходимо да я начертаете. В синьото поле ще получите информация, затова дали фигуралният ви залог е печеливш.

Може да проверите своя талон на следния линк: https://www.eurobet.bg/page/eurochance_talon


Големи печалби от Еврошанс

За повече от 10 години са раздадени десетки милиони от Еврошанс. Много късметлии успяха да се докоснат до истинската тръпка от играта. Паднаха няколко впечатляващи печалби, а хиляди хора увеличиха своите семейни бюджети. Всеки ден биват раздавани крупни суми, които може да откриете в сайта. Пълна информация за печелившите числа, мястото на победителя, датата на спечелване, както и направения залог, може да намерите в сайта на Еврошанс: https://www.eurobet.bg/page/winnings@eurochance&menu_id=232


История и хронология на тиражите

За пропусналите дадено теглене, организаторите на Еврошанс са предвидили специална част в сайта с пълна история и хронология. Имате възможност да се доберете до всичко, което ви интересува и да систематизирате своите залози на база тази информация.

тиражи в еврошанс
Страница с тиражите в сайта на Еврошанс

Много хора залагат именно по този метод, така че ние ви съветваме да следите постоянно изтеглените числа. В раздела ще откриете добре структурирана информация, която ви показва малките и големите числа, общият им сбор, печелившата фигура и първото изтеглено число. Можете да променяте търсенето и да задавате желаните от вас критерии. Историята на тиражите е валидна за годините след 2012-та. Информирайте се за изтеглените числа всеки ден оттук: https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@eurochance&menu_id=227


Дават ли се някакви бонуси в Еврошанс?

Еврошанс разполага с програма за лоялност позната, като Евробет Клуб. Постоянно биват раздавани различни парични и предметни награди. Подробна информация за актуалните оферти можете да откриете в сайта на компанията. Един от големите бонуси на Еврошанс бе на стойност 470 000 лв., като допълнителни печалби. Щастливците, които успяха да спечелят от бонуса бяха десетки, а моментните печалби между 2 и 100 лв. станаха любими сред залагащите.


Еврошанс – мобилна версия и апликация

еврошанс мобилна версия Благодарение на мобилната версия вече може да играете любимата си числова игра директно през вашето устройство. Нужен ви е браузър и интернет връзка.

Мобилната версията е налична за всички телефони, таблети и съответните им операционни системи, като Android, iOS, Windows phone или такива като Blackberry. Мобилната версия се адаптира веднага към съответната резолюция на смартфона ви, така че не би следвало да имате проблеми.

Разполага с приятен дизайн, а залозите се създават много лесно и приятно. Уникално удобен начин да залагате, докато сте на път, на разходка или на почивка. Все още не е налично мобилна апликация, но в скоро време може да стане факт. До тогава, използвайте мобилната версия през вашите смартфони за директен достъп до Еврошанс.


Методи за депозиране и теглене

Захранването и тегленето от сметката ви вече може да става по-възможно най-достъпния начин. Еврошанс има договори и интегрирани системи на най-популярните разплащателни методи. Бързата и точна обработка на транзакциите допринася за качеството на предлаганите услуги. За по-конкретна информация сме систематизирали данните в таблица:

МетодМин. депозитВреметраенеИма ли такса
ePay10 лв.веднагаНе
Easypay10 лв.веднагаНе
Банков превод10 лв.до 3 работни дниЗависи от банката
Visa electron10 лв.веднагаНе
Visa debit10 лв.веднагаНе
Mastercard10 лв.веднагаНе
Maestro10 лв.веднагаНе

Контакт с Еврошанс

При възникването на въпроси или проблеми със сайта може да се обърнете към представител на екипа. В най-кратък срок ще получите конкретен отговор на вашето запитване. Посетете централния офис на компанията или се свържете чрез предоставените имейли и телефони.

За връзка с централен офис на Евробет:

  • 1505 София, бул. „Ситняково“ № 48 | Бизнес сграда Сердика, ет. 4
  • тел.: 0700 20 270
  • факс: 02/ 807 25 01
  • Работно време: 09:00 ч. – 18:00 ч.

За връзка с отдел „Help desk“:


Нашето мнение и оценка

Като заключение на нашето ревю за Еврошанс ще дадем мнението си за играта. Определено това е един от най-старите и доказани развлекателни продукти на пазара. Играта разполага с дълга история и куп печеливши. Може сами да контролирате печалбите си и да залагате спрямо вашите предпочитания. Разнообразните опции, които се предлагат в играта, ще направят изживяването ви незабравимо.

Според нас това е една от най-добрите числови игри с много възможности. Малкият брой на числата, които се изисква да предвидите, увеличава шансовете ви за успех. Не забравяйте разумното залагане и контролирайте вашите залози. Това ще покачи броя на печелившите ви фишове.

Ипробвайте Еврошанс

Други игри от предложенията на Евробет:
Коментирай

Няма коментари.