Мобилни версии

За да направят услугите си удобни за използване и през мобилни устройства, онлайн букмейкърите разработват специални версии на своите сайтове за телефони. В следващата класация може да се запознаете с букмейкърите, които предлагат мобилни сайт версии:

Bwin
Бонус
222 лв.
Процент
100%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Най-популярен
1xbet
Бонус
260 лв.
Процент
100%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet
Бонус
200 лв.
Процент
200%
18+ T&C apply
Palms Bet
Бонус
30 лв.
Процент
300%
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Efbet
Бонус
200 лв.
Процент
100%
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Какво представляват мобилните сайтове за залози?

Мобилните версии на букмейкърските сайтове представляват пълен еквивалент на десктоп сайтовете, с единствената разлика, че са пригодени за смартфони и таблети. Мобилната версия на един сайт за залози е достъпна, когато осъществите достъп до самия сайт през браузъра на вашето устройство. Автоматично ще ви се зареди мобилната версия на букмейкъра, която се нагажда спрямо големина на дисплея.

Обикновено, мобилните сайтове за залози предлагат абсолютно същите опции, които са налични и в пълните десктоп версии. Освен тях, букмейкърите споделят практиката да разработват и мобилни приложения. Най-популярните от тях включват Android апликации за залози и приложения за iOS букмейкъри, които се нуждаят от изтегляне и инсталация. При мобилните версии такава процедура не е нужна, след като сайтовете са достъпни директно през браузъра на устройството ви. Не всички сайтове за залози обаче имат апликации, но пък всички се стремят да предложат удобни мобилни версии.


Нужно ли е да се изтегля нещо за използването на мобилните версии на букмейкърите?

Мобилните версии на онлайн букмейкърите са разработени чрез специални технологии, които им позволяват да зареждат всички опции, достъпни на пълните версии. За да използвате мобилна сайт версия, имате нужда от браузър, с който да осъществите достъп до уебсайта. Всички мобилни телефони разполагат поне с вградени браузъри, така че няма нужда да сваляте или инсталирате нещо, за да залагате в мобилен букмейкър.

Фактът, че мобилните сайтове за залагания са достъпни през браузъра на устройството ви поставя нещата така, че самите услуги в сайта могат да зависят от използвания браузър. Ако той не е актуализиран или пък не работи правилно, тогава и услугите на мобилния букмейкър няма да зареждат както трябва. Затова е препоръчително винаги да поддържате браузъра си обновен.


Как да си осигурим пряк път до мобилната версия на букмейкърски сайт?

За да осъществим достъп до конкретен сайт за залози, който използваме, ще трябва да отворим първо мобилния си браузър, след което да въведем адреса на букмейкъра. Друга опция е да си оставим сайта в отворен таб, за да не го зареждаме винаги, но пак ще трябва да изберем първо приложението на мобилния ни браузър. Има един доста по-лесен и удобен начин, който ще ви споделим.

Мобилните телефони ви дават възможност да осигурите пряк път до конкретен уебсайт. За целта следвайте тези стъпки:

 1. Отворете своя мобилен браузър
 2. Заредете уебсайта на букмейкъра, при който залагате
 3. Изберете менюто с опции към браузъра, които най-често представляват бутон, изобразен с три точки, наредени в колона, разположени в горния десен ъгъл
 4. Селектирайте опцията за добавяне към началния екран
 5. Изберете името, с което прекият път да се добави и потвърдете желанието си
 6. На началния си екран ще видите пряк път към избрания уебсайт, като по този начин ще може да го достъпите само с един клик

Това не е начин да изтеглите приложение на конкретен букмейкър, а просто да си осигурите по-лесен достъп до мобилната му версия. Смятаме, че ще ви бъде от полза.


Какви са системните изисквания за ползване на мобилните версии за залози?

Ако става дума за мобилните бетинг приложения, там изискванията са доста по-големи, отколкото при мобилните версии. При тях няма минимални изисквания от страна на букмейкърите, но все пак се препоръчва използването на актуализиран браузър. Ако зареждате сайта с остаряла версия на мобилни си браузър, твърде вероятно е някои от функциите да не работят правилно.

Що се отнася до използването на самите браузъри, също няма ограничения. Ние правим тестовете най-вече на популярните мобилни браузъри като Chrome, Firefox и Safari, но може да залагате през мобилните версии на букмейкърите и на други браузъри. В крайна сметка, ако срещнете затруднения през конкретна апликация, просто опитайте пак с друга.


Предимства и недостатъци на мобилните версии за залагания

Едно от допълнителните предимства при осъществяването на достъп до мобилните сайт версии на букмейкърите е, че имате възможност да прегледате и пълната версия на сайта. Нужно е да заредите адреса на букмейкъра в своя браузър и от опциите му да селектирате тази за преглед на настолна версия. Така ще ви се зареди пълната версия на сайта, която може да разгледате през мобилното си устройство. Едва ли обаче ще използвате точно нея за залози, понеже няма да е много удобна през телефона ви.

Мобилните версии за залози имат своите предимства и недостатъци, които ще систематизираме в следващия списък:

Плюсове на мобилните версии за залози
 • Не изискват сваляне и инсталация
 • Могат да се зареждат чрез пряк път на браузъра
 • Включват всички опции, които са налични при пълната версия на букмейкъра
Минуси на мобилните сайтове за залози
 • Скоростта на зареждане на функциите може да зависи от използвания браузър
 • Самото навигиране е по-бавно спрямо апликациите
 • В повечето случаи изискват бърза мрежова връзка, за да се използват без забавяния
 • Не могат да се нагласят персонални предпочитания както при мобилните приложения

Основни фактори при избор на букмейкър с мобилна версия

При избора си на букмейкър с мобилна версия е добре първо да обърнете специално внимание на самия оператор. Запознайте се с предложенията, които има към клиентите си и опциите за залози. След това може да се подходи към самия анализ на мобилната му версия, при който трябва да обърнете внимание на следните неща:

 • Бързо зареждане - колкото по-бързо зарежда една мобилна версия за залози на букмейкър, толкова по-добре ще работи тя. По този начин ще ви позволи да правите залозите си с лекота.
 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс - важно е мобилната версия на сайта да предоставя удобен дизайн, с който отделните менюта и секции да са на няколко клика разстояние.
 • Опции за залози - опциите за залози, наличните игри, функциите и начините за разплащания трябва да са еднакви с пълната версия на сайта на букмейкъра. Добре е да проверите това, за да може да имате достъп до всички използвани от вас опции, до които имате досег посредством пълната версия на сайта.
 • Надежден сайт - много е важно самата мобилна версия на сайта да осигурява криптирана връзка при използване. Все пак се смята, че ще извършвате депозити и тегления на парични средства, така че букмейкърът е длъжен да защити личните ви данни.

FAQ

Какви са предимствата на мобилните версии пред апликациите за залози?

Всички онлайн букмейкъри ли предлагат мобилни версии за залози?

Как да изберем надеждна мобилна версия за залагания онлайн?

Сравни букмейкъри
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.