Betfair мобилна версия и апликации

Линк към Betfair
Свали приложението

Не приема клиенти от United States
Приложението е налично за:
Виж Мнения (4)
betfair mobile app

Интродукция на мобилния Бетфеър

Мобилната версия на букмейкърската компания Betfair или така нареченият Betfair Mobile предлага на всички клиенти на компанията една прекрасна възможност да се наслаждават на възможностите за залог по всяко време. Чрез мобилния Betfair, вие ще можете да залагате, да извършвате разплащания и да правите много други неща, свързани с букмейкъра Betfair.

Мобилната версия на компанията е активна чрез браузъра на вашето устройство, като въведете betfair.com или пък може да изтеглите приложенията на компанията за операционните системи iOS и Android. По който и начин да изберете да ползвате услугите на Betfair Mobile ще останете много доволни, като сами разберете колко лесно и удобно става залагането чрез вашият мобилен телефон или таблет, независимо къде се намирате, само да имате достъп до интернет връзка.

Betfair Mobile е напълно безплатна услуга, предоставена от букмейкъра за своите клиенти.

Как да свалим и инсталираме мобилната апликация за Android?

Ако не желаете да използвате Betfair Mobile през вашият браузър на мобилното ви устройство, може да свалите и инсталирате мобилното приложение директно на вашият мобилен телефон или таблет. За съжаление, апликацията на този букмейкър не се предлага в магазина за приложения за Андроид Google Play, но може да намерите и да свалите приложението от външен източник.

Как се сваля и инсталира апликацията на Андроид:

 1. Направете си регистрация в Betfair директно от този линк;
 2. След това, ще е нужно просто да зададете в настройките на вашето устройство, че разрешавате да се инсталират приложения от външни източници, след което ще имате шанса да го инсталирате и да се възползвате от цялата му функционалност.
 3. Това става влизайки в „Настройки“, от там в „Защита“ и слагате отметка на „Неизвестни източници“
 4. Как да направите това (Снимка+инструкции):

  настройки в андроид
  Разрешаване на апликации от неизв. източници
 5. Свалете апликацията от посочения линк:
 6. свали апликация

Как да свалим и инсталираме мобилната апликация за iOS?

Ползвателите на iOS операционна система могат да бъдат доволни, понеже имат възможността директно да изтеглят приложението на Betfair от App Store. По този начин, много бързо и лесно може да свалите и инсталирате Betfair Mobile апликацията на вашето устройство и да започнете час по-скоро да му се наслаждавате.

Ето и стъпките, преди и след свалянето и инсталирането на апликацията за iOS устройства:

 1. Влезте в сайта и си създайте акаунт -> ЦЪК ТУК
 2. Свалете и инсталирайте мобилната апликация директно от този линк в iTunes:
 3. свали апликация Apple

Betfair Mobile е една много добре структурирана мобилна услуга, чрез която бързо и лесно ще намирате всичко, което търсите. Дизайна на мобилния Betfair и менютата, чрез който е структуриран ви дават лесен и бърз достъп до ключови места, които клиентите на компанията биха търсили най-вече.

Началната страница на мобилната версия на Betfair е съставена от няколко важни области.

В най-горната част на екрана си ще видите логото на компанията, както и бутон за вход в системата.

Точно до бутона за вход има друг бутон, който представлява вашият фиш, където се събират и показват избраните ви селекции за залог. Под тази лента ще видите нова такава, на която се намират връзки към няколко различни спорта.

Под тях е разположен слайдер, който показва различни предложения за залог на популярни събития.

В центъра на екрана си ще видите друго меню, съставено от три раздела, които са „Акценти“, „На живо“ и „Следващи Надбягвания“.

мобилен Betfair - менюта
Основно меню

В първото ще виждате най-интересните и големи събития за различните спортове, на които се предлагат възможности за залози, а разделът На живо ще ви покаже събитията, които в момента са предлагани за залози по време на самото събитие. Последният раздел от трите е посветен на конните надбягвания и показва часа на следващите планувани състезания и информация за участващите и коефициентите, на които може да залагате.

По подразбиране, началната страница се зарежда с раздел „Акценти“. Ако разгледате началната страница надолу, ще видите предложения за отделните спортове, но не за всички. По принцип, Betfair ви дава предложения за футбол, тенис и волейбол или баскетбол, в зависимост от събитията.

Така стигнахме до основното меню на мобилната версия на Betfair, което е позиционирано винаги в долната част на вашият екран. От там може да превключвате към началото, да видите менюто със спортовете и други връзки или пък да се запознаете с основната информация за Cash Out. Също така, Betfair ви предлага още веднъж, бързи връзки към разделите футбол и тенис чрез това меню.

Втората категория от това меню е именно категория Меню, която е основна и ви дава възможност да изберете каквото пожелаете в сайта. От там ще може да се върнете към началото, да превключите към офертите на живо, да разгледате събитията за даден спорт, както и да се запознаете с промоциите и бонусите на компанията.

Тук, също така, ще намерите и бутона за настройки, от където може да сменяте изгледа на вида на коефициентите или да включвате/изключвате услуги като кеш аут и бърз залог. Друг важен момент е, че от това място може да превключите към спортната борса на Betfair и ако желаете да залагате там. Хубавото е, че ако сте в борсата спокойно може да превключите и да се върнете отново към Betfair Спорт.

менюта в спортния Бетфеър
Вътрешно меню

Ако продължите с разглеждането надолу ще видите абсолютно всички спортове, които се предлагат в Betfair и може да изберете някой от тях, за да разгледате събитията, които се предлагат за него. В най-долната част на този раздел ще видите различни помощни линкове и връзки към условията на букмейкъра.

Разделите Футбол и Тенис ще ви покажат най-интересните предстоящи събития, но също така може да разгледате и всички мачове, които се предлагат, както и директно да превключите към тези, които в момента се играят и за тях се предлагат залози на живо.

Видове пазари и опции за залози в Betfair mobile

Betfair Mobile предлага на своите клиенти същите възможности за залози през мобилно устройство, както и през пълната десктоп версия на сайта на компанията. Това е прекрасно, понеже по този начин, всеки може да се наслади на удобството от това да залага през своя мобилен телефон или таблет от всякъде и когато поиска.

Като цяло, клиентите на компанията могат да се възползват от всички пазари, като победители в срещите, точни резултати, различни залози за голове и много други. Тези пазари са активни, както преди началото на двубоите, така и когато мачът се предлага със залози на живо. Освен всичко, през мобилната версия и апликациите на букмейкъра Betfair, спокойно може да се запознаете с обзорна статистика преди мача или по време на неговото провеждане. Betfair ви дава статистика за самия мач, както и различна информация за формата и миналите мачове на двата тима, когато свата въпрос за футболен мач. Но и за другите спортове е същото, когато това е възможно.

Betfair Mobile, също така, ви дава правото да използвате функциите Кеш аут и Price Rush, за които вече писахме в нашия подробен обзор за Betfair. Тази функционалност на мобилния Betfair го прави един от най-добрите избори за букмейкър.

Има ли някаква разлика между апликациите и мобилната версия?

Единствената разлика между двете услуги е, че когато инсталирате апликацията директно на вашето устройство, много по-бързо ще имате достъп до самите услуги на Betfair Mobile. Просто, при използването на версията чрез браузъра на устройството ви, може да отнеме малко повече време докато извършите желаната операция, а ако бързате, обезателно апликацията ще ви свърши по-добра работа. Иначе, като дизайн и структура на самия Betfair Mobile, както и функционалноста на мобилната версия и апликациите, са еднакви.

Бонуси за клиенти, които използват мобилния Бетфеър

Не, такива специални бонуси не съществуват. Въпреки това, всеки желаещ и регистрирал се в системата на Betfair през мобилно устройство, може да се възползва от всички бонуси и промоции на компанията. Предлагат се за всеки клиент, независимо дали се е регистрирал през пълната или мобилната версия на сайта.

Към момента такива са €100 бонус за нова регистрация в раздел „Спорт“, а другият бонус е за €20 срещу залог от поне 20 евро за секцията „Спортна борса“.

Разплащателни методи през мобилната апликация или сайт версия

След като вече сте създали сметка в Betfair, ще можете да депозирате и евентуално да теглите средства посредством вашата сметка, а методите, които компанията предлага през мобилната си версия и апликации са чрез дебитна или кредитна карта, банков трансфер или някой от трите опции за разплащане чрез електронни портфейли, които са Skrill, Neteller и Paysafecard.

Това, което се иска от вас, е да изберете желаният от вас метод и да въведете нужната информация, като разбира се спазвате условията за минимални и максимални суми.

После избирате бутон „Депозит“ или „Теглене“ и съответното разплащане ще бъде извършено.

депозит и теглене мобилен Betfair
Разплащателни методи

Заключение с оценка за Betfair mobile

След като вече се запознахме с това, което Betfair предлага като мобилна услуга на своите клиенти, можем да дадем и оценката си. Betfair Mobile несъмнено заслужава отлична оценка, понеже чрез този дизайн и функционалност на самата мобилна версия или апликации, букмейкъра се нарежда сред първенците, що се касае до мобилни версии на букмейкърски сайтове.

Всеки клиент, залагащ в Betfair, може да се възползва от мобилната услуга на компанията и да прави своите залози по всяко време. С Betfair Mobile удовлетворението от залагането е пълно и няма да се налага да бързате към настолния си компютър, когато ви се наложи да заложите или да затворите ваш залог.

>> Посетете Betfair сега!

*Използването на Betfair Mobile е напълно безплатно и удобно за всеки един клиент на компанията.

Betfair мобилна версия и апликации
4,7 (93,08%) 26 votes

Свързани статии

4 мнения за “Betfair мобилна версия и апликации

Публикувай коментар
 1. betfair e ot stabilnite bukmeikari ne samo v BG, no i v drugi strani. zalagal sam tam kogato bqh v newcastle i sashto bqh dovolen. no tuk stava vapros za mobilnata versiq, taka cvhe neka da dam komentara si za neq – mnogo dobra, byrza i bez zabelejki. zalagam predimno v sportna borsa i chesto mi se nalaga da zalagam prez teelfona. dovolen sam, a aplikaciite oshte ne sam probval
  0  0
 2. За апликациите съм съгласен с горните коментари, понеже доста приятели ги използват и нямат оплаквания. Аз съм решил да ползвам мобилната версия и също съм доста доволен. При нея също няма бъгове и всички залози се извършват с лекота. Няколко пъти дори ми се е налагало да залагам на живо в Бетфеър мобилната версия и съм успявал да го направя навреме, което доказва, че самият сайт работи бързо.
  0  0
 3. Аз съм с апликацията за iPhone, като я ползвам и на samsunga-а си. Apk файла за апликацията се дърпа директно от сайта им. За iphone-а от официалния на apple. Бих казал, че няма никакви проблеми нито за обикновените спортни залози, нито за спортната борса. Не знам за трафика на мобилни данни, но щом не съм оставал без такива на максимална скорост досега, значи за мен е добре.
  0  0
 4. Haresva mi interfeysa na sportnata borsa prez mobilnoto prilojenie za Android. Veche sviknah s nego i pochti ne izpolzvam palnata versiq na sayta. Bih kazal che aplikaciqta ne otnema i mnogo mobilni danni taka che e dosta dobre razrabotena.
  0  0

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: 10лв
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия