4.1

1xbet мобилна версия и апликации

1xbet мобилна версия и апликация
Последна промяна от Nostrabet.com на : 22 юли 2019
Виж мнения (1)

1xBet за Android

 • апликация на живо в 1хбет за Андроид
 • начална страница на 1xbet през Android
 • 1xbet мобилна инсталация за Android

Едно от въведенията на компанията е иновативната мобилна апликация, която по нищо не отстъпва на мобилната версия и допринася за по-бързо и олекотено боравене по време на залог. Апликацията е с модерен дизайн и добре подредено меню, откъдето лесно можете да изберете желания залог. По нищо не отстъпва, като функционалност на стандартната версия, а също така има възможност гледане на мачовете директно от телефона или просто да ги следите на живо.

За да работите с нея, първо трябва да свалите апликацията и да я инсталирате. Ето и съвети от нашия екип, как най-бързо и лесно да стане това.

 1. Влезте от браузъра си в сайта 1xBet.mobi, след което в долната част на екрана ще намерите бутон „мобилни приложения”. Тук избирате Android, ако вашия телефон е с тази версия на операционната система. Натискате върху иконата и сваляте приложението на вашия телефон.
 2. След като сте свалили апликацията, следва да я инсталирате, като кликнете върху сваления файл.
 3. Моля уверете се, че сте разрешили инсталиране на приложения от външни източници. Това става от главното меню на телефона – „Настройки“ – в раздела система натиснете Сигурност – под раздела администриране на устройството натиснете „Неизвестни източници“ в квадратчето.
  неизвестни източници Android

Свали 1xBet за Android

След тези стъпки, вече можете да се наслаждавате на мобилната апликация на 1xbet и да направите своите първи залози от вашето мобилно устройство.

Потребителите на Android, могат да свалят и още едно приложение. Това е специалния 1xbet браузър, който предоставя лесен достъп до всички ваши любими сайтове.


Апликация за Iphone или Ipad устройства (iOS)

 • пазари на 1хbet за iPhone
 • вход в 1xbet за iOS

Притежателите на телефони и таблети с iOS операционна система, също могат да инсталират и използват 1xbet апликацията. Това става чрез магазина Apple Store. Стъпките за инсталация са малко повече, затова се въоръжете с търпение и следвайте инструкциите.

 1. От меню Settings, отидете на ITunes Apple Store, натиснете Apple ID и го вижте през View Apple ID, след което от настройките за Region and Country, изберете държава Netherland.
 2. Съгласете се с условията и правилата, чрез натискане на бутона „Akkoord”. След тази стъпка ще ви излезе съобщение за потвърждение, че сте променили настройките, като отново натискате „Akkoord”.
 3. След, като ви се появи полето “postcode”, следва да попълните следните букви и цифри „1000АА”.
 4. Остана още една стъпка, която е да отидете в AppleStore и да напишете в търсачката “1xbet”.

Вече можете да инсталирате апликацията и да се наслаждавате на игрите онлайн от вашето мобилно устройство.

Свали 1xBet за iOS


Опции и вградени функции

След, като сте инсталирали приложението, можете да го разгледате и се запознаете с основните функции. От основното меню, можете да изберете Спорт, Автомобилни спортове, Световна купа по футбол 2018, Световен боксов шампионат, Олимпийски игри, игри на живо, както и казино, тото и бонус промоции. От апликацията или мобилната версия, можете да участвате за наличните бонуси в сайта, да следите или гледате мачове на живо, като това, по никакъв начин не ограничава функционалността.

От бутона support, можете по всяко време да се свържете със сътрудник от 1xbet и да зададете своите въпроси., чрез част, телефон и e-mail. В долната част на екрана в секция Menu, имате опции за настройки на часовото време, както и смяна на език. Мобилната апликация за Android и iOS e направенa в полза на играчите и предоставя множество възможности за избор, следене и залагане на живо на спортни срещи.


Мобилна версия на сайта

мобилна версия на 1xbet
Изглед от мобилната версия на 1xbet през таблет

За тези, които не им се занимава да свалят и инсталират мобилната апликация, възможността е да използват мобилната версия на сайта, като просто заредят уеб адреса в браузъра, който използват, независимо дали е Google Chrome, Firefox, Opera, Safari и други. Тя е напълно функционална и предлага всичко, което го има и в настолната, като нейното предимство е по-бързо зареждане на сайта на букмейкъра сравнена с десктоп версията. Създадена специално за мобилни устройства, тя ще ви даде възможност да следите и залагате на различни събития, както и да участвате в бонус промоции.


Съвместими устройства и версии

1xbet са създали мобилна апликация и версия, която е съвместима с голям брой устройства, работещи на операционни системи Android и iOS. Повечето телефони няма да имат проблем да работят с мобилните приложения, но трябва да бъдат с версия 4.1 или по-нова. Към момента най-новата версия за Android е 8.0, така че дори и с по-стара версия спокойно ще можете да боравите с приложенията. При устройства с iOS, няма изискване за версия, но апликацията работи най-добре на версия 7.0 или по-висока.

Относно марките телефони, услугите на букмейкъра ще могат да ползват собствениците на по-известните производители, като Samsung, HTC, Lenovo, LG, Xiaomi, iPhone, Huawei Nokia, но също и на по-малко известни марки, стига да изпълняват условието за версия на операционната система.


Мобилен бонус от 1xbet

Букмейкъра все още не е предложил мобилен бонус за нови и настоящи играчи, но това не пречи да се класирате за стандартните бонуси, независимо дали сте влезли чрез персонален компютър или мобилно устройство. Можете да разгледате наличните бонуси от Главното меню – Бонус промоции. В момента една от най-актуалните промоции от букмейкъра е 100% бонус за първи депозит до сумата от 200 лв.


Разплащателни методи през 1xbet mobile

Руската букмейкърска къща е улеснила клиентите си с множество опции за депозит и теглене на средства. Тук можем да кажем, че е една от малкото работещи освен с Дебитни и Кредитни карти, банков трансфер, Неттелър и Скрил, но също така и PaySafe, Webmoney, Qiwi, Entropy, Ecopayz, Moneta, Euteller, Astropay, Moneysafe и криптовалутата Bitcoin. Всички депозити са освободени от такси. Минималния депозит във евро е 1.00, а при теглене минимума е от 2.00 до 10.00 евро в зависимост от метода, който сте избрали.

Начин на плащанеМинимум депозитDeposit MaximumВреме за депозит
Visa LogoVisa2 лв.-веднага
MasterCard LogoMasterCard2 лв.-веднага
Maestro LogoMaestro2 лв.-веднага
Skrill LogoSkrill2 лв.-веднага
Skrill 1-Tap LogoSkrill 1-Tap2 лв.-веднага
Neteller LogoNeteller2 лв.-веднага
Qiwi LogoQiwi2 лв.-веднага
EcoPayz LogoEcoPayz2 лв.-веднага
ePay.bg LogoePay.bg2 лв.-веднага
Moneta.ru LogoMoneta.ru2 лв.-веднага
Perfect Money LogoPerfect Money2 лв.-веднага
Jeton Wallet LogoJeton Wallet2 лв.-веднага
Payeer LogoPayeer2 лв.-веднага
Yandex Money LogoYandex Money2 лв.-веднага
B-Pay LogoB-Pay2 лв.-веднага
ePay LogoePay2 лв.-веднага
Sepa LogoSepa
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer2 лв.-веднага
Instant Bank Transfer LogoInstant Bank Transfer2 лв.-веднага
Bitcoin LogoBitcoin2 лв.-веднага
Litecoin LogoLitecoin2 лв.-веднага
Dogecoin LogoDogecoin2 лв.-веднага
Начин на плащанеМинимум за тегленеWithdrawal MaximumВреме за теглене
Visa LogoVisa3 лв.-от 1 до 7 дни
MasterCard LogoMasterCard3 лв.-от 1 до 7 дни
Maestro LogoMaestro3 лв.-от 1 до 7 дни
Skrill LogoSkrill3 лв.-15 минути
Skrill 1-Tap LogoSkrill 1-Tap
Neteller LogoNeteller3 лв.-15 минути
Qiwi LogoQiwi3 лв.-15 минути
EcoPayz LogoEcoPayz3 лв.-15 минути
ePay.bg LogoePay.bg
Moneta.ru LogoMoneta.ru3 лв.-15 минути
Perfect Money LogoPerfect Money3 лв.-15 минути
Jeton Wallet LogoJeton Wallet3 лв.-15 минути
Payeer LogoPayeer3 лв.-15 минути
Yandex Money LogoYandex Money
B-Pay LogoB-Pay3 лв.-15 минути
ePay LogoePay
Sepa LogoSepa3 лв.-15 минути
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer3 лв.-до 5 дни
Instant Bank Transfer LogoInstant Bank Transfer3 лв.-до 5 дни
Bitcoin LogoBitcoin3 лв.-15 минути
Litecoin LogoLitecoin3 лв.-15 минути
Dogecoin LogoDogecoin3 лв.-15 минути
Dogecoin, Litecoin, Bitcoin, Bank Wire Transfer, Payeer, EcoPayz, Jeton Wallet, ePay.bg, Perfect Money, MasterCard, Visa, Neteller, Maestro, Qiwi, Skrill, Skrill 1-Tap, Yandex Money, ePay, Moneta.ru, B-Pay
Dogecoin, Litecoin, Bitcoin, Bank Wire Transfer, Payeer, EcoPayz, Jeton Wallet, Perfect Money, MasterCard, Visa, Neteller, Maestro, Qiwi, Skrill, Moneta.ru, B-Pay, Sepa

Често задавани въпроси

Защо трябва да изтегля мобилната апликация на 1xbet за Android от сайта им?

Това се налага, понеже апликацията не е налична за изтегляне в Google Play Store.

Нужно ли е да търся алтернативен линк за 1xbet мобилната версия?

Ако играете от България, отново ще се нуждаете от работещ линк за 1хбет. Само така ще можете да осъществите достъп до своя акаунт и да заложите.

Заплаща ли се инсталирането на мобилната апликация на 1xbet?

Не, мобилната апликацията е напълно безплатна и няма месечни или годишни такси. Можете да си я използвате безплатно.

Мога ли да участвам в промоцията за 100% начален бонус, ако се регистрирам през мобилната версия?

Да, можете. Независимо дали сте се регистрирали от настолен компютър или мобилно устройство, бонуса е актуален и в двата варианта.

Телефона ми е с версия Android 6.0. Ще работи ли мобилната апликация на него?

Да, всички мобилни устройства с Android операционна система и версия 4.1 или по-висока, нямат проблем да работят с мобилната апликация. Това важи и за iOS системи, като iPhone или iPad с версия 7.0 или по-висока.

Мога ли да депозирам от телефон чрез Paypal?

Букмейкъра 1xbet не използват онлайн портфейла Paypal, но за сметка на това можете да изберете подобните опции Skrill или Netteler, които са предпочитани методи за депозиране в онлайн букмейкърските къщи.

Какъв е минимума за депозит и минимума за залог на колонка в евро?

Минимума в евро е 1.00 за депозит, а минималният залог за всяко събитие е 0,20 евро.


За 1xBet

1xBet е руска букмейкърска къща, която навлиза на пазара все по-уверено и предлага множество възможности за залог на най-различни спортове. 1xBet притежава, както стандартна ( десктоп), така и мобилна версия и апликация. Феновете на онлайн залозите, които предпочитат мобилни устройства, като смартфони и таблети, могат да залагат директно чрез браузера в мобилната версия или да свалят приложението, което е много удобно и лесно за работа.

Букмейкърската къща предлага голямо разнообразие от спортове, алтернативни пазари, залози на стандартни и азиатски хендикапи, а също и специални залози. Освен спорт, можете да зaлoжите на разнообразни казино игри, моторни спортове, виртуални спортове и много други.


Финални думи и мнение за 1xbet mobile

1xBet е сравнително нов букмейкър, който в последните години привлича все повече и повече клиенти. Компанията се стреми да предлага иновативни решения, като мобилни апликации и версии, а в същото време и не забравя да зарадва потребителите си с вълнуващи бонус промоции.

Приложението е добре структурирано и лесно за навигиране. Въпреки липсата на мобилен бонус, стандартния 100% бонус важи и при регистрация чрез мобилен телефон или таблет. Като минус можем да отбележим дългата и сложна процедура по сваляне и инсталиране на приложението за операционната система iOS. Поради всичко, което изброихме по-горе, ние поставя рейтинг – 8.5/10 за мобилните залози през 1хбет апликацията и мобилната им версия на сайта.

Към 1xBet за Android

Свързани статии

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.

Едно мнение за 1xbet мобилна версия и апликации

Напишете мнение
 1. Роско
  12.03.2019 в 16:23

  След използване на апликацията на 1хбет за андроид вече около половина година имам някои впечатления. Зарежда бързо, лайв стрийма върви супер при 4G или wi-fi, но понякога ми отнема доста време да се заредят слот игрите или пък да ми бъде приет някой залог. Не знам от какво се получава. Консултирал съм се и с познати по въпроса, но нямат този проблем.

  1 0

Остави мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X