Тулуза и Рен отиват към хикс

[wpse_team_form id=1666]

прогноза Х, под 2.5 гола
Събота 27 Февруари 21:00 ч

[wpse_team_form id=1664]

Тулуза и Рен ще оспорват един от трудно познаваемите мачове в Лига 1 този уикенд.

За домакините Жан-Армел Кана-Бийк и Тонго Думбия са извадени от състава заради непрофесионализъм до края на сезона. Михай Ромейн е единствената травма при домакините, докато Уилям Матюс, Иса Диоп и Етиен Дидо може да играят срещу Рен. Тулуза е близо до пълния си списък с играчи.

За гостите Хуан Кинтеро е с тима на Колумбия, но Роланд Курбис може да разчита на Йоан Гуркюф да го замести. Мексер няма да играе този уикенд, но Якуба Сила ще пробва да влезе от пейката. Джовани Сио и Ромейн Данзе се очакват в игра в стартовите 11.

Тулуза са с под 2.5 гола в последните си 6 мача с този тим. Последните 4 двубоя и на двата тима са ъндъри. Тулуза пък няма успех от 7 срещи. Мартин Брайтуайт вкара в края за точката с Аячо, но сега домакинските фенове ще искат трите точки. Гостите все още мечтаят за Европа, но не го доказват на терена. Тулуза няма успех у дома от ноември. Прогноза Х и под 2.5 гола.

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Тулуза и Рен отиват към хикс

Публикуване

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!