Успешни стратегии за залози в Pinnacle

Да намериш правилната стратегия за залози в Интернет, не винаги означава да се спреш на конкретен пазар или начин на залог. Понякога успешната стратегия се крие в избора на онлайн букмейкър, предлагащ възможности, които не може да откриете навсякъде. Точно такава е ситуацията в платформата на онлайн букмейкъра Pinnacle. Той е един от отличаващите се букмейкъри, като именно в характерните му белези се крият и възможностите за постигане на успех. В следващите редове ще анализираме наличните опции, върху които можем да базираме стратегиите си за успешни залози в сайта на Пинакъл.

стратегии за залози от pinnacle

Спортни залози от Pinnacle

Онлайн букмейкърът Пинакъл е познат в световен мащаб. Той е известен сред професионалните залагащи и не случайно намира място сред водещите букмейкъри за залози на спорт в цялата бетинг индустрия. Компанията няма лиценз в България, но въпреки това приема играчи от страната ни. Достъпът се осъществява чрез алтернативен мирър линк, за който може да прочетете в нашето Pinnacle ревю, в което сме споделили и примерни линкове. Компанията има слава на букмейкъра с едни от най-високите коефициенти на пазара. Ако отворите един сайт за сравнение на коефициенти и разгледате тези за някое събитие, ще видите, че Пинакъл присъства като топ избор за голяма част от ставките. Това е една от основните сили на компанията, когато става въпрос за спортни залози.

Разнообразието от опции за залози в сайта на Pinnacle е налице. Компанията предоставя всички водещи спортове и шампионати, а и не само. В следващите секции от това ревю предстои да разгледаме как точно залагащите могат да се възползват от тях.

Вход в Pinnacle


Плюсове и минуси на букмейкъра

Преди да преминем към наличните стратегии за успешни залози в сайта на Pinnacle, нека разгледаме основните предимства и недостатъци на букмейкъра.

Предимства:
  • Разнообразие от спортове и събития за залози
  • Високи коефициенти
  • Високи лимити за залозите
  • Pinnacle не лимитира успешни играчи
  • Позволени са арбитражни залози
Недостатъци:
  • Няма лиценз за България
  • Достъп до сайта само през мирър линк

Стратегии за успех

На пръв поглед, в сайта на Pinnacle няма кой знае какви разлики спрямо други сайтове за залози. Във всички е наличен раздел за спортни залагания, в който играчите могат да разгледат наличните събития и пазари, след което да си изберат залог. Нещата обаче са малко по-различни при букмейкъра Пинакъл, понеже той има доста предимства пред стандартните букмейкъри. Компанията има отличителни черти, от които много залагащи се възползват, най-вече професионалистите. Известно е, че голям процент от професионалните залагащи правят залози в сайта на Пинакъл. Там те имат възможност да базират стратегии, които в други сайтове не биха могли да използват.

По-надолу в този материал ще разгледаме различни стратегии за залози в спортната секция на Pinnacle. Ще видим на кои качества от букмейкъра можем да базираме своите прогнози, за да бъдем максимално близо до успеха.


Стратегия за залози на високи коефициенти

Коефициентите са определящ фактор при спортните залози. С тях букмейкърите изразяват шансовете на различните оператори за конкретно събитие да се случи или не. Тази стратегия може да звучи странно, но бъдете сигурни, че това не е така. Ще ви дадем и нужните доказателства.

Pinnacle е известен в бетинг средите поради няколко причини, а една от тях са именно коефициентите за спортните залози. Предимството на букмейкъра е, че предоставя едни от най-високите ставки в индустрията и дори за много от пазарите е топ избор. Ако се съмнявате в това твърдение, просто разгледайте някой сайт за сравнение на коефициенти и ще се уверите в неговата правота.

Коефициентите за спортни събития обикновено трябва да бъдат такива, че преобразени в проценти да дават 100%. Това са т.нар. “честни коефициенти”. За преобразуването на коефициенти и вероятности обаче сме писали повече в нашето ръководство за изчисление на коефициенти, където сме обяснили всичко с примери. И така, когато изчислите коефициентите за конкретен маркет и получите над 100% вероятност, разликата показва какъв маржин букмейкърът определя за себе си. Колкото по-голям е този процент, толкова коефициентите за събитието ще бъдат по-ниски. При Pinnacle този процент е около 3%, като за някои по-известни лиги стига и до 2%, докато средното ниво на маржин в индустрията е около 6%, а на места стига и до 10%. Като си представите колко загуби са това за вашите успешни залози, ще разберете защо Pinnacle е чудесна опция за спортни залози, заради предлаганите коефициенти.

Като прибавим към високите коефициенти и факта, че Пинакъл дава и доста високи лимити на сумите за залози, то става ясно защо компанията е пръв избор за мнозина. Този букмейкър винаги е бил познат с тези си качества, като очакванията са това да се запази и занапред.


Успешна стратегия с арбитражни залози

pinnacle стратегия за арбитражни залози

Много от залагащите не са наясно с арбитражните залози. Това е нормално, ако не са разглеждали сайта на Pinnacle или не са се интересували от тази стратегия за спортни залози. Причината се корени във факта, че по-голямата част от онлайн букмейкърите не толерират арбитражните залози, докато при Пинакъл няма такива задръжки. Нека обаче първо обясним какво точно представляват арбитражните залози.

Същността на арбитражните залози се корени в това да откриете коефициенти за определено събитие в повече от един букмейкър, с които може да си гарантирате сигурна печалба. Нека опишем ситуацията с най-простичък пример.

Имаме една тенис среща, за която Букмейкър А дава коефициенти за победа 1.40 и 2.93. Имаме и Букмейкър В, при който ставките са 1.32 за единица и 3.90 за двойка. Арбитражен залог означава, че правим залог с конкретна сума на победа за първия играч с коеф. 1.40 от Букмейкър А и още един залог със сума за победа на втория играч с кеоф. 3.90 от букмейкър В. По този начин правим арбитражен залог и си гарантираме определена печалба.

Лошата новина е, че почти всички онлайн букмейкъри разбират, когато правите подобни залози и ви лимитират сметките. Те не толерират подобен тип залагания. Добрата новина е, че Pinnacle няма проблеми с арбитражните залози, така че със сигурност имате букмейкъра на своя страна, ако решите да печелите чрез тази стратегия. Въпросът е да намерите още поне 1 сайт, който да приветства арбитражното залагане и да търсите възможностите в двата.

На пръв поглед калкулациите за сумата, която трябва да заложите при арбитраж, изглежда трудна за изчисление. Това е така, но в Интернет има доста сайтове, които ви предлагат арбитражен калкулатор и дори ви показват възможности за арбитражни залози.

Pinnacle, от своя страна, не създава проблеми за поставянето на арбитражни залози, понеже приветства успешните залагащи. Това е основната причина да базирате тази стратегия в сайта на този букмейкър.


Стратегия за залози на азиатски хендикап и линии

Другата стратегия за залози, която препоръчваме за сайта на Пинакъл, е свързана с азиатския хендикап и гол линии. За незапознатите ще споменем, че азиатските маркети представляват вид залог, при който равенството се изключва като опция. Това означава, че може да избирате само за едната или другата страна в конкретно събитие.

Някои може би ще се питат защо точно азиатски хендикап в Pinnacle? Отговорът е свързан с високите коефициенти и разнообразните маркети с азиатски линии. Това са причините, поради които препоръчваме да базирате своята стратегия за залози на азиатски линии точно в Pinnacle.

Когато става въпрос за залози на азиатски хендикап, Pinnacle предлага различни възможности, които включват не само хендикап с цели числа, но също така с половинки и с четвъртинки. Повече за тяхната същност може да прочетете в нашия материал за залози на азиатски хендикап и гол линии. Много от професионалните залагащи прибягват точно до тези маркети, понеже при тях възможностите са доста добри. Те позволяват на залагащия да спечели, като това е най-добрия случай, но също така дава възможност при по-лоши стечения на обстоятелствата да си върне половината залог. Третият вариант е да спечели с половината от залога си, а другата половина да си върне обратно. Във всички случаи азиатският хендикап на Pinnacle предлага по-добри възможности от стандартния европейски хендикап, който е по-познат на залагащите.


Успешни залози на eSports

pinnacle стратегия за залози на esports

Електронните спортове се развиха изключително много в последните години, а една от основните причини за това е, че много от букмейкърите се включиха в подпомагането на този модерен спорт. Pinnacle е един от тях, като компанията поддържа и отбори в eSports средите. Отделно от това, букмейкърът разполага със специална секция в сайта си, където потребителите ще могат да залагат на разнообразни събития и маркети от света на електронните спортове.

Ако обичате да залагате на е-спортове, препоръчваме ви да изберете Pinnacle, понеже букмейкърът предоставя високи коефициенти и лимити за залози, разнообразни събития и маркети. В сайта ще откриете всички водещи събития от света на CS:GO, League of Legends. DOTA 2, Starcraft 2 и други. Отделно от това, Пинакъл дава прогнози за водещите битки, като по този начин ви помага в избора на залог. Тази стратегия не е никак лоша и ще ви бъде от полза, ако следите случващото се в eSports средите.


Заключение

Pinnacle определено притежава качества, които го превръщат в един по-различен сайт за залози. Букмейкърът има висока репутация сред залагащите и винаги, когато се говори за него, на преден план излизат високите коефициенти, лимитите и останалите му предимства. Всички тези отличаващи черти на Пинакъл го превръщат в необикновен онлайн букмейкър, на който си заслужава да обърнете внимание и да базирате там своите стратегии. Дадохме ви всички основни знания, които трябва да имате, за да измислите стратегиите си или просто да следвате насоките по-горе и да печелите повече със стандартните си залози. Желаем ви успех.

Регистрация в Pinnacle

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Успешни стратегии за залози в Pinnacle

Публикуване

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!

X