Успешни стратегии за залози и печалби от Palms bet

Залозите на спортни събития винаги са били търсени от феновете на залаганията в България. Спортът у нас е популярен начин на забавление и прекарване на свободното време, така че е нормално да съществуват и доста фенове на спортните залози. Всички те изследват индустрията и търсят начини и стратегии за успех в различните букмейкъри. В нашата поредица от стратегии за различни сайтове за залози включваме и анализ на начините за печалба в сайта на онлайн букмейкъра Palms bet. Ще разгледаме какви са възможностите за спортни залози в платформата и какви стратегии за успех могат да се използват в нея, за да се извлекат максимални ползи.

palms bet стратегии за залози
Съдържание
СъдържаниеTOP

Palms Bet спортни залози

Букмейкърът Палмс бет е от сравнително новите представители на хазартната индустрия в страната. Компанията е позната на мнозина с казино предложенията си, но и опциите за спортни залагания никак не им отстъпват. По-подробно за тях може да прочетете в нашето Palms bet ревю, където сме описали в детайли различните предложения. Букмейкърът разполага с богата спортна секция, която събира в себе си повече от 10 различни спорта, от които потребителите могат да избират. Сред наличните възможности са залози на футбол, тенис, волейбол, биатлон, бокс, Формула 1 и други.

Към наличните спортове са включени всички водещи лиги и първенства, а освен тях има и някои по-нискоразредни шампионати. От гледна точка на разнообразие в наличните събития за залози на спорт, Palmsbet отстъпва на доста от лицензираните онлайн букмейкъри за България. Качеството на предлаганите събития, наличните маркети и коефициентите към тях обаче поставят този букмейкър на челните места, що се отнася до спортни залози. Точно затова си заслужава да се възползвате от опциите в сайта.

Вход в Palms Bet


Предимства и недостатъци на букмейкъра

Както всеки един онлайн сайт за залози, и този на Палмс бет има своите предимства и недостатъци. Ще се опитаме да изтъкнем основните от тях, за да ви помогнем в решението дали Palms bet заслужава вашия избор за залози на спортни събития:

 • Плюсове
 • Спортната секция включва всички основни спортове и шампионати
 • Налични са голям брой маркети към събитията
 • Коефициентите са едни от най-добрите у нас
 • Може да се залага на живо на конкретни събития
 • Налична е опцията cash out
 • Възможност за джакпот залози
 • Различни бонуси за спортни залози
 • Минуси
 • Броят на наличните спортове и събития е по-малък спрямо други сайтове
 • Секцията за залози на живо не предлага пряко проследяване с анимации
 • Липсва пряко предаване на спортни събития

Стратегии за успешни залози

Въпреки че Palms Bet не впечатлява с най-лъскавата спортна секция, в нея все пак могат да се открият доста добри опции за залози. На тях може да базирате своите стратегии за успех, като те могат да бъдат разнообразни и да се различават от много други сайтове в бранша. В следващите редове ще разгледаме подробно няколко стратегии за успешни залози в Palms bet, които всеки може да пробва.


Залози на събития с топ коефициенти

Ако обичате да правите сингъл залози или пък предпочитате правите колонки на спортни събития, то Palms bet може да бъде добър избор. Това е така, понеже компанията разполага с доста конкурентни коефициенти. Това важи не само за събитията преди тяхното начало, а и за събитията, които се предлагат с маркети в реално време. Ако решите да базирате своята стратегия за сингъл или мултибет залози в сайта на Palms bet, няма да сгрешите. В много от случаите букмейкърът предлага топ коефициент за определено събитие спрямо другите родни оператори. Не винаги коефициентите на Палмс бет са най-високи, но в някои случаи са такива и затова си заслужава да се възползвате то тях.

Не забравяйте, че Palmsbet Cash-out опцията също е налице за доста събития, така че високите коефициенти в сайта ще донесат и по-големи печалби за вашата стратегия.


Спортни залози на живо

стратегия за palms bet залози на живо

Ако сте от залагащите, които харесват залозите в реално време, също може да се спрете на секцията в сайта на Palms bet. Истина е, че ще ви липсва пряко проследяване чрез графики на живо или чрез видео от събитието, но все пак възможностите са добри. За всички мачове в секцията за залози на живо от Palms bet се предлага статистика от събитието. Освен това компанията впечатлява и с множество маркети за залози, като някои от тях не могат да се намерят в други сайтове. Наред с това ще отбележим и завишените коефициенти, които също имат своята важна роля при избора на сайт за залози.

При положение, че обичате да залагате на живо на спортни събития и не се нуждаете от екстри като преки предавания от мачовете, тогава Palms bet може да бъде много добър избор за вашата стратегия. Основното предимство на компанията по този показател са предлаганите коефициенти и опции за залози. Ако обаче търсите сайт, който да предоставя множество екстри при залаганията на живо, тогава Палмсбет едва ли ще ви свърши работа.


Джакпот стратегия за успех

Едно от нещата, с които Palms bet се отличава от своите конкуренти, е наличието на спортен Джакпот. Той достига крупната сума от 500 000 лева и е идеален за успешна стратегия. Всяка седмица букмейкърът предоставя нов джакпот, който изисква да познаете крайните изходи от 15 футболни срещи. След това, срещу минимален залог от 1 лев, вие влизате в спор за джакпот сумата. Добрата новина е, че за някои събития може да изберете и повече от един знак за краен изход, като по този начин създадете системен залог. Разбира се, това ще се отрази в сумата на залога, който трябва да направите. Голямата награда тук е половин милион лева, но също така има и утешителни награди, които също не са за подценяване. Ако не успеете да познаете всичките 15 мача, а имате 14 верни прогнози, тогава получавате 10 000 лева. При 13 познати мача пък ще получите награда от 2000 лева.

Възможността за участие в джакпот надпревара е едно от водещите качества на спортните залози в Palms bet, с което операторът се различава от повечето си конкуренти. Рядко се срещат подобни джакпот игри в сайтовете за залози, а още по-рядко те дават подобни награди. Джакпотът на Palmsbet ви позволява всяка седмица да опитвате късмета си с избор на 15 изхода на футболни срещи, като в замяна заложите едва 1 лев. Той обаче може да ви донесе голяма печалба.


Възползвайте се от специалните бонуси

Друга стратегия за успех в сайта на Palms bet е свързана с наличните промоции за регистрирани играчи. Сред бонус офертите на Palmsbet са налични такива предложения, които могат да ви донесат бонуси и безплатни залози. Компанията организира и игри, с които също може да си донесете безплатни залози в сайта. Обикновено, условията на офертите не са тежки и са лесни за изпълнение, така че доста хора да се включат в тях. Не всеки един обаче може да спечели, понеже при някои промоции се изтегля само един печеливш. Има и други бонуси, които се предоставят само за конкретни футболни мачове, обикновено дербита. Чрез тях също може да си донесете порция допълнителни средства за игра.

Възможността да базирате вашата стратегия за залози в Palms bet на наличните бонус оферти ще ви даде възможност да спечелите допълнителни средства. Тях може да използвате за някои от останалите стратегии при този букмейкър. Комбинацията помежду им може да ви донесе доста позитиви, но само ако успеете да реализирате стратегиите и да извлечете максимални ползи от тях.


Заключение

Букмейкърската компания Палмс бет определено не впечатлява с най-модерния дизайн на своята спортна секция или пък с най-многобройните събития. Чарът на букмейкъра обаче е другаде. Той предоставя доста по-разнообразни възможности от своите конкуренти и дава възможност на клиентите си да залагат на маркети с високи коефициенти, да участват в джакпот надпревари и да активират специални бонуси. Всичко това дава на потребителите на оператора шанс да изградят солидни стратегии за залози, с които да търсят успеха в сайта на Palms bet. Надяваме се да сме били полезни и ви желаем успешни залози в сайта на букмейкъра.

Към Palmsbet спортни залози

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.