Cash Out опция от Palms Bet за спиране на залог

palms bet cash out

Днешните онлайн букмейкъри като Palms Bet предоставят разнообразни възможности в своите сайтове за залози. Сред тях са редица функции като пряко предаване, залози на живо, създаване на залог. Друга подобна функция е опцията Cash Out. В сайта на родния оператор тя е налична, като предоставя много добри възможности за играчите. Чрез нея те имат възможност да прекратят даден залог преди неговия край и по този начин да си осигурят печалба или пък да намалят загубите. В следващите точки ще ви разкажем всичката важна информация за услугата Кеш аут в сайта на Палмс бет.

Към сайта на Palms Bet

Какво представлява Palms bet Cash Out?

Опцията за затваряне на залога в сайта на Palms Bet е стандартна и работи по най-основния начин за тази функция. Кеш аут услугата се предоставя за спортни събития, като може да се използва за двубои преди мач или на живо. Самата кеш аут опция предоставя възможност даден залог да се затвори преди да е настъпил краят на събитието или преди пазарът да бъде уреден. Това означава, че потребителите могат да прекратят свой залог на печалба, ако прогнозата е на път да бъде успешна, или пък да минимизират своите загуби от даден залог, ако нещата не се развиват според очакванията. Във всички случаи опцията е доста полезна.

В сайта на Palms Bet кеш аут опцията се предоставя в основния вариант на услугата, който позволява спиране на залози без допълнителни варианти. Такива могат да бъдат частичен кеш аут и автоматичен кеш аут. При последния потребителите могат да настроят сумата, при която залогът им автоматично да се затвори, без тяхна намеса. При частичното затваряне на залог пък клиентите могат да приберат част от печалбата и да оставят залога активен с останалата част. В системата на Palms Bet потребителите могат единствено да затварят директно своите залози.


За кои спортове се предлага опцията?

Един от недостатъците на опцията cash out в сайта на Palms bet е, че няма ясни указания за точните събития и пазари, които могат да се затварят. Не много онлайн букмейкъри предоставят тази информация, така че това не би трябвало да бъде проблем. Въпреки всичко можем да ви уверим, че Cash Out ще бъде наличен за всички основни събития в сайта, които се предлагат със залози на живо. В нашето професионално ревю за Palms bet може да разгледате повече информация за предлаганите спортове, пазари и опции за залози в реално време.

Имайте предвид, че ако едно събитие не се предлага със залози в реално време в платформата на оператора, кеш аут за него няма да бъде наличен.

Може да използвате Cash Out за събития от спортове като:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Хокей на лед
 • Тенис на маса

Няма как да разберем за кои пазари точно услугата ще бъде достъпна, но въпреки това може да сте спокойни, че ще я има при повечето събития на живо.


Как да използваме Cash Out?

В следващите редове ще ви опишем изцяло как да използвате Кеш аут опцията в сайта на Palms Bet. На първо време, ще трябва да извършите залог. Ако срещата все още не е започнала, за нея също може да има кеш аут, но имайте предвид, че ако тя не се предлага със залози на живо, няма как за нея да се предоставя Cash Out опцията. В секцията със залозите в реално време на сайта има календар за всички събития, които са планирани да се предлагат със залози на живо.

Когато вече поставите своя залог, ще може да го видите във вашия електронен фиш, който се разполага в десния ъгъл на сайта. Там има поле, наречено “Затвори залог”. Ако вашият залог е видим в това поле, това означава, че ще можете да го затворите. Към самия залог ще забележите и бутон, който гласи: “Затворен залог” и сумата, която се предлага в момента за спиране на залога. Тя ще е по-висока от самия залог, ако той се развива спрямо вашето предвиждане, но сумата за затваряне може и да е по-малка, ако залогът ви се развива в обратна посока. Последната стъпка от процеса за спиране на залога е да изберете бутона със сумата за затваряне към момента, след което ще видите още един бутон “Затворен залог”. Селектирайте го, ако искате да прекратите залога си. Ако го направите, сумата, на която сте се съгласили да спрете залога си, ще се преведе по вашата сметка само след няколко секунди. Добре е да знаете, че ако в конкретен момент пазарите за съответното събитие са блокирани, няма да може да затворите залога си в този момент. Пазарите трябва да са активни, за да използвате Cash Out в сайта на Palmsbet.

За да бъдем напълно изчерпателни, ще ви представим и снимка, на която изпробваме функцията кеш аут в сайта:

palms bet затваряне на залог

Може да видите, че сме заложили първото полувреме на футболен мач да завърши наравно. Когато го направихме, в 6-та минута на срещата, предлаганият кеш аут беше по-нисък от заложената сума. С течение на мача резултатът се запази равен и в 23-та минута на срещата кеш аут сумата вече беше с 12 стотинки над поставения залог. В този момент избрахме бутона за затваряне на залога и само за няколко секунди сумата от 2,12 лв. беше по сметката ни. В случая имахме късмет, понеже нещата се развиха в нашата полза и залогът беше напът да излезе, ако го бяхме оставили до края на полувремето. Колкото повече напредваше времето на мача, толкова по-висока щеше да става кеш аут сумата. Ако обаче някой поведеше в резултата, сумата за cash out веднага щеше да бъде намалена до няколко стотинки, особено ако оставаше малко време до края на срещата.


Можем ли да активираме услугата и през мобилната версия на сайта?

Да, разбира се, че можете да използвате Cash Out опцията и през мобилната версия на Palms bet. Няма ограничение дали ще я активирате през десктоп версията на сайта или пък през мобилната версия. Тя е достъпна за всички потребители и за всякакви устройства, с които те могат да достъпят своите акаунти.


Предимства и недостатъци на Кеш аут-а от Palmsbet?

Наличието на услугата за затваряне на залога в сайта на Palms bet е похвално за букмейкъра и той заслужава поздравления за интегрирането ѝ. Въпреки това услугата има някои недостатъци, които ще изтъкнем по-долу. Нека видим кои са основните плюсове и минуси за Cash Out опцията в платформата на Палмс бет:


Предимства:

 • Голям брой събития и пазари подлежат на кеш аут
 • Функцията работи бързо, без излишни забавяния
 • Кеш аут сумите се развиват по добър начин

Недостатъци:

 • Няма обозначение на пазарите за cash out
 • Не се предлага частичен кеш аут
 • Не е наличен автоматичен cash out

Смятаме, че въпреки своите недостатъци, Cash Out опцията в сайта на Палмс бет предоставя повече позитиви, отколкото негативи за потребителите, така че е в техен плюс. По-добре да залагате с кеш аут зад гърба си, отколкото изобщо да не се предлага подобна функция.


Често задавани въпроси


Дава ли се бонус при използването на Cash Out?
Към момента не се предоставя специален бонус за използването на кеш аут функцията в сайта на Palms bet. Има други оператори, където такава оферта има, но при този букмейкър не е налична.

Как да разбера дали даден пазар от определено събитие ще може да бъде затворен?
Няма как да получите такава информация, понеже тя не е налична в системата на Palms bet. Въпреки това ви уверяваме, че всички водещи, а и не само, събития и пазари за залог в секцията на живо в сайта ще подлежат на затваряне.

Мога ли да затворя сингъл залог?
Да, разбира се. Може да използвате cash out опцията за вашите единични залози.

Използва ли се кеш аут при множествен залог или система?
При акумулаторен залог или система отново може да използвате функцията кеш аут за спиране на залога.

Мога ли да затворя част от залога?
Тази функция не се предлага в сайта на компанията, поне към момента на писане на това ревю.

Във всеки един момент от мача ли ще мога да затворя залога си?
Не, понеже при блокиране на коефициентите в случай на гол или например червен картон в даден мач, тогава кеш аут опцията няма да бъде активна. Когато всички пазари бъдат отново отключени за залог, тогава и cash out опцията ще бъде активна.

Нашето мнение

Опцията Cash Out е едно от най-големите открития на модерните онлайн залози, понеже се използва от наистина много залагащи. Функцията за затваряне на залог в сайта на Palms bet може да не е от най-функционалните възможни, но предоставя основната идея на услугата и я прави полезна за всеки един потребител на бранда. Наличието ѝ в сайта е голям плюс за клиентите, без значение, че самата функция не предлага всички възможни разновидности на кеш аут услугата. Според нас Palms bet заслужава поздравления за бързата и лесна за използване Cash Out функция, която е внедрена в сайта. Тя със сигурност ще бъде от полза на всеки един потребител.

Изпробвайте Cash Out

Cash Out опция от Palms Bet за спиране на залог
Рейтинг 4.4 от 8 ревюта

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X