4.9

Cash Out опция от Palms Bet за спиране на залог

Пробвайте Cash-Out Регистрация
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Стартова оферта
Процент 300%
Врътки x5
Мин. Коеф. няма
Мин. Депозит 10 лв.
palms bet cash out

Днешните онлайн букмейкъри като Palms Bet предоставят разнообразни възможности в своите сайтове за залози. Сред тях са редица функции като пряко предаване, залози на живо, създаване на залог. Друга подобна функция е опцията Cash Out. В сайта на родния оператор тя е налична, като предоставя много добри възможности за играчите. Чрез нея те имат възможност да прекратят даден залог преди неговия край и по този начин да си осигурят печалба или пък да намалят загубите. В следващите точки ще ви разкажем всичката важна информация за услугата Кеш аут в сайта на Палмс бет.

Към сайта на Palms Bet


Какво представлява Palms bet Cash Out?

Опцията за затваряне на залога в сайта на Palms Bet е стандартна и работи по най-основния начин за тази функция. Кеш аут услугата се предоставя за спортни събития, като може да се използва за двубои преди мач или на живо. Самата кеш аут опция предоставя възможност даден залог да се затвори преди да е настъпил краят на събитието или преди пазарът да бъде уреден. Това означава, че потребителите могат да прекратят свой залог на печалба, ако прогнозата е на път да бъде успешна, или пък да минимизират своите загуби от даден залог, ако нещата не се развиват според очакванията. Във всички случаи опцията е доста полезна.

В сайта на Palms Bet кеш аут опцията се предоставя в основния вариант на услугата, който позволява спиране на залози без допълнителни варианти. Такива могат да бъдат частичен кеш аут и автоматичен кеш аут. При последния потребителите могат да настроят сумата, при която залогът им автоматично да се затвори, без тяхна намеса. При частичното затваряне на залог пък клиентите могат да приберат част от печалбата и да оставят залога активен с останалата част. В системата на Palms Bet потребителите могат единствено да затварят директно своите залози.


За кои спортове се предлага опцията?

Един от недостатъците на опцията cash out в сайта на Palms bet е, че няма ясни указания за точните събития и пазари, които могат да се затварят. Не много онлайн букмейкъри предоставят тази информация, така че това не би трябвало да бъде проблем. Въпреки всичко можем да ви уверим, че Cash Out ще бъде наличен за всички основни събития в сайта, които се предлагат със залози на живо. В нашето професионално ревю за Palms bet може да разгледате повече информация за предлаганите спортове, пазари и опции за залози в реално време.

Имайте предвид, че ако едно събитие не се предлага със залози в реално време в платформата на оператора, кеш аут за него няма да бъде наличен.

Може да използвате Cash Out за събития от спортове като:
 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Хокей на лед
 • Тенис на маса

Няма как да разберем за кои пазари точно услугата ще бъде достъпна, но въпреки това може да сте спокойни, че ще я има при повечето събития на живо.


Как да използваме Cash Out?

В следващите редове ще ви опишем изцяло как да използвате Кеш аут опцията в сайта на Palms Bet. На първо време, ще трябва да извършите залог. Ако срещата все още не е започнала, за нея също може да има кеш аут, но имайте предвид, че ако тя не се предлага със залози на живо, няма как за нея да се предоставя Cash Out опцията. В секцията със залозите в реално време на сайта има календар за всички събития, които са планирани да се предлагат със залози на живо.

Когато вече поставите своя залог, ще може да го видите във вашия електронен фиш, който се разполага в десния ъгъл на сайта. Там има поле, наречено “Затвори залог”. Ако вашият залог е видим в това поле, това означава, че ще можете да го затворите. Към самия залог ще забележите и бутон, който гласи: “Затворен залог” и сумата, която се предлага в момента за спиране на залога. Тя ще е по-висока от самия залог, ако той се развива спрямо вашето предвиждане, но сумата за затваряне може и да е по-малка, ако залогът ви се развива в обратна посока.

Последната стъпка от процеса за спиране на залога е да изберете бутона със сумата за затваряне към момента, след което ще видите още един бутон “Затворен залог”. Селектирайте го, ако искате да прекратите залога си. Ако го направите, сумата, на която сте се съгласили да спрете залога си, ще се преведе по вашата сметка само след няколко секунди. Добре е да знаете, че ако в конкретен момент пазарите за съответното събитие са блокирани, няма да може да затворите залога си в този момент. Пазарите трябва да са активни, за да използвате Cash Out в сайта на Palmsbet.

За да бъдем напълно изчерпателни, ще ви представим и снимка, на която изпробваме функцията кеш аут в сайта:

palms bet затваряне на залог
Виж още

Може да видите, че сме заложили първото полувреме на футболен мач да завърши наравно. Когато го направихме, в 6-та минута на срещата, предлаганият кеш аут беше по-нисък от заложената сума. С течение на мача резултатът се запази равен и в 23-та минута на срещата кеш аут сумата вече беше с 12 стотинки над поставения залог. В този момент избрахме бутона за затваряне на залога и само за няколко секунди сумата от 2,12 лв. беше по сметката ни. В случая имахме късмет, понеже нещата се развиха в наша полза и залогът беше напът да излезе, ако го бяхме оставили до края на полувремето. Колкото повече напредваше времето на мача, толкова по-висока щеше да става кеш аут сумата. Ако обаче някой поведеше в резултата, сумата за cash out веднага щеше да бъде намалена до няколко стотинки, особено ако оставаше малко време до края на срещата.


Можем ли да активираме услугата и през мобилната версия на сайта?

Не, cash out опцията на Palms bet не е налична през мобилната версия на сайта. Това е изключително голям недостатък за букмейкъра и неговата опция за спиране на залога, понеже повечето залагащи в днешно време поставят залози именно през мобилните си устройства. Този факт определено е в минус за компанията и всичките ѝ потребители.


Предимства и недостатъци на Кеш аут-а от Palmsbet?

Наличието на услугата за затваряне на залога в сайта на Palms bet е похвално за букмейкъра и той заслужава поздравления за интегрирането ѝ. Въпреки това услугата има някои недостатъци, които ще изтъкнем по-долу. Нека видим кои са основните плюсове и минуси за Cash Out опцията в платформата на Палмс бет:

Предимства
 • Голям брой събития и пазари подлежат на кеш аут
 • Функцията работи бързо, без излишни забавяния
 • Кеш аут сумите се развиват по добър начин
Недостатъци
 • Не може да се използва през мобилната версия
 • Няма обозначение на пазарите за cash out
 • Не се предлага частичен кеш аут
 • Не е наличен автоматичен cash out

Смятаме, че въпреки своите недостатъци, Cash Out опцията в сайта на Палмс бет предоставя повече позитиви, отколкото негативи за потребителите, така че е в техен плюс. По-добре да залагате с кеш аут зад гърба си, отколкото изобщо да не се предлага подобна функция.


Често задавани въпроси

Дава ли се бонус при използването на Cash Out?

Как да разбера дали даден пазар от определено събитие ще може да бъде затворен?

Мога ли да затворя сингъл залог?

Използва ли се кеш аут при множествен залог или система?

Мога ли да затворя част от залога?

Във всеки един момент от мача ли ще мога да затворя залога си?


Нашето мнение

Опцията Cash Out е едно от най-големите открития на модерните онлайн залози, понеже се използва от наистина много залагащи. Функцията за затваряне на залог в сайта на Palms bet може да не е от най-функционалните възможни, но предоставя основната идея на услугата и я прави полезна за всеки един потребител на бранда. Наличието ѝ в сайта е голям плюс за клиентите, без значение, че самата функция не предлага всички възможни разновидности на кеш аут услугата. Palms bet заслужава поздравления за самата Cash Out функция, която е внедрена в сайта, но все още има накъде да я развива, главно в мобилната услуга на оператора. Тя със сигурност ще бъде от полза на всеки един потребител, но единствено през пълната версия на сайта.

Изпробвайте Cash Out

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 мнения за Cash Out опция от Palms Bet за спиране на залог

Напишете мнение

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!

Абонирай се за нашия нюзлетър за да получаваш последната информация за всички бонуси, ексклузивни промоции, и горещи новини за топ букмейкърите в България!