Успешни стратегии за залози и печалби от 1xbet

В днешно време броят на онлайн букмейкърите, които могат да бъдат намерени в Интернет пространството, е огромен. Не всеки от тях обаче си заслужава вниманието, а и не всеки един от водещите сайтовете за залози в световен мащаб приема регистрации от български играчи. Руският букмейкър 1xBet обаче не е от тях, след като компанията предоставя възможност на играчи от България да се регистрират в платформата и дори да вземат начален бонус за първия си депозит. Повече за самия оператор и неговите предложения ви разказваме в нашето пълно ревю за 1xBet, като целта ни в този материал е да разгледаме възможностите за печалби в сайта на компанията. Ще обърнем внимание на едни от най-успешните стратегии за спортни залози в сайта на 1хБет и как да извлечем максимума от тях.

стратегии за залози от 1xbet

Спортни залози в 1xbet

Опциите за залози на спортни събития в сайта на букмейкъра 1хБет са наистина необятни. Компанията разполага с широк спектър от предложения, що се отнася до спортни залози. В сайта потребителите могат да открият събития от популярни спортове като футбол, тенис и хокей на лед, но се срещат и събития от спортове като боулс, кабади и тротинг. Операторът разполага с едно от най-големите разнообразия за залози на спорт, които могат да бъдат открити в сайтовете на днешните букмейкъри.

По-важното в случая е, че наличните опции за спортни залози дават и доста разнообразни начини за печалби. Сред изобилието от събития и маркети за залози на спортни събития, 1xBet се отличава и с други положителни качества, върху които потребители на бранда ще могат да базират своите стратегии за успех.

Вход в сайта на 1xBet


Предимства и недостатъци на оператора

Както всеки един онлайн букмейкър, и 1xBet има своите положителни и отрицателни качества. Разбира се, плюсовете на букмейкъра са доста повече и според нас той си заслужава вниманието. Все пак обаче, има някои минуси, които също трябва да вземете на предвид, когато извършвате залози в сайта на оператора. Нека видим и кои са те:

Плюсове:
 • Голямо разнообразие от спортове, шампионати и събития
 • Множество опции за залози към всяко едно събитие, особено за водещите такива
 • Високи коефициенти за различни пазари
 • Много добра секция за залози на живо, изпълнена с множество пазари
 • Live streaming на спортни събития в сайта
 • Статистика и информация към всяко събитие
 • Начален спортен бонус след регистрация и първи депозит
 • Множество опции за казино игри, покер, спортна борса, игри на късмета и други
Минуси:
 • Букмейкърът все още няма лиценз за България, въпреки че приема български играчи
 • Има случаи за лимитирани сметки и блокирани плащания

Както и сами може да видите, предимствата на 1xbet са много повече от неговите недостатъци. Разбира се, няма как да не обърнем внимание и на отрицателните качества, но все пак за тях има логични обяснения. Операторът все още не е изискал лиценз за страната ни, но не е единственият, който оперира на родния пазар без лиценз. Лимитирането на играчи става най-вече, поради неизпълнение на процесите по верификация на акаунт или пък поради опити за измама. Що се отнася до плюсовете на букмейкъра, смятаме, че с тях той напълно заслужава лидерските си позиции в световната индустрия.


Успешни стратегии

След като установихме, че 1xBet предлага такова огромно изобилие от опции за спортни залози, трябва да отчетем, че от него може да се извлекат доста ползи. С толкова опции за залози на различни събития и пазари, потребителите на компанията трябва да знаят къде са ключовите места, на които могат да базират своите успешни стратегии за печалби. В следващите секции от това ръководство ще разгледаме подробно кои са най-удачните стратегии за успешни залози в сайта на 1xbet, за какво да внимаваме с тях и как да извлечем максимални ползи.


Стратегии за 1xbet залози на живо

Букмейкърската компания 1xbet разполага с един от най-богатите раздели за спортни залози на живо. В него изобилстват не само събитията, но още пазарите за залози, наличните функции към залозите и информацията за потребителите. Когато заредите секцията с наличните мачове на живо, ще откриете списък с всички събития към конкретния момент. Когато пък изберете конкретен мач, ще ви се заредят всички налични пазари, функции и статистики за него. Всички предложения в спортния раздел на живо от 1хБет ви позволяват да прибегнете до различни стратегии за залози.

При залозите на живо в сайта на руския оператор може да се възползвате от разнообразните маркети към всяко събитие. По този начин стратегията ви за залози може да се базира на избор от нестандартни опции, които липсват по другите сайтове. Например, ако вземем един тенис сблъсък на живо, може да видим интересни пазари тип комбинации, от които да избираме. Те например включват победа за един от участниците в срещата и общ брой геймове. По този начин може да заложите на пазар, който комбинира два отделни маркета в един. Ставките за подобен избор са доста апетитни, така че няма да останете разочаровани.

Залозите на събития в реално време от 1хбет включват още предимства, като например статистиката на живо. Към всяка една среща се предлага такава, като тя показва как се развива двубоят и кой от участниците се представя по добре към момента. Това може да ви помогне да изберете правилния залог. В подобна ситуация може да ви доведе и т.нар. опция 1xZone. Тя представлява анимирана графика на случващото се в двубоя. Чрез нея може да проследите в реално време развитието на една тенис среща или пък на футболен двубой – кой атакува в момента, къде се намира топката, по кой фланг се провежда атаката и т.н.

1xbet стратегия залози на живо

Още една от функциите при залаганията на живо в сайта на 1xbet, която си струва да споменем, е тази за пряко предаване. Тя дава възможност да гледате мачове с видео картина, а по този начин може да се запознаете от първо лице с развитието на срещите. Подобна опция се предлага за най-различни спортове и първенства, включително футбол, тенис, баскетбол, волейбол и хокей на лед. Това е още едно предимство на букмейкъра, върху което може да базирате своята стратегия за успех. Трябва само да прецените точния момент за избор на правилния залог, спрямо развитието на срещата. По този начин ще бъдете много близо до печалбата.

Многото опции при залозите на живо от 1хБет позволяват на потребителите да преценят и кога е най-доброто време да затворят своите залози чрез cash out опцията. Един подобен раздел за залози в реално време, какъвто предлага букмейкърът, е много по-добър избор от раздел, в който всичката тази информация липсва или е предоставена отчасти. Самите функции и опции за залози на живо са добра възможност за избор на стратегия. По този начин по-лесно ще стигнете до правилния начин за реализиране на печалби в дългосрочен план.


Стратегия за залози на високи коефициенти

Едно от нещата, с които 1xbet доби високата си популярност, са коефициентите за спортните събития, които ще срещнете в сайта. Не е тайна, че компанията разполага с едни от най-високите ставки в бранша, които предоставя за множество пазари на всяко събитие от спортния раздел. Точно затова ви препоръчваме, ако обичате залози на права колонка или пък сингъл залози, да базирате стратегията си в сайта на 1xbet. По този начин ще получите по-висока възвръщаемост от залозите си, заради по-добрите коефициенти спрямо много от останалите онлайн букмейкъри.

Нека да видим как стоят нещата, като прегледаме основните коефициенти за един футболен мач. Срещата е между отборите на Манчестър Юнайтед и Арсенал, като ставките за краен резултат в 1хбет са:

 • Победа за Юнайтед: 2.53
 • Равенство: 3.50
 • Победа за Арсенал: 2.96

Сега нека видим и какви са средните коефициенти за трите маркета:

 • Победа за Юнайтед: 2.46
 • Равенство: 3.42
 • Победа за Арсенал: 2.88

Изводът е, че коефициентите от 1xbet са доста над средните за индустрията и ако залагате там, ще може да спечелите повече, отколкото при залог в друг сайт. Разбира се, не за всеки пазар и мач руският букмейкър ще ви даде топ коефициент, но може да бъдете сигурни, че за основните маркети компанията ви предлага поне над средното ниво за индустрията.


Стратегия за залози на 1хбет електронни спортове

Наред с многобройните възможности за спортни залози, 1xBet се отличава и с богата секция за залози на електронни спортове. Това означава, че ако обичате да залагате на eSports събития, определено си заслужава да се спрете на този оператор. Причините да го направите ще опишем в следващите редове.

1xbet стратегия за залози на електронни спортове

Електронните спортове в сайта на 1xbet са обособени в отделен раздел, в който ще откриете наистина голямо разнообразие от опции за залози. В него ще намерите два типа залози на електронни спортове. Единият от тях е на реални събития, които показват битки между реално отбори и играчи от eSports турнири. Най-популярните от тях са CS:GO, Dota, League of Legends и Starcraft. Има обаче и множество eSports събития, които се предлагат за залози, но не се изпълняват от реални играчи и отбори, а са компютърно генерирани. В подобен вариант може да откриете доста интересни игри като Кеч мания, Tekken, Street Fighter, FIFA, PES. Голямото предимство на раздела е, че предоставя картина за всички e-sports събития, които се предлагат за залози. Наред с разнообразните пазари и коефициенти, всички плюсове на eSports залозите в сайта на 1xbet оформят причините да изберете точно този букмейкър за вашата стратегия за залози на електронни спортове.


Стратегия за успешни печалби с допълнителни бонуси

Сред най-популярните средства за привличане на играчи от букмейкърите са предлаганите бонуси. В сайта на букмейкъра 1xbet също може да откриете доста предложения. Той предлага начален бонус, но и множество 1xbet бонуси за вече регистрирани играчи, които могат да бъдат от полза при спортни залози. На тях може да базирате някоя от стратегиите си за игра. Например, сред промоциите на букмейкъра има такава, която ви носи 10% допълнителна печалба, ако заложите на избрани от букмейкъра акумулатори. Те се предлагат ежедневно и ако съвпадат с вашите виждания за събитията, може да се възползвате от тях. Имате опции също така да застраховате своите залози или пък да залагате с авансова сума.

Хубавото на бонусите от 1хбет е, че не пречат за реализирането на нормалната ви стратегия, а просто могат да добавят допълнителни печалби за вас. Важното е да имате успешен начин за печалба, върху който просто да надбавите още бонус средства.


Заключение

Букмейкърската компания 1xBet е сред водещите онлайн букмейкъри, що се отнася до възможностите за спортни залагания. Те дават възможност и за създаване на най-различни стратегии за успех. Разбира се, те могат да бъдат доста по-колоритни в платформата на 1хбет в сравнение с тази на друг оператор, понеже руският букмейкър ви дава повече опции за залози и игра. Този факт ви гарантира и повече възможности за успешни стратегии, които може да използвате в сайта. От вас зависи да прибегнете до тях и да ги изпробвате, за да разберете дали ви подхождат и дали ще работят за самите вас. Ние ви желаем успех.

Към 1xBet спортни залози

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Успешни стратегии за залози и печалби от 1xbet

Публикуване

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!

X