4.9/5
Оценено от експертите на Nostrabet
Как оценяваме?

Регистрация в Palms Bet – Стъпки за Нов Акаунт

18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Последна актуализация
29.03.2024
Въвлечени Експерти
5 експерти
Часове на тестване
14 часа
Свързани материали40 страници
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP
⭐ Регистрация с телефонДа
☝️ Верификация (KYC)Да
✅ АктивацияНе
🎁 Начален Бонус200 лв.

Palms bet е букмейкър, който впечатлява с асортимента си от залози и игри, както и с офертите към своите играчи. За да се насладите на богатата гама от предложения, единственото нужно е, да се сдобиете с регистрация в Palms bet. Процедурата е задължителна за всеки, който иска да играе с реални средства и да се бори за печалби в платформата.

Аз тествах процеса по Палмс бет регистрация и разгледах детайлно изискванията на бранда към новите играчи. Какво открих, ще ви разясня в следващите редове.


Как да направя регистрация в Palms bet? (Стъпки)

Отварянето на нова сметка в Палмсбет не е нито трудно, нито отнема повече от няколко минути. За да се справите с процедурата се изисква да попълните няколко полета, разделени в две стъпки. Те касаят данни за новият ви профил, както и лична информация:

 1. Посетете сайта palmsbet.com и натиснете бутонът за нов клиент, който е позициониран в горния десен ъгъл на страницата.
 2. В първата стъпка изберете уникално потребителско име, сигурна парола и имейл адрес за връзка с вас. Съгласете се да получавате информация за предстоящи активности на бранда, за да сте в крак с тенденциите.
 3. Регистрация в Палмс бет - Данни за Профила
 4. Във втората стъпка започнете с избор на предпочитана валута (BGN или EUR), посочете вашите име, фамилия и ЕГН. Въведете и актуален телефонен номер.
 5. Palms bet Регистрация - Лични Данни
 6. Съгласете се с правилата и условията на Палмс бет, декларирайте, че имате навършени 18 години и не сте длъжностно лице (високопоставен държавен служител).
 7. Уверете се, че всички посочени от вас данни са коректно изписани и натиснете бутона „Регистрация„.

Верификация след Палмс бет регистрация

Palms bet Верификация

Верифицирането на вашата регистрация в Palms bet е неизменна част от процедурата, също както и при всеки лицензиран за България букмейкър.

Тя задължава всеки, който е създал профил, да потвърди своите лични данни чрез изпращане на копие от свой личен документ. Срокът да направите това не е строго фиксиран, но е нужно да се случи преди да заявите първо теглене от игралната си сметка. В противен случай, то няма да бъде одобрено.

За да стартирате верификация, е необходимо да влезете в настройките на акаунта си, откъдето ще може да достъпите страницата.

Първоначалната верификация изисква двустранно четливо копие на ваш документ за самоличност (лична карта, шофьорска книжка или задграничен паспорт). След като бъдат прикачени и изпратени, може да наблюдавате състоянието на вашата заявка в реално време.

Максималният срок за одобрение е 48 часа, но точното време, което ще отнеме, зависи изцяло от натовареността на обслужващия екип.

Palms bet запазва правото си в конкретни ситуации да изисква и допълнителни документи, с които да докаже вашата самоличност. Такива могат да бъдат копия на банкови карти, фактури за комунални услуги, удостоверение за настоящ адрес и други.

Трябва ли да активирам Палмсбет акаунт

За разлика от други родни оператори, тук не се изисква моментално потвърждение на създадената регистрация в Palms bet чрез СМС код или e-mail. Когато завършите процедурата, все пак ще получите писмо на своята електронна поща, но то е с информационен характер и не изисква никакви действия от ваша страна.


Palms bet Вход / Логин

Palms bet Вход / Логин форма

След създаване на нова сметка в Палмс бет, вашите потребителско име и парола няма да бъдат запазени автоматично. Тоест, трябва да осъществите Palms bet вход, за да я достъпите. За щастие, логинът е по-лесната част от двете:

 1. Кликнете на бутона за вход, находящ се на същата позиция в горната част на екрана.
 2. Попълнете потребителското име и паролата, които сте избрали по време на регистрация.
 3. Натиснете синия бутон “Вход”, за да достъпите акаунта си.

Ако не сте сигурни за някое от двете, винаги може да изберете опцията за “Забравени данни за вход”, които ще ви отведат към указания за възстановяването им.


Защо да си направя Palms Bet регистрация

Конкуренцията между българските оператори е сериозна и това кара всеки от нас да се замисли за предимствата на дадена компания, преди да си направи регистрация. За щастие, на мен не ми е трудно да изброя някои от факторите, които ме карат да избера именно регистрация в Palms bet:

 • Прозрачни условия за разиграване на офертите;
 • Редовни бонус игри и поощрения за лоялни клиенти;
 • Добър асортимент от спортни пазари и повишени коефициенти;
 • Впечатляващo Палмсбет казино и няколко вида джакпот;
 • Бранд с висок потенциал и постоянно развитие.

Как да депозираме след Palmsbet регистрация

Макар зареждането на средства по вашата нова сметка да не е задължително веднага след регистрация в Palms bet, то аз го предпочитам, понеже в противен случай няма как да се насладя на пълните възможности в платформата.

В Palms bet възможните опции за депозиране са доста, като сред тях присъстват и всички най-предпочитани от родните залагащи.

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозит
Visa LogoVisa10 лв.не е посоченведнага
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.не е посоченот 1 до 2 дни
MasterCard LogoMasterCard10 лв.не е посоченведнага
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.не е посоченведнага
Maestro LogoMaestro10 лв.не е посоченведнага
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.не е посоченведнага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.не е посоченведнага
Skrill LogoSkrill10 лв.не е посоченведнага
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.не е посоченведнага
A1 LogoA110 лв.60 лв. / месецведнага
ApplePay LogoApplePay10 лв.не е посоченведнага
GooglePay LogoGooglePay10 лв.не е посоченведнага
Начин на плащанеМинимум за тегленеМаксимум при тегленеВреме за теглене
Visa LogoVisa30 лв.10 000 лв.3-5 работни дни
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer30 лв.10 000 лв.5 работни дни
MasterCard LogoMasterCard30 лв.10 000 лв.3-5 работни дни
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.5000 лв.веднага
Maestro LogoMaestro30 лв.10 000 лв.3-5 работни дни
Cashterminal LogoCashterminal---
EasyPay LogoEasyPay30 лв.5000 лв.веднага
Skrill LogoSkrill30 лв.5000 лв.до 24 часа
Fast Pay LogoFast Pay30 лв.4 999 лв.веднага
A1 LogoA1---
ApplePay LogoApplePay---
GooglePay LogoGooglePay---

Как да изтегля печалби

Както вече казах, единственото условие за успешно теглене на пари от сметката е да получите одобрение на документите за верификация. Ако това вече е факт, остава да се справите с няколко кратки стъпки:

 1. Отворете настройките на профила си и открийте меню “Тегления”;
 2. Изберете предпочитан от вас метод и кликнете върху него;
 3. Въведете желаната сума за теглене;
 4. Потвърдете избора си и изчакайте заявката да бъде обработена.

Как се прави регистрация в Палмс бет през телефон

Палмс бет регистрация през телефон - Стъпка 1

Все още не съществува Palmsbet мобилно приложение, затова ако искате да се възползвате от услугите на компанията през телефон, опцията е мобилната версия. Разбира се, тук също ще се нуждаете от акаунт, за да се възползвате от предложенията в каталога.

Процедурата по създаване на нова регистрация в Palms bet е идентична с тази от настолният сайт и стъпките са сходни:

 1. Посетете сайта на Палмсбет през телефон;
 2. Изберете бутона за “Нов клиент”;
 3. Попълнете формуляра.

Създадените вече профили са активни, без значение от устройството ви, така че, ако вече сте имате такъв в букмейкъра, може да го използвате и през телефон.


Проблеми и решения при Палмсбет регистрация

Макар и да се среща рядко, е възможно да възникнат временни затруднения при регистрация в Palms bet. Те могат да бъдат от всякакво естество, а решенията обикновено са точно под носа ни.

 • Невъзможност за регистрация – причините системата да не ви позволява регистрация могат да бъдат много. На първо място, проверете дали данните, които опитвате да използвате, са изписани коректно. Често се случва изискванията за потребителско име или парола да не са спазени. Ако пък данните ви вече съществуват в системата, означава, че най-вероятно разполагате с акаунт, и е нужно да се свържете със съпорта, за да получите насоки как да си върнете собствеността.
 • Проблемна верификация – обикновено верификацията е нещото, с което най-много потребители имат затруднения. Изискванията към нея са строго определени и всякакво отклонение от правилото може да доведе до отказ. Уверете се, че прикачените от вас снимки или копия са цветни, добре четими и съдържат цялата необходима информация. Ако изобщо не можете да качите файловете, проверете дали форматът им е правилен.
 • Неправилна информация в профила – изрично по-горе подчертах да направите проверка на всички данни, които въвеждате по време на регистрация в Palms bet. Разминаване в някои от тях може да доведе до проблеми с депозит, изплащане, дори да се стигне до закриване на сметката. Ако забележите разминавания при вече създаден акаунт, свържете се с отдела по поддръжка, които да ви дадат насоки как да решите проблема.

Настройки и защита на профила

Palmsbet ви дава свобода да правите корекции по настройките на профила си, за да го персонализирате според своите очаквания. Аз разгледах всички налични опции в полето “Моят профил”. Там ще откриете информация относно данните за вход и контакт, които сте посочили, както и история с последните влизания в системата. Също така може да настройвате и известията, които получавате.

За да предпази своите клиенти от развитие на хазартна зависимост, Palms bet предвижда и няколко вида защита. Една от тях е лимит на сесия, която изисква повторен логин през определен период от време. Друга опция е лимитът на депозита, който ограничава сумите, които бихте могли да внесете по сметката си. Не на последно място е и възможността да деактивирате профила си при необходимост.

Ако не сте сигурни дали имате нужда от подобни защитни механизми, посетете секцията за отговорна игра, в която ще се запознаете подробно с често срещаните симптоми на хазартната зависимост и ще може да направите тест, който да ви ориентира дали страдате от това заболяване.


Как се прави регистрация в Palms Bet (ВИДЕО)

В това видео ще научите:

 • Как да се регистрираме в Palms Bet през линка на Nostrabet.
 • Как да попълним правилно полетата при създаването на акаунта.
 • Как става регистрацията през вашият смартфон или таблет.
 • Как да верифицирате профила си.
 • Как да влезете в системата на Палмс Бет.
 • Какви са методите на депозит и теглене в Палмсбет.
 • Гледайте цялото видео за регистрацията в Palms Bet в Youtube.


Заключение

След като минах през всички стъпки за регистрация в Palms bet, мога да твърдя, че процедурата е създадена в полза на потребителите. Изисква се единствено най-необходимата информация, което съкращава времето до само няколко минути.

Интуитивните менюта и насоките ми позволиха лесно да намеря всичко, което ми е необходимо както за верификация, така и за депозит.

И като споменах депозит, именно той е ключът към всички Palms bet бонуси в платформата, които ви съветвам да разгледате, защото си заслужават.

FAQ

Как да активирам стартова оферта при регистрация в Palms bet?

Букмейкърът предлага два вида стартови оферти – за Спорт и за Казино, така че ще трябва да изберете кой от бонусите желаете да вземете, когато правите първия си депозит в сайта.

В каква валута мога да създам своя palms bet акаунт?

Букмейкърът предлага възможност за отваряне на сметка за залози в Евро и Български лев.

Колко време отнема процеса по верификация на сметката?

Обикновено, след като изпратите нужните документи за идентификация, отговорът обикновено ще получите до 24 часа и сметката ви се верифицира, ако всичко е наред.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последно обновяване:
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Добави Отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!