Начини за регистрация в сайта на 1xBet

Начини за създаване на сметка в 1xBet

Сайтът 1xbet предлага множество опции за игри и залози онлайн, като освен тях разполага и с допълнителни функции. Букмейкърската компания 1xBet е една от най-бързо развиващите се в бранша. Наред с всичко идват и разнообразните бонус оферти на бранда, но всичко това е налично само и единствено за регистрирани потребители. Букмейкърът е един от малкото, които предоставя на желаещите разнообразни начини за регистрация. В сайта на компанията може да създадете акаунт само с няколко клика и веднага да заложите, след като депозирате средства. В настоящия материал ще ви разкажем какви точно са тези начини за отваряне на сметка в 1хБет и подробности около тях.

Създаване на акаунт в 1xBet


Бърза регистрация с 1 клик

След като отворите сайта на компанията, обърнете внимание на бутона Регистрация, намиращ се в горния десен ъгъл. Когато го изберете, ще ви се отвори страницата за създаване на сметка, в която може да изберете начина за регистрация. Първият от тях се нарича регистрация с един-клик.

1хБет регистрация с 1 клик

Нужно е само да изберете държава и валута за вашата сметка, за да може да получите акаунт. Когато зареждате сайта от България, страната и родната валута ще бъдат избрани автоматично, така че ще трябва само да изберете бутона за регистриране. Страницата ще ви прехвърли към ново поле, където може да депозирате средства. Така бързо и лесно ще получите достъп до залозите и игрите в сайта.


Създаване на акаунт чрез телефонен номер

1хБет регистрация чрез телефонен номер

Друг начин да си направите регистрация в сайта на 1хБет е посредством вашия телефонен номер. Когато изберете въпросното поле от страницата за регистрация, ще трябва единствено да попълните телефонен номер и да изберете валута. После само избирате бутона за регистриране и отново ще бъдете прехвърлени към страницата за депозиране на пари. Това е още един начин бързо и лесно да стартирате приключението си сред предложенията на 1xBet.


Отваряне на сметка чрез имейл адрес

1хБет регистрация с имейл

Това е най-пълният начин да си създадете акаунт в 1xBet. Ако изберете този начин на регистрация, ще видите няколко полета, които трябва да попълните или да направите избор от тях. Ето каква информация се изисква:

  • Избирате държава и валута за сметката;
  • Въвеждате парола за своя профил, като я попълвате повторно за потвърждение;
  • Попълвате своя E-mail адрес, както и телефонния си номер;
  • Избирате града, в който се намирате или който е най-близо до вашето населено място;
  • Въвеждате име и фамилия;

Това са полетата, които се изискват за попълване при регистрация чрез e-mail. Има и поле за промо код, но то е опционално и въвеждате в него код само ако разполагате с такъв. Накрая избирате бутона за регистрация и вече разполагате с акаунт.


Регистрация чрез социални мрежи

1хБет регистрация със социален профил

Този начин също предоставя бързо и лесно осъществяване на процеса по регистрация в сайта. Трябва само да селектирате валута за сметката си, след което да изберете един от бутоните, предоставящи различните социални мрежи. Разбира се, трябва да изберете такава, в която имате профил. След като го направите, трябва да разрешите достъпа на 1xBet да разчете данните от вашия профил, за да може да ви създаде акаунт на негова база. Така ще си отворите сметка без да попълвате почти нищо в сайта на 1xBet.


Защо при регистрация се изисква толкова малко информация?

Не бива да се заблуждавате, че бързата и лесна регистрация в сайта на 1xBet ще ви спести лична информация. Наличните опции за бърза регистрация са създадени, ако трябва спешно да направите залог, но дори след създаване на акаунт, ще бъде нужно да депозирате средства. Чак след това залагате. Още при депозирането на пари системата на 1xBet ще научи някакви данни за вас, в зависимост от метода на депозит, който ползвате. И въпреки всичко впоследствие ще бъде нужно да попълните информация по вашия профил. Няма да може да теглите от сметката си, ако не извършите процеса по верификация. При него трябва да предоставите сканирано копие на ваш личен документ към 1xBet. Това се изисква, за да бъде потвърдена вашата самоличност. Чак след това ще може да теглите от сметката си.

По един или друг начин отново ще ви бъде изискана лична информация, така че съветът ни е да използвате най-подробния начин за регистрация – чрез имейл адрес. Така поне веднага създавате потребителско име и парола за вашия профил.


Регистрация през телефон

Възможности за регистраця в 1xbet през мобилно устройствоОтварянето на сметка през мобилно устройство е също толкова лесно, колкото през пълната версия на сайта на 1xBet. Независимо дали използвате смартфон или таблет, на ваше разположение отново са всички методи за регистрация. Нужно е да си изберете някой от тях, да селектирате нужните данни и да попълните полетата, след което да потвърдите желанието си за регистрация. Имайте предвид, че ако вече имате създадена сметка в 1xBet през пълната версия на сайта, няма нужда да правите нова такава през мобилните услуги. Обратното също важи. С една регистрация може да ползвате услугите на бранда от всякакви устройства.

Имайте предвид, че регистрация през мобилно устройство може да се направи както през мобилната версия на 1xBet, така и през приложенията на бранда. Последните са налични за iOS, Windows и Android. Сами решавате коя апликация да използвате, но запомнете, че навсякъде ще получите еднакъв интерфейс, с едни и същи предложения.


Нашето мнение

Букмейкърът се е постарал да предостави доста богат избор от опции за отваряне на сметка. Създаването на профил в сайта може да се извърши много лесно и бързо, което е добре, но не забравяйте, че и най-прекият път за регистрация ще ви изиска лични данни на по-късен етап. Предложенията на 1xBet са доста разнообразни, така че си струва да ги опитате, без значение дали се регистрирате през смартфон, таблет или пълната версия на сайта. Съветът ни е, ако нямате спешна нужда от залог, да изпълните процеса по създаване на сметка посредством email адрес. Според нас това е най-удачният вариант, но все пак наличието и на останалите методи си остава положително качество за 1хБет.

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X