bg
 • en

1xBet електронни спортове

1xBet електронни спортове

В наши дни онлайн залаганията са развити в най-различни направления. Те предоставят опции за залози на спортни събития, казино игри, покер и много други. Сред последните иновации в бранша са т.нар. опции за залози на електронни спортове. Те се играят от реални хора, които управляват конкретна компютърна игра срещу други хора. Играчите дори се сформират в отбори и интересът към този вид спортове нарасна доста. Много онлайн букмейкъри се заеха да предлагат опции за залози на eSports, но разнообразието, което ще намерите в платформата на 1xbet, едва ли може да се срещне другаде. Предстои да разгледаме подробности около наличните електронни спортове в сайта и с какво се характеризират те.

еСпортове от 1xBet


Секция еСпортове в спортния раздел

Букмейкърската компания 1xBet ви дава възможност да залагате на събития от електронните спортове още преди те да са стартирали. Предложенията ще откриете, след като отворите раздел Спорт от главната навигация на сайта. В менюто отляво има категория еСпортове, която съдържа всички налични събития към даден момент. До името на самата категория се изписва и наличният брой на срещите.

Спортен раздел е-спортове от 1xBet

Подредбата на вътрешните категории в раздела е по вид на играта. Първо се изписва играта, след което е изписано и името на шампионата. След като изберете раздела, в централната част на страницата също ще ви се покажат всички налични събития. За някои събития нямате много опции за залози, но за други – възможностите са повече.

Основните пазари за залози на електронни спортове преди мач включват победител в сблъсъка или пък победа на първа, втора или трета карта. Предоставят се опции за залози на хендикап или пък под/над определен брой рундове. Все пак отделните маркети зависят от вида на играта. Залозите се извършват по същия начин, както при спортните залагания – избирате пазар, добавяте го във фиша и поставяте залога си.


Раздел електронни спортове в секцията На Живо

Когато посочите раздел На Живо в сайта на 1хБет, ще ви се покаже падащо меню, от което имате възможност да селектирате подраздел еСпортове. По този начин ще осъществите достъп до един необятен свят от възможности за залози на най-различни игри. В самия раздел има меню, което отново е разположено в лявата част. Там са подредени всички спортове, за които има събития и опции за залози.

1xBet раздел еСпортове На Живо

В централната част на екрана пък се показва прякото предаване от конкретно събитие, както и възможностите за залози, но този път те са на живо. Може да превключвате между различните събития, така че да видите картината точно за тях. С промяната на събитието ще се променят и показваните пазари. При залаганията на е-спортове на живо наличните маркети са доста по-богати и са динамични. Те се развиват спрямо хода на самата игра.


На кои електронни спортове може да се залага?

Ето, че стигнахме до най-интересната част, а именно видовете eSports, на които може да поставяте своите залози в сайта на 1xBet. Разнообразието по този показател наистина съществува с пълна сила, но все пак има някои особености, които ще споменем. Нека откроим основните видове е-спортове на реални събития и битки, които пристигат с опции за залози в сайта:

 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Dota 2
 • Heroes of the Storm
 • Overwatch
 • Starcraft II / BroodWar
 • League of Legends

Това са основните видове електронни спортове изобщо. В сайта на 1хБет ще намерите опции за залози на най-популярните турнири на тези игри, но също така има и шампионати, които са от доста по-нисък ранг. Важно е да споменем, че за много от събитията букмейкърът предлага картина на живо.

Предимството откъм електронни спортове в сайта на 1xBet се поражда от наличието на доста повече възможности. Те представляват най-различни игри, които може да гледате с картина, също както и гореизброените събития. Редно е да споменем, че игрите, за които ще ви разкажем, са компютърни симулации, т.е. те не се играят от истински хора, а се симулират от компютър. Разбира се, не е изключено в даден момент да има реални битки, но в повечето случаи за тях такива не са налични.

Залози на играта FIFA в 1xBet

Ето на какви игри може да залагате:

 • Спортни – FIFA, Pro Evolution Soccer, ръгби, американски футбол, голф, бейзбол, лакрос, хокей на лед, баскетбол, тенис, хандбал, крикет
 • Състезания – рали, Формула 1
 • Бойни – кеч, UFC бойни изкуства, Tekken, Street Fighter, Mortal Kombat
 • Други популярни игри – BattleField, World of Tanks, Angry Birds, Quake4

Имайте предвид, че освен всички изброени са налични и други електронни спортове. За всяка една разновидност има събития, на които може да залагате. Това, че те представляват симулации, им дава удобна и лесна възможност да има картина към всеки един мач, състезание или битка. Всяка игра идва със своите опции за залози, така че възможностите са налице.

Играта Mortal Kombat в 1xBet

В допълнение трябва да отбележим, че картината към събитията е налична и на цял екран, което придава още положителни качества към забавлението с подобен тип залози.


Нашето мнение

1xBet се е постарал доста за своя раздел с предложения за е-спортове. Определено се изисква доста, за да се поддържа толкова обогатен с опции раздел. Игрите са налични постоянно, независимо дали са симулации или реални събития. Разбира се, има моменти, в които вторите не са активни, но компанията прави всичко възможно да покрива максимален брой реални събития. Симулациите наподобяват виртуални спортове, но все пак от 1xBet са решили да ги обособят като раздели в секцията е-спортове. Възможностите са много и са налични за всички потребители на бранда. Остава само да се възползвате от тях, понеже те ви дават шанс да се забавлявате с любимите си игри и да демонстрирате своя усет за правилно прогнозиране.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “1xBet електронни спортове

Публикуване

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!