Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Афилиейт програма на 1xBet

1xBet Афилиейт

1xBet Афилиейт логоЕдна от най-бързо развиващите се букмейкърски компании в световен мащаб е 1xBet. Доказателствата затова могат да бъдат търсени в разнообразните предложения, които брандът предоставя на своите клиенти. Широкият набор от опции за залози и игри в сайта на 1хБет привличат сериозно внимание, което издига самия оператор на по-високи нива. Нашият поглед върху 1xBet показва, че брандът претърпя сериозен разцвет в последните години и вече е популярен в много страни. Рекламните кампании на букмейкъра не са една или две. Компанията има за цел да привлича клиенти от цял свят и точно затова търси помощ от всички желаещи да си партнират с нея. Това се осъществява чрез Affiliate програмата на 1xBet.

Влезте в 1xbet affiliate

Букмейкърът разполага със специален уебсайт, който е предназначен за всичките му партньори. Може да го разгледате на адрес 1xpartners.com. От там имате възможност да се кандидатирате за партньор на букмейкъра и да управлявате своята маркетингова стратегия. 1xBet предоставя всичко нужно на своите бъдещи и настоящи партньори. В замяна очаква сериозна отдаденост и работа за популяризирането на марката, което носи поводи за радост и на двете страни. Може да научите повече за цялостния рейтинг на букмейкъра в нашето ревю за 1xbet, където има работещ линк за България.


Регистрация на афилиейт акаунт

За да станете част от партньорската мрежа на 1хБет, първо трябва да кандидатствате за нея. След това е нужно да изчакате няколко дни, за да получите отговор от бранда. Кандидатстването става през партньорския сайт на оператора, откъдето трябва да изберете бутон “Регистрация” през главното меню. Имайте предвид, че ще може да използвате български интерфейс по време на регистрацията.

Ще опишем полетата, които са нужни за попълване при кандидатстването:

 • Информация за акаунта – потребителско име и парола;
 • Лични данни – име, фамилия, email адрес, skype, телефонен номер, страна и предпочитан език;
 • Допълнителна информация – тази информация не е задължителна, но включва полета за име на сайт, категорията му, език на сайта и как сте разбрали за партньорската програма на бранда;
 • Детайли за плащане – избирате предпочитан метод за изпащане на комисиони, както и информацията към него;
 • Нужно е да приемете условията и правилата на 1xBet Affiliates;

Може да видите и как изглежда формата за подаване на кандидатура за партньорската програма на 1хБет:

1xBet Affiliate - регистрация

Последната стъпка е да изберете бутона за Регистрация. Така вашата кандидатура ще бъде изпратена до отговарящия отдел на оператора. В рамките на няколко дни те ще я разгледат и ще ви отговорят дали ставате част от партньорската мрежа на 1хБет или не.


Условия и правила на 1xBet Affiliates

В основата на успешното партньорство с марката 1xBet са условията и правилата, които влизат в сила при сключване на споразумението. Всички тях може да намерите в партньорския сайт на бранда, но в следващите редове ще откроим основните от тях.

 • Компанията си запазва правото да отхвърли определена кандидатура по свое усмотрение или ако сайтът, с който кандидатства партньорът, съдържа неприлично съдържание;
 • 1хБет забранява използването на спам действия от своите партньори или пък използването на сайт с домейн име, близко до това на оператора;
 • Всеки партньор може да се включи в афилиейта само с една регистрация;
 • Партньор, който има оплаквания или проблеми, може да се свърже с отдела по обслужване на афилиейт маркетинга, като в срок от 14 дни ще получи отговор;
 • Компанията предоставя на всеки клиент богат набор от рекламни материали, с които да извършват промотиране;
 • 1xBet се задължава да плаща на партньорите си договорената комисиона в срок;
 • Афилиатите нямат право да създават регистрация в игралния сайт на компанията през своя афилиейт линк или пък да се договарят с други играчи;
 • Букмейкърът си запазва всички права да прекрати партньорско споразумение или да направи промени в условията и правилата, без да предоставя аргументи;

Регистрация в афилиейта


Как работи 1xBet афилиейт програмата?

Начинът за работа на афилиейт програмата от 1хбет ще ви дойде доста познат, ако знаете как действат други подобни партньорства. Когато станете афилиат, вие получавате достъп до специална платформа. В нея е налична много информация, но и различни банери и линкове, с които да промотирате компанията. Във всеки един от тях се крие вашето уникално ID. Неговата задача е да покаже на компанията, че точно вие сте препратили даден клиент към бранда, след като въпросният клиент се регистрира и започне да залага. Така той се превръща в препоръчан от вас.

Вие получавате комисиона за всички играчи, които препратите към букмейкъра. Когато те залагат и губят своите залози, вие ще взимате определен процент комисиона от нетната печалба на компанията. Другият вариант е, когато залозите на препоръчаните от вас клиенти печелят. В този случай на вас ви се начислява отрицателна комисиона. Тя не се изисква от 1хБет да бъде изплащана, но трябва да знаете, че сумата се прехвърля за следващия месец. Например, ако имате отрицателен баланс, няма как да заявите теглене, докато отново не достигнете поне минималната сума, която се позволява за изплащане на комисиона. В програмата на 1xBet тя е $30.

Както сами може да се убедите, Affiliate програмата на 1xBet работи по един доста лесен и удобен начин. Правилата са ясни, така че можете да я опитате и сами да се убедите, че ви предоставя много добри възможности.


Какви комисиони предлагат?

Целта на всеки един партньор е да привлича нови клиенти за букмейкъра 1xBet. В замяна компанията предоставя комисиона върху нетната печалба, която запише от всеки препоръчан клиент. Процентът на комисионата, който се дава за всеки един афилиат, е 25%. Той е фиксиран за всички предложения на бранда. Има вариант, при който може да бъде повишен, но това минава през доста труд от страна на партньорите.

Ако успеете да доставяте голям брой играчи на бранда, които генерират сериозни приходи, вие може да договорите процента на вашата комисиона. Той няма да стане по-нисък, но поне ще имате възможността да го повишите и да получавате по-големи приходи.


1xBet афилиейт код

При някои афилиейт програми от букмейкъри се среща т.нар. код. Въпреки това 1xBet Affiliate код не съществува, което поставя букмейкъра до много други оператори, предлагащи партньорства. Това изглежда и доста по-добрият избор, защото кодът трябва да се предоставя от партньорите и да се описва подробно за евентуалните клиенти. Без него нещата са някак по-ясни. И все пак такъв вид код съществува, но той е скрит.

Когато даден партньор генерира линк или банер от афилиейт платформата на букмейкъра, в него е скрит уникален идентификатор. Целта му е да посочи на 1xBet от кого е препратен конкретен клиент. По този начин компанията го поставя сред препоръчаните от определен партньор клиенти. Така се осъществява проследяването.


Мнение за афилиейт платформата

1хБет афилиейт платформа

Всеки одобрен партньор на 1xBet получава достъп до специалната платформа за афилиати. В нея се съдържат много важни данни за партньорската програма. Само одобрените афилиати получават достъп до нея, като от там могат да генерират уникалните за всеки банери и линкове. Това обаче не е всичко.

1xBet използва афилиейт платформа, предоставена от компанията Income Access. Тя е с дълги години опит в тази сфера и работи съвместно с доста букмейкъри. Така можем да я определим като доста опитна и сигурна платформа, която няма да ви разочарова като партньор. Другата хубава новина е, че е налична изцяло на български език. Ако желаете, може да превключите и на друг.

Основната информация в Affiliate платформата на 1xBet са различните статистики и графики. Те изобразяват как се развива вашето партньорство и какви стойности достига. Чрез тези данни ще може да анализирате вашите действия на партньор и да си направите важни изводи. Платформата ви показва още информация за вашите комисиони, какви са те за определен период от време, каква активност показват препоръчаните от вас играчи. Всички тези отчети са важна част от афилиейт маркетинга и ще трябва да ги разбирате добре, ако искате да постигнете успехи.

През тази платформа заявявате и изплащания на комисиони, както и управлявате вашата партньорска сметка и данните в нея.


Как да промотираме 1xBet през афилиейт програмата?

промо материали и банери от 1xbet афилиейта

Добре е когато букмейкърите предоставя богат избор от маркетингови инструменти на своите клиенти. В платформата за партньори към 1xBet те са наистина много. Това, което се изисква от конкретен партньор, е да зареди раздел “Маркетингови инструменти”. В него може да разгледа сайтовете, чрез които си партнира с бранда. По-интересното обаче се намира в падащото меню, където партньорът има право да изиска афилиейт линк, банер или друг подобен инструмент за реклама.

Силно впечатление правят наличните банери. Компанията има предложения в най-различни области, включително спортни залози, казино игри, виртуални спортове, така че наличието на голям брой рекламни материали е обяснимо. Налични са и такива за всички бонус оферти от компанията. Хубавата вест е, че през самия сайт всеки партньор ще може да си хареса и генерира банер, както и да го извлече с конкретни размери. Банерите са налични и на различни езици, което е още една важна характеристика. Запомнете, че всеки бонус код от 1xbet се праща по имейл и няма да се покаже в банерите или другите маркетинг материали.

Независимо дали партньорът ще ползва банер или линк в своите сайтове, когато те са генерирани от Affiliate платформата на букмейкъра, съдържат в себе си уникално ID. Този номер се вгражда в URL адреса на самия банер или линк, така че да посочва на бранда от кого е препоръчан даден нов потребител. Всичко това става автоматично за партньорите, така че тяхната задача е просто да намерят подходящите банери за своите афилиейт сайтове и да извършват успешно промотиране.


Изплащане на печалби от комисиони

Когато стане дума за изплащане на натрупаните комисиони, 1xBet показва доста добра вариативност. Компанията предоставя широк набор от методи за изискване на плащане на комисиона. Още при регистрация може да изберете предпочитан метод, но в последствие можете и да селектирате друг. Ето кои са наличните начини за изплащане на комисиона:

 • QIWI Wallet
 • Webmoney
 • Yandex.Money
 • China Union Pay
 • Skrill
 • Neteller
 • към игрална Сметка

Първите 4 метода определено не са популярни у нас, но останалите три могат да се използват без никакви проблеми. Преводите през Skrill и Neteller осигуряват бързи и сигурни трансфери. Такъв към игралната ви сметка в сайта на 1xBet също би се осъществил доста бързо. Хубавото при него е, че в последствие ще имате правото да прехвърлите сумата си и с някой от методите за теглене на пари, достъпни за регистрираните играчи в сайта на 1xBet.

Имайте предвид, че минималната сума, която може да заявите за теглене, е в размер на $30. Точно във валутата на щатския долар се начисляват комисионите и се извършват плащанията.

1xBet предоставя възможността на своите партньори да получават натрупаните комисиони всеки Вторник. При това положение се изплаща натрупаната сума от Понеделник до Неделя на предходната седмица. За да се осъществи този процес, партньорът трябва да го уточни с афилиейт мениджъра си, като двете страни се разберат за начина на плащане. Разбира се, сумата на плащането също трябва да надвишава минималния праг. Дори да не изберете този начин, може да изисквате натрупаните комисиони в други периоди, като имате предвид, че отрицателните баланси от натрупани комисиони се пренасят за следващия месец.

Букмейкърът ясно заявява в своите правила, че има правото да задържи изискано плащане към афилиат за срок до 2 месеца. Това се прави в случай, че има техническа повреда в процеса на Affiliate маркетинга или когато операторът трябва да извърши проверка на трафика, от който партньорът препраща нови играчи.


Поддръжка и обслужване на афилиейта

Всеки един партньор на букмейкърската компания 1xBet има на свое разположение специален афилиейт отдел, който е натоварен със задачата да помага. Афилиатите могат да се свързват с въпросния отдел и да задават своите въпроси свързани с партньорската програма. Когато партньорът не е наясно с някакъв въпрос около афилиейта, най-добрият вариант е да се свърже с компанията и да потърси съдействие. То се осигурява от афилиейт мениджърите.

Наличието на подобен отдел за обслужване на партньорите на 1хБет е показателен факт, че брандът има желанието да се грижи за своите афилиати. В сайта на партньорската програма са налични и всички правила и условия, които са в сила при сключване на споразумение. Липсва обаче секция с най-често задавани въпроси.


Контакти с affiliate мениджър

Връзката между партньор и афилиейт отдела към букмейкъра би трябвало да бъде постоянна. По принцип за всеки партньор се назначава конкретен афилиейт мениджър. Неговата отговорност е да съдейства на възложените му партньори. Общата цел на двете страни е да се постигне една добра стратегия за развиване името на бранда. Всеки партньор, който има въпроси относно партньорството си с 1хБет, най-добре да ги задава към своя Affiliate мениджър.

Ето какви са начините за връзка с отдела по обслужването на афилиати от 1xBet:

Представените данни са за афилиейт отдела, но ако желаете да се свържете с афилиейт мениджъра на 1xBet за България, вижте следните начини:

 • Име на affiliate мениджър за България: Анастасия;
 • Skype: anastacia1xbet;


Мнение и оценка за партньорската програма на 1xBet

1xBet е марка, която в последните години се развива с много бързи темпове. Това я прави първи избор за мнозина. Компанията наистина заслужава вниманието на всеки играч, понеже рядко се среща подобно разнообразие от предложения и възможности, които този букмейкър предлага. Не е за отписване обаче и ролята на партньорската програма. Точно партньорите на оператора са едни от главните виновници за успеха. Без тяхната помощ и популяризирането на бранда, което осъществяват, той едва ли щеше толкова бързо да достигне тези нива. 1хБет също заслужава поздравления, защото предоставя на своите афилиати голямо разнообразие от инструменти за рекламиране и една удобна платформа за управление на маркетинга.

Вход в 1хбет афилиейта

Нашата оценка за Affiliate програмата на 1xBet е 9 от 10. Смятаме, че тя е напълно заслужена, заради опциите, които се предлага от бранда, но не е и пълна, поради някои минуси, като например ниската комисиона. Все пак партньорската програма на 1xBet би била много добър избор за всеки желаещ да работи заедно с букмейкъра.

Коментирай

Няма коментари.