3.0/5
Оценено от експертите на Nostrabet
Как оценяваме?

Igra.bg Вход: Онлайн Бинго с Джакпот и Бонуси (2024)

Посети Igra.bg+3 x 5 Бонус талони
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Красиан Митев
Проверено от
Красиан Митев
Красиан Митев

Krasian Mitev is a Bulgarian sports journalist and analyst. He has worked for a number of sports media, including Topspo...

Последна актуализация
13.05.2024
Въвлечени Експерти
5 експерти
Часове на тестване
12 часа
Свързани материали3 страници
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP

Igra.bg е един от последните сайтове с лиценз за онлайн залози и игри в България. Платформата предоставя възможност за залози на числовата лотарийна игра Бинго. Сайтът предлага няколко разновидности на бинго забавление, които е нарекла накратко със своята запазена марка – Играта.

Още когато влезете в сайта Igra bg става ясно, че Играта е лотария и в нея някой печели на всеки 5 минути при активност на тегленията. Как може и вие да се включите в Играта и да опитате своя шанс, ще ви разкажем подробно в настоящото ревю на бинго платформата Igra.bg.


Плюсове и Минуси на Играта

 • Лиценз от НАП
 • Предлага онлайн лотарийна числова игра бинго
 • Наличен е бонус за нови клиенти след регистрация
 • Участниците играят за солидни джакпоти
 • Не са налични множество методи за разплащане
 • Липсва бонус политика за съществуващи клиенти

Какво е igra.bg?

Igra.bg, или Играта, представлява платформа за залози на числовата лотарийна игра Бинго. Уебсайтът предлага възможност на всеки регистриран участник да депозира сума пари по сметката си онлайн и да се включи в тегленията. Лотарийните игри на Igra bg включват няколко разновидности, най-популярните от които са “Копче Щастие”, “Ключ Късмет”, “Комбинация Кеш” и „Голямата игра“.

igra.bg сайт

В зависимост от вида на избраното бинго, Играта се провежда през определен интервал от минути и дава възможност за мигновени печалби и джакпот награди.

Сигурен сайт ли е Igra.bg?

Да, платформата за онлайн бинго на игра бг е сигурна и защитена за всички играчи. Играта има валиден лиценз от НАП за организиране и предоставяне на онлайн хазартна дейност. Зад процесите в сайта стои компанията организатор Глобал Гейминг Солюшънс АД, която държи валидни лиценз, първоначално издаден на 07.03.2023 г.


Стъпки за регистрация в Igra bg

Регистрация в сайта на Играта може да създадете само за няколко минути. Процедурата е стандартна и изисква попълване на кратка информация за вас. Ето и какво е нужно да въведете по време на Igra bg регистрация:

регистрация в igra.bg
 1. След като сте на сайта igra.bg, изберете бутон “Регистрация”, за да стартирате процеса.
 2. В новата страница ще видите нужните полета за попълване. Те включват вашите имена, имейл адрес, мобилен номер, ЕГН/ЛНЧ и парола.
 3. Нужно е да се съгласите с общите правила и условия за използване на сайта, както и да потвърдите, че не сте видна политическа личност.
 4. Накрая изберете бутона “Регистрирай акаунт” и вашата сметка ще бъде създадена.

Регистрация в Igrabg

След като завършите процеса по регистрация в Играта, на въведения email адрес ще получите потвърждение за открития акаунт.

Верификация на сметка

Както всеки легален сайт за залози в България, и този на Igra.bg изисква от потребителите да минат през процеса по верификация, за да получат пълен достъп до сметката си. Само така ще можете да използвате опцията за теглене на пари от акаунта си.

За да завършите успешно верификация на акаунт, трябва да изпратите снимка от двете страни на някой от следните документи:

 • Лична карта
 • Шофьорска книжка
 • Паспорт
 • Документ за постоянно пребиваващ чужденец

Освен снимка на някой от тези документи, трябва също така да изпратите и своя лична снимка, направена с мобилен телефон точно преди да заявите верификацията. Снимките може да изпратите на help@igra.bg или чрез формата за контакти в помощната секция на сайта.


Начален Бонус от Igra.bg: 15 Бонус Талона

igra.bg стартов бонус

Играта предоставя начален бонус на всеки нов играч, който успешно създаде своя акаунт в сайта igra bg. Бонус програмата се нарича “3х5 в Играта” и дава по 5 Бонус талона за всяка от трите ежедневни лотарийни игри:

 • 5 х Бонус талона за Копче щастие
 • 5 х Бонус талона за Ключ късмет
 • 5 х Бонус талона за Комбинация кеш

Бонусът се отключва в момента, в който закупите талон за някоя от игрите. За всеки 1 закупен талон, получавате още един бонус. Това става с избор на златния бонус бутон на талона. Всичко, което спечелите със своите талони от бонус Играта, е освободено от условия за превъртане и се превежда веднага по вашата сметка.

Вземи 15 Бонус Талона

Карта Бонус с код от Играта

В основното меню на Igra.bg е разположена и специална секция “Карта бонус”, която позволява да въведете бонус код за Играта. По този начин може да активирате безплатни талони за игра на различна стойност. Самият промо код на igra.bg се въвежда в полето “Код за бонус” в страницата на играта.


Сравнение на Igra.bg с още онлайн казина
Inbet
Betano
Winbet
Bet365
Bwin
Efbet
More Casinos
Стартов бонус
-
Apps
-
Процент
-
Врътки
-
Минимум Депозит
-
Рейтинг
3.0
Вземи бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
1500 лв.
Apps
Процент
100%
Врътки
25x
Минимум Депозит
10 лв.
Рейтинг
4.9
Вземи 1500 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
1500 лв.
Apps
Процент
100%
Врътки
25x
Минимум Депозит
10 лв.
Рейтинг
4.9
Вземи 1500 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
550 лв.
Apps
Процент
-
Врътки
30х
Минимум Депозит
10 лв.
Рейтинг
4.9
Вземи 550 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!


Какви игри се предлагат на Igra.bg?

Лотарийната бинго игра Играта предоставя различни видове забавление, които се срещат под различни имена, сред които Бутон Бъдеще, Код Приключение, Ключ късмет, Голямата игра и други. Всички те се характеризират с различни лимити на залозите и печалбите, както и с прогресивните си джакпоти. По-долу ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за актуалните разновидности на Играта и какво установихме за тях след нашите тестове:

Голямата игра

Бинго лотарията „Голямата игра“ е най-новото въведение в сайта на igra.bg, което предоставя ежеседмична възможност да спечелите солиден джакпот. Първоначалната сума тук стартира от 25 000 лева, но може да нарастне. Голямата игра е със седмичен тираж, като тегленето се провежда всяка събота от 20 ч. Игра.бг обещава сигурна печалба от минимум 50 лв за „Линия“ и 100 лв. за комбинация „Играта“.

голямата игра igra bg

Участието в бинго тегленето на този джакпот изисква закупуването на поне един талон, като няма ограничение в броя им. Може да участвате и с всички числа, избирайки съответния бутон в сайта, който ще нареди комбинации от всички 90 числа в тегленето, разпределени в 6 талона. Цената на един талон за участие в „Голямата игра“ е 5 лева.

Копче Щастие

Ако се чудите как се играе Копче Щастие от Играта, ще разберете в следващите редове. Това е разновидността в игра бг с най-нисък джакпот, но и с най-чести тегления. Копче Щастие се провежда на всеки 5 минути, като участието изисква само да закупите талон. Няма ограничение в броя на талоните и комбинациите, с които може да влезете в тегленето.

игра бг копче щастие

Във всяко теглене има печеливш играч, който печели Линия и печалба “Играта”. Минималният залог на талон за участие в Копче Щастие е 0,50 лв. Може да изтеглите 10 или 20 бинго талона за участие само с един клик, както и да изберете серия от 6, при които талони са разпределени всичките 90 числа.

Ключ Късмет

При Ключ Късмет тегленията се провеждат през 15 минути, а минималният залог е 1 лев. И тук няма ограничение в броя на изтеглените талони и комбинации, които играч може да закупи за участие в тегленето. Във всяко теглене се отчита един печеливш играч, който взима печалба Линия и печалба Bingo.

igra.bg ключ късмет

Налице са опциите за изтегляне на талон или пък общо 10 или 20 талона с един клик. Има я и опцията “Серия от 6” за талони с всички възможни числа.

Комбинация Кеш

Комбинация кеш на Играта е бинго разновидността с най-голям печеливш джакпот. Сумата за закупуване на един талон тук е малко по-висока от останалите игри – 2 лева. Освен това, тегленията стартират през 30 минути. Отново, няма ограничения в броя на закупените талони и комбинации, като опциите за генериране на повече талони също са налице.

игра бг комбинация кеш

Във всяко теглене на Комбинация Кеш се гарантира поне една печалба за Линия и една за Играта.


Как да направим залог на лотарията igra.bg?

Поставянето на успешен залог в сайта на igra bg изисква закупуването на талон за участие в тегленето на някоя от bingo разновидностите. Участвате в Играта с един или повече талони на кръг.

igra.bg талони
 1. Изберете някоя от актуалните разновидности на Играта.
 2. Кликнете за генериране на нов талон и прегледайте 15-те числа, ако не ви допадат и желаете да ги замените.
 3. Когато сте готови с избора на талон, кликнете на бутона “Купи” към него.
 4. Автоматично влизате в следващото теглене с числата от закупения талон.

Как се играе Играта?

Всеки талон включва автоматично генерирани комбинации на 15 числа в диапазона от 1 до 90. Числата са разпределени на 3 реда, като на всеки един ред има по 5 числа. Целта на играта е участник първи да разкрие всички числа от талона, които се теглят в текущия кръг. Това означава “Бинго” или “Комбинация Играта” и носи печалба.

Ако сте сред късметлиите да разкриете всички числа от един ред, това ви носи печеливша комбинация Линия.

Във всеки кръг системата автоматично започва да тегли числа на случаен принцип от 1 до 90. В същото време, автоматично се маркира всяко изтеглено число в талон на играч, който участва в лотарията. Играта приключва при първата постигната комбинация Бинго.

igra.bg теглене

Добре е да знаете, че общият награден фонд за успешни комбинации Линия и Бинго е поне 50% от направените залози. Когато се формира Джакпот сумата, се взимат предвид до 5% от отчисленията на направените залози. Наградните фондове се определят преди всеки кръг на играта и може да ги откриете в страницата на избраната от вас Бинго лотария.

За да спечелите Джакпота на някоя от Игрите, трябва да познаете печелившата комбинация Бинго до достигането на предварително обявен номер на изтегленото число.


Материални награди от Играта

Онлайн лотарията „Играта“ предлага и допълнителна възможност да си спечелите награда, този път – предметна. Материалните награди на igra bg са разнообразни и могат да бъдат спечелени от всеки участник при определени условия. С всяка закупена карта с талони за игра в лотарията, вие печелите талон за търкане. Разбира се, това се случва онлайн. След като изтъркате своя виртуален талон, вие ще разберете дали и колко монети печелите. Тях може да обменяте за предметните награди, осигурени от Играта.

Материалните награди могат да се менят с времето, но някои от примерните предмети, които може да изискате включват безжични слушалки, прахосмукачка робот, PS5 , пералня, смарт часовник.


Основни правила на игрите от Igra.bg

Както всяка една игра, и различните бинго варианти в лотариите на Igra bg си имат своите правила. Не забравяйте, че най-важното правило е да се придържате към отговорната игра и залози. Ето какви са и останалите важни изисквания, които трябва да спазвате:

 • Играта е лотария, която представлява разновидности на числовата лотарийна игра Бинго.
 • Играта може да предлага няколко разновидности, за които предварително се обявяват номиналните стойности за закупуване на един талон за участие.
 • Играч може да участва с повече от един талон в тегленето.
 • Серия от 6 талона автоматично генерира шест на брой талони, които покриват всички 90 числа.
 • Всеки талон може да има само една печеливша комбинация Линия, като тя може да съществува при първото изтеглено число, при което има Линия.
 • Играта позволява да има повече от един печеливш талон за Линия или Бинго при всеки кръг, като при това положение наградните фондове се разпределят поравно между печелившите.
 • Може да закупите талон за участие в лотарията до 30 секунди преди старта на тегленето.
 • Закупените талони не могат да се връщат или отказват.
 • Ако по време на закупуване на талон или теглене връзката ви със софтуера на играта прекъсне, печелившите комбинации все пак ще бъдат определени от софтуера.
 • При изчисляването на печалба, сумата се закръгля с точност нагоре до 0,01 лв.
 • Всички изтеглени и печеливши числа на лотарията Играта се определят на случаен принцип през софтуер, който използва логиката на генератор на случайни числа.

Как да проверим Резултати от минали игри?

Igra bg предоставя възможност на всички участници да прегледат предишните резултати от тегленията. Това става през меню “Резултати”, което разполага с опциите за преглед на резултати от минали игри или пък може да видите предстоящите тегления и за кога са планирани. Освен това, Играта разполага и с резултати от незавършени игри.

Резултатите от минали игри показват таблица с всички тегления и печеливши числа през последните 3 дни. За всяко едно теглене може да видите какви са общите печалби и дали е паднал някой от джакпотите.

Предходните резултати могат да са ви от полза, за да намерите някои тенденции, но нашето мнение е, че тук всичко се свежда най-вече до късмета ви. След като всяко теглене е на случаен принцип, едва ли предишните резултати ще ви бъдат от голяма полза.


Съвети и стратегии за успешни залози на Играта

Тъй като Играта е лотария и всички резултати от тегленията се сформират на случаен принцип, няма точно определена стратегия, която да ви гарантира успех. Въпреки това обаче, ще ви споделим някои съвети и трикове за бинго залози, които могат да са ви от полза.

1. Избягвайте часовете за игра с много участници

Според мнозина бинго експерти, участието в числовата лотарийна игра по време на пик от участниците не е препоръчително. Смята се, че най-добрите шансове за печалба се постигат при игра в не натоварени часове.

2. Използвайте талони с добро разнообразие от числа

Хубаво е да играете с талони, които събират разнообразни числови стойности. Например, талон с поредица от числа като 10, 11 и 12, едва ли би ви донесъл голям успех. Далеч по-добре е да разполагате с по-широк диапазон от числа на своята бинго карта.

3. Участвайте с повече карти

Ако имате възможност да управлявате своята банка, препоръчително е да участвате с повече от една бинго карта в тегленията. Някои специалисти предлагат да играете с карти, равняващи се на 1% до 5% от стойността на вашата обща банка.

4. Стратегия на Типет

Британският статистик Tippett измисля интересна стратегия за залози и игра на бинго онлайн, която се базира на вероятности. Типет прави заключението, че колкото е по-дълга е играта със 75 карти, толкова е по-вероятно изтеглените числови стойности да бъдат около 38. Колкото е по-кратка играта, шансовете клонят към цифрите 1 и 75.

Това означава, че при по-кратки игри, трябва да избирате карти с числа близки до 1 и 75, а при по-дълги да търсите стойности около 38.

5. Опитайте късмета си за джакпотите

Igra.bg предоставя различни джакпоти, които могат да бъдат спечелени от играчите. Опитайте да играете за тях и да запишете успех, за да постигнете мигновена печалба с по-висока сума.


Igra.bg Лотарийни томболи през телефон

igra.bg мобилна версия

Играта е налична и за мобилни устройства, след като разполага със специално разработена мобилна версия на сайта. Към момента липсват мобилни приложение за Android/iOS, но пък мобилният сайт работи на всякакви телефони и предлага същите опции както и десктоп сайта.

Всички опции за залози, както и различните функционалности на вашия акаунт, са наравно достъпни през мобилно устройство, както и през пълната сайт версия. Предимството на мобилния сайт е, че с него ще може да се насладите на различните бинго лотарии от Играта навсякъде и по всяко време.


Методи за Депозит и Теглене в Игра бг

Участието в игрите на сайта Igra bg изисква от потребителите да направят депозит, с който да закупуват талони. Разбира се, нужно е да знаете кои са наличните опции за разплащания и когато дойде време да изтеглите евентуалните си печалби.

Системата поддържа няколко основни метода за разплащане – кредитна/дебитна карта и банков превод. Тези опции са валидни както за депозити, така и за тегления от сметка. Минималната сума и при двата вида разплащания е 10 лева, докато Играта не налага ограничения в максималните суми за транзакции.

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозитТакси
Visa LogoVisa10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
MasterCard LogoMasterCard10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Maestro LogoMaestro10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.Без ограничение2-3 Работни дни2-4 лв.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.500 лв.Веднага-
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.2000 лв.Веднага-
GooglePay LogoGooglePay10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
ApplePay LogoApplePay10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Начин на плащанеМинимум за тегленеМаксимум при тегленеВреме за тегленеТакси
Visa LogoVisa10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
MasterCard LogoMasterCard10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
Maestro LogoMaestro10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.Без ограничение2-5 работни дни2-4 лв.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.500 лв.Веднага-
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.2000 лв.Веднага-
GooglePay LogoGooglePay10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
ApplePay LogoApplePay10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.

Вече всеки играч има възможност да закупи ваучер от Кештерминал за „Голямата игра“ и „10 талона на всеки кръгъл час“. Ако купите ваучери от Cashterminal, вие участвате в томболата на Игра.бг с невероятни награди, като Iphone 15, таблет Lenovo и телевизор Sony 55 инча.

igra bg толмбола с награди

Как да направя депозит в Igra.bg?

igra bg депозит
 1. Влезте в своя акаунт на сайта Igra bg.
 2. От профил менюто изберете бутон “Депозити”.
 3. Изберете бутона “Зареди пари”.
 4. Попълнете сумата, която желаете да депозирате и въведете данни за картата си.
 5. Потвърдете депозита и сумата ще се кредитира по сметката ви веднага.

Как да направя теглене от Играта?

 1. Влезте в своя акаунт и изберете бутон “Теглене” от опциите на менюто.
 2. Изберете на бутона “Изтегли пари” и въведете сума.
 3. Тегленето ще се извърши към метода, с който сте депозирали първоначално.
 4. Потвърдете желанието си да изтеглите пари от сметката си.

Имайте предвид, че преди да може да теглите от своя акаунт, ще трябва успешно да сте преминали процедурата по Igrabg верификация.


Афилиейт програма на Играта

Онлайн лотарийната игра на игра.бг предоставя възможност за участие в партньорска Афилиейт програма. За целта, може да изберете бутона “Портал за Афилиейти” от менюто в долната част на сайта и да научите повече за стъпките за кандидатстване. Нужно е да попълните кратък формуляр с вашите данни и как смятате да промотирате услугите на Igra.bg. След като се регистрирате като афилиейт, вашата заявка ще бъде прегледана от екипа на оператора и ще бъде одобрена или отхвърлена.

Когато сключите партньорство с Igra bg, вече може свободно да промотирате игрите на сайта и така да ги популяризирате онлайн. Стандартната комисионна е 8%, но от Играта съобщават, че тя може да варира при допълнително договаряне с партньори.


Как да се свържем с екипа на Igra.bg?

Начините за връзка с екипа на игра.бг са няколко и дори включват опция за контакт по телефона. Ако имате каквито и да е въпроси или проблеми с вашата игра и участие в сайта, ще може да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти. Ето и какви са начините за контакт:

Къде се намира адресът на компанията Igra bg?

Адресът на централата на Играта е базиран в град София, ул. Будапеща 11, ет. 1.


Повече за Играта на igra.bg

Igra.bg е един от лицензираните онлайн оператори в българския хазартен сектор. Компанията получи лиценза си през Март 2023 г. и вече започна да набира популярност.

Играта се различава от останалите сайтове за спортни залози и казино игри с това, че предоставя по-различни възможности за забавление, а именно – онлайн бинго. По този начин, феновете на числовата лотарийна игра в България ще могат да ѝ се насладят изцяло дистанционно, играейки през телефона си или през компютър.

Кой е собственик на онлайн лотарията Igra.bg?

Играта на igra.bg е собственост на компанията Глобал Гейминг Солюшънс АД, която притежава лиценза за организиране на онлайн лотарията.


Често задавани въпроси

Какъв начален бонус дава лотарията igra.bg?

Игра.бг дава начален бонус след регистрация 3х5 Бонус талона за различните игри на сайта. Отключването им изисква закупуване на талон, за да бъде получен и друг такъв – бонус.

Какво е работното време на лотарийните игри от igra.bg?

Числовите лотарийни игри на бинго от Играта се провеждат ежедневно от 10:00 ч. до 22:00 ч.

Предлагат ли се казино игри в игра.бг?

Не, Играта е лотария и не предлага слот игри или друг вид казино забавление.

Има ли спортни залози от igra bg?

Не, спортните залози не са част от сайта Igra.bg, тъй като Играта е лотария и представлява онлайн бинго.

Каква е Играта на igra bg?

Играта е лотария и представлява онлайн бинго в различни вариации и джакпоти.

Колко е минималният депозит в сайта igra.bg?

Минималният депозит в Играта е 10 лева.

Колко е минималният залог за закупуване на талон в Играта?

Към момента, минималната цена на един талон в Игра бг е на стойност от 0,50 лв.


Заключение и рейтинг за Igra.bg

Igra.bg определено има с какво да се отличи от останалите хазартни оператори в България. С онлайн лотарията на Играта и различните бинго вариации, популярността на този вид забавление у нас може да скочи значително и да набере нови фенове. Разбира се, Играта все още има накъде да се развива. Добавянето на още предложения за забавление няма да е в ущърб за компанията и феновете ѝ, също както и отключването на допълнителни бонус програми.

Нашият финален рейтинг за услугите на Играта в сайта igra.bg е 3 от 5.

Igra.bg ВХОД

Последно обновяване:
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Добави Отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!